STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (793 av 824 rekommenderar) (213 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(793 av 824rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 217)

En perfekt stuga

Rekommenderad av Edita, Sverige (Sverige mån 04 mar 2019)
“Vi var mycket nöjda med stugan och hela STF Abisko Turiststationen. Jag skulle verkligen rekommendera. Vi saknade bara wifi...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Good Experience

Rekommenderad av Carlos, Sverige (Sverige mån 04 mar 2019)
“In overall we have had a good time at the park, the cabin is well equiped, but the kitchen (pan and pots) can be way better.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Disk

Rekommenderad av Tjalle, Sverige (Sverige fre 01 mar 2019)
“Tyvärr var det mycket odiskat kvarlämnat. Det kan vara idé att påtala detta lite extra vid incheckning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

everything we needed :)

Rekommenderad av ana , Brasilien (Brasilien tis 26 feb 2019)
“everything about our stay in STF was great. the building, the rooms, the location, the people. we only payed for beds and one of the tours - otherwise I think it's a really expensive trip to make, the food and the material renting as well as other adventures and tours can be really pricy. besides form that, we couldn't have asked for a better place to stay. I would definetly love to come back on summer time to see how different it is :) thank you for everything, STF!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vår stuga på Abisko STF

Rekommenderad av Helena V., Frankrike (Frankrike mån 25 feb 2019)
“Ett enda förslag: att toan skiljes från badrummet. Annars är allt perfekt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Awesome hostel/hotel in a breathtaking environment

Rekommenderad av Rebekka, Tyskland (Tyskland fre 22 feb 2019)
“It was my second stay at the Touriststation and I really enjoyed every minute. The accommodation is very clean and cosy and the facilities in the hostel are great. If you want to head over to the hotel for breakfast and lunch, I would highly recommend to do so, because it's very tasty. The hikes through the Nationalpark have been a blast and the walk on the frozen lake is simply something you have to do, when you're there in winter... ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Alltid trevligt o välkomnande att komma ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 20 feb 2019)
“Alltid trevligt o välkomnande att komma till Abisko. Personalen engagerade o stämningen familjär”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Förbättringspotential

Rekommenderad av Nella, Sverige (Sverige tis 19 feb 2019)
“Några saker som skulle kunna göra vistelsen bättre: - för oss familjer med tunnare plånbok skulle det vara trevligt med utbud av aktiviteter som är billigare. Nu känns det som om allt är väldigt exklusivt. - det skulle vara trevligt om även vandrarhemmet Keron har en "storstuga" med spel, böcker, trevliga sittmöbler mm. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

You didn't even answer me

Ej rekommenderad av Anonym, Israel (Israel tis 19 feb 2019)
“I was supposed to arrive in 16/2 from Narvik but there was a bad weather and the busses and trains were cancelled so there was no option to arrive. I sent you an email the night before about it and also in the morning and you didn't even reply. P.s - in 2017 I hiked the kungsleden and really enjoyed my stay with yoy and was really looking farward to come back. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Lodging in Lapland

Rekommenderad av Anna, Tyskland (Tyskland mån 18 feb 2019)
“After heavy snowfall my train was cancelled and so I decided to stay a little longer at this most northern lodge in Sweden. Having seen the northern lights and walked the Kungsleden and parts of the Abisko national park, I truly enjoyed staying longer. The building originally was wooden, but that burned down very long ago. Somehow, the relatively new building in concrete still captures quite a bit of the charm. There is a beautiful little library, there are several rooms with fireplaces and large windows overlooking the mountains. The Sami room in which I sat for day dreaming and drawing during a snow storm was soothing and beautifully set up. The communal kitchen is large and a little loud, but provides in pots, ovens, microwaves... My favourite was the sauna - small and separate for men and women - which I found usually empty and always very clean. After an ice cold walk, I liked being able to get a little fika and warm feet in the main building. However large (and commercial to a certain extend) the building was, I had moments of calm and rest here. Thanks STf!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället