STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (746 av 774 rekommenderar) (217 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(746 av 774rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 221)

Awesome hostel/hotel in a breathtaking environment

Rekommenderad av Rebekka, Tyskland (Tyskland fre 22 feb 2019)
“It was my second stay at the Touriststation and I really enjoyed every minute. The accommodation is very clean and cosy and the facilities in the hostel are great. If you want to head over to the hotel for breakfast and lunch, I would highly recommend to do so, because it's very tasty. The hikes through the Nationalpark have been a blast and the walk on the frozen lake is simply something you have to do, when you're there in winter... ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Alltid trevligt o välkomnande att komma ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 20 feb 2019)
“Alltid trevligt o välkomnande att komma till Abisko. Personalen engagerade o stämningen familjär”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Förbättringspotential

Rekommenderad av Nella, Sverige (Sverige tis 19 feb 2019)
“Några saker som skulle kunna göra vistelsen bättre: - för oss familjer med tunnare plånbok skulle det vara trevligt med utbud av aktiviteter som är billigare. Nu känns det som om allt är väldigt exklusivt. - det skulle vara trevligt om även vandrarhemmet Keron har en "storstuga" med spel, böcker, trevliga sittmöbler mm. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

You didn't even answer me

Ej rekommenderad av Anonym, Israel (Israel tis 19 feb 2019)
“I was supposed to arrive in 16/2 from Narvik but there was a bad weather and the busses and trains were cancelled so there was no option to arrive. I sent you an email the night before about it and also in the morning and you didn't even reply. P.s - in 2017 I hiked the kungsleden and really enjoyed my stay with yoy and was really looking farward to come back. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Lodging in Lapland

Rekommenderad av Anna, Tyskland (Tyskland mån 18 feb 2019)
“After heavy snowfall my train was cancelled and so I decided to stay a little longer at this most northern lodge in Sweden. Having seen the northern lights and walked the Kungsleden and parts of the Abisko national park, I truly enjoyed staying longer. The building originally was wooden, but that burned down very long ago. Somehow, the relatively new building in concrete still captures quite a bit of the charm. There is a beautiful little library, there are several rooms with fireplaces and large windows overlooking the mountains. The Sami room in which I sat for day dreaming and drawing during a snow storm was soothing and beautifully set up. The communal kitchen is large and a little loud, but provides in pots, ovens, microwaves... My favourite was the sauna - small and separate for men and women - which I found usually empty and always very clean. After an ice cold walk, I liked being able to get a little fika and warm feet in the main building. However large (and commercial to a certain extend) the building was, I had moments of calm and rest here. Thanks STf!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mangfaldig stationsliv.

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland sön 17 feb 2019)
“Abisko STF-fjällstation är en av det bästa i hela Norden. Programmet är utmärkt, middag litet grand för dyrt. Toaletter, dusch och kök i högst modernd standard. - Service på receptionen och i butik excellent och hjälpfull. Wolfgang, tysk medlem i STF.”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Unhelpful staff at the reception

Rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz fre 15 feb 2019)
“I visited the Station during the time when the train connection was canceled because of derailing. I understand that the staff can't do anything about the delayed or calceled train connections but I expect that they help their guests to find a solution. We had to organize all the information for ourself. The staff was unfriendly and did not give a s***. They do not even called a cab. At the end the Swedish guest helped us to translate and gave us tips. On the other hand, The service staff at the restaurant was very friendly and we had a nice evening. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lyckad present till min vän

Rekommenderad av Annelie, Sverige (Sverige ons 13 feb 2019)
“Jag planerade för vistelse på Abisko fjällstation, middag på Aurora sky station som present till min vän. Och det blev såååå lyckat, och vi fick se norrsken. Underbart! Abisko är ett paradis och fantastisk personal som ger stationen hemkänsla. Stort tack 🤗🎆”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

The place to be !

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tis 12 feb 2019)
“We stayed for five nights in a superior cabin. Everything was just perfect: staff very friendly and helpful, cabin very clean and cosy, the location superb, food excellent, views incredible. There was also a shop where you could buy or rent material and the variety of activities offered was great.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Good Surprise

Rekommenderad av Sameplait, Frankrike (Frankrike tor 07 feb 2019)
“On aurait pu craindre qu'il y ait trop de monde au regard du nombre de logements , début février ce n'est pas du tout ce que nous avons ressenti. Nous avions la chambre double dans ke batiment principal, très correcte. Il y a plusieurs endroits cosy dans le corps principal du bâtiment qui sont à l'écart et assez cosy ou l'on peut prendre un verre. Le restaurant le soir est très bon, le pdj bien, les oeufs brouilles sont excellents. Nous avons été déjeuner à l'abisko mountain lodge, le cadre n'est pas plus joli donc ne pas hésiter pour ma part à aller a STF.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället