STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (746 av 774 rekommenderar) (217 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(746 av 774rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 221)

Magiskt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 feb 2019)
“Bra boende och bemötande. Bra väder med fantastiskt norrsken gjorde inte saken sämre”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällstuga med rymdutsikt

Rekommenderad av Uppsala-jonas, Sverige (Sverige tis 05 feb 2019)
“Vill du ha sprakande norrsken utanför sovrumsfönstret? Då kan vi rekommendera stuga 206! Toppenläge! Vill du inte sitta inne och spana norrsken kan du kliva ner för backen och ut på fältet norr om huset, 3 min promenad för en helt ostörd vy. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skönt ställe med god mat och bra service

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige mån 04 feb 2019)
“Trevligt rum med bra sängar och ett rejält badrum. Bäst av allt med Abisko Turiststation är dock omgivningen. Fantastiskt att få gå omkring och bara njuta av de vackra vyerna, kylan, snön och norrskenet! Väldigt god mat i restaurangen, frukost, lunch och middag, och fantastisk bra och hjälpsam personal i både receptionen och butiken. Finns också mängder av utflykter och aktiviteter man kan göra. Ett besök här rekommenderas varmt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rum superior?

Ej rekommenderad av Kristina och Stefan Mauritzon, Sverige (Sverige sön 03 feb 2019)
“Elementen var kalla när vi kom till rummet och det var 20 minusgrader ute, det tog lång tid innan det blev varmt. Ett superiorrum borde ha bättre fåtöljer ett litet bord, vi saknade även en tv, för vintertid kan det vara avkopplande att titta på tv efter att varit ute i kylan. Wifi-uppkopplingen var dålig när vi försöket se på play-kanaler så buffrade det väldigt mycket. Eftersom priset är så högt för boendet borde det här sakerna var uppfyllda. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

thanks a lot

Rekommenderad av gl, Tyskland (Tyskland ons 30 jan 2019)
“This was my second stay at the touriststation, everybody was very friendly an helpfull, especially the nice people at the front desk.They helped me several times with all kinds of concerns. The service at the restaurant was very good, too. I enyoid my stay at your place very much. A big thank you to all of you.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Good expereience

Rekommenderad av Brian Choy, Hongkong (S.A.R. Kina) (Hongkong (S.A.R. Kina) mån 28 jan 2019)
“Very nice and peaceful environment, helpful and friendly staff, numerous activities to explore nature”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very nice place.

Rekommenderad av Miguel Arocha, Sverige (Sverige sön 27 jan 2019)
“The place was very well located, everything was perfect and the service was incredible. We enjoy our visit very much and experienced the trip to the Aurora Sky station guided by Jon who was very gentle with amazing information. Loved it. PDF: Keep an eye on dinner portions. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

It's really a nice stay here. A well equ...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland fre 25 jan 2019)
“It's really a nice stay here. A well equiped hotel just in the nature, cool! 冰天雪地的自然景观中的旅馆,非常的舒适,坐在酒店里面就可以温暖地看到非常漂亮的风景。我们住的是青旅床位一样的房间,公用的厨房和浴室还有桑拿都非常干净。下次还想去。”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra som kan bli bättre!

Rekommenderad av Stugvan, Sverige (Sverige mån 21 jan 2019)
“En gedigen stuga med bra sängar och gott om plats kring matbordet och i soffhörnan. Väl fungerande köksutrustning även om en micro hade underlättat stuglivet. Det var en negativ överraskning att såväl wifi som TV och radio saknades. Därmed gavs mycket tid till läsning men belysningen var skral. Vi längtade efter riktiga läslampor i soffhörna och läsfåtölj.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Luxury in the nature

Rekommenderad av Dalia and friends, Belgien (Belgien ons 16 jan 2019)
“The Mountain Station is an exciting place to spend time in the middle of the nature. Everything is very well organised, functioning, clean, efficient. Personnel at the reception are professional, attentive and friendly. Despite rather high prices (we were staying in the hotel), I would definitely recommend this place to others.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället