STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (746 av 774 rekommenderar) (217 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(746 av 774rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 221)

Nice venue ! But some details needs polishing.

Rekommenderad av Tom, Sverige (Sverige tor 07 mar 2019)
“A nice cabin! With a nice view to watch auroras. The experience was overall nice and the Sauna with a freezing cold outside of -26 was a great touch! Regarding pricing, I really disliked that they forced everybody to take the non-STF member fee, even if two of us were members. Because it's a cabin of 6 people they said. Why is the fee per person then? It's not for the 200SEK extra, I thought STF was about promoting some better tourism. So I should take my visiting friends to non-STF hotels because I lose my membership if I do then? We also encountered another pricing issue that we had to asked for twice to different person (imagine the embarrassment...) for the second one to recognise they chared 600SEK extra by mistake for a tour... The food is good, but they often run out and refill with whatever is available, changing the menu with less-matching things. We came two times this year and it happened for all lunchs except one. Similarly, the evening restaurant which is quite expensive run out of this and that. The price for the vegan option is the same as the meal, 290Sek, it's just crazy... I'm not vegan but if you don't like the meal it's the only other option, and that price for vegetables, well... Even hipsters do not do that... English translations are in general "lossy". It's not possible to get clearly what are the beds in the cabins. It's painful because you have to take the linens with you ... or pay for it. Maybe that's on purpose then? So the exact list is (at least for our cabin) : 2 simple twin beds in one room, and 2*2 superposed beds in the other room, with one of the bottom bed larger (120cm I'd say), the other 3 beds being simple beds. See? It was not that difficult... ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Amazing spot !

Rekommenderad av VictorDT, Frankrike (Frankrike tor 07 mar 2019)
“This place is amazing. We went there during winter to see the Northern Lights. The hotel is very cosy, clean and the personal is very kind. You can easily walk around the area and it's very close to the train station. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Old fashioned and therefor overprices

Ej rekommenderad av Frequent hotel visitor, Nederländerna (Nederländerna tor 07 mar 2019)
“Location of the accommodation is great Friendly staff The rooms are very old fashioned furnished and decorated Horrible bathroom with cheap equipment Toilet and shower in one room No toiletries you would expext for this price (only soapy body wash from a no brand.) For this price (240 euro’s) we could normally stay in a trendy decorated hotel with great facilities Breakfast buffet is very small No northern sweden atmosphere/style and/or local products used. Hotel deserves an upgrade created together with a good hotel concept designer! No it’s only the location why I would choose this hotel”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Saknade egentligen bara en laddstolpe fö...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 mar 2019)
“Saknade egentligen bara en laddstolpe för elbil”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko fjällhotellet

Rekommenderad av Bus-Bra, Sverige (Sverige tis 05 mar 2019)
“Mycket bra ordnat och fantastisk läge!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

En perfekt stuga

Rekommenderad av Edita, Sverige (Sverige mån 04 mar 2019)
“Vi var mycket nöjda med stugan och hela STF Abisko Turiststationen. Jag skulle verkligen rekommendera. Vi saknade bara wifi...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Good Experience

Rekommenderad av Carlos, Sverige (Sverige mån 04 mar 2019)
“In overall we have had a good time at the park, the cabin is well equiped, but the kitchen (pan and pots) can be way better.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Disk

Rekommenderad av Tjalle, Sverige (Sverige fre 01 mar 2019)
“Tyvärr var det mycket odiskat kvarlämnat. Det kan vara idé att påtala detta lite extra vid incheckning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

everything we needed :)

Rekommenderad av ana , Brasilien (Brasilien tis 26 feb 2019)
“everything about our stay in STF was great. the building, the rooms, the location, the people. we only payed for beds and one of the tours - otherwise I think it's a really expensive trip to make, the food and the material renting as well as other adventures and tours can be really pricy. besides form that, we couldn't have asked for a better place to stay. I would definetly love to come back on summer time to see how different it is :) thank you for everything, STF!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vår stuga på Abisko STF

Rekommenderad av Helena V., Frankrike (Frankrike mån 25 feb 2019)
“Ett enda förslag: att toan skiljes från badrummet. Annars är allt perfekt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället