STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (793 av 824 rekommenderar) (213 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(793 av 824rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 211-217 av 217)

Abisko

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 28 jan 2018)
“Vi åkte till abosko, två pers. Alla som jobbar där är jätte trevliga och hjälpsamma:) Det som var tråkigt var den stora byggnaden, vart receptionen är. Eftersom det känns som om man är på ett äldreboende. Det skulle bli så mycket mysigare ifall det var mer som en stor stor stuga eller kåta.. Maten var helt otrolig!! Vi bode med andra personer i en fler bädds stuga, vi var imponerad hur fint ovh städat det var:) ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fabulous place to stay and outstanding food

Rekommenderad av Visitors from Washington DC, USA (USA tor 25 jan 2018)
“My husband and I stayed at STF Mountain Station for 4 nights and enjoyed absolutely everything about it. From our comfortable, clean, quiet and warm room to the delicious meals (especially the 3 course dinners!) and well stocked store in the lobby we could not have asked for more. Also the reception staff as well as the store staff were extremely friendly, knowledgable and helpful. Of course the weather was very cold and the store staff was helpful in supplementing our cold weather gear. We believe the Lights Over Lapland people have a wonderful experience for their customers - and a large part of the experience is your wonderful accommodation. Thank you very much!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

A place worth visiting!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 jan 2018)
“It is a great place to stay in. The staff is kind . I stayed at the hostel building and it is very well equipped. Also, in the main building there are many spaces to stay around. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nice hostel

Rekommenderad av Kellycat, Hongkong (S.A.R. Kina) (Hongkong (S.A.R. Kina) mån 15 jan 2018)
“A sink in the room, large kitchen, but only few toilets on the same floor, with rooms sharing them. Staff are very nice and helpful:):) Also, we managed to borrow a hairdryer!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Logement sympa mais services inexistants ou trop chers!

Rekommenderad av Lucile, Frankrike (Frankrike sön 07 jan 2018)
“Nous avons été agréablement surpris par le logement, même si l'idée de 2 chambres de 3 est mal pensée lorsqu'on arrive en famille avec au moins un couple. Les toilettes ne sont pas séparées de la douche ce qui est un problème à 6 personnes. Par contre, mesquin de faire payer les draps, nous avions les nôtres mais pas forcément à la bonne taille de lit.. Pour ce qui est des repas, nous avons pris le lunch pas cher mais sans aucun service. Le repas du soir est bien trop cher. Les activités exorbitantes par rapport à notre venue il y a 4 ou 5 ans. Nous n'en avons pas fait.. Heureusement que les aurores étaient là!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nöjd trots viss kritik

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 jan 2018)
“Väldigt mysigt fjällhotell i sin helhet med trevlig personal, rummen är enkla men har allt man behöver...skön säng samt fräsch dusch och toa! Det som drog ner betyget var hur själva rummet såg ut, det var i ganska slitet skick med gamla fläckiga och spruckna tapeter..det såg inte alls så trevligt ut.Om väggarna målades/tapetserades om skulle det ge ett helt annat intryck!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

STF Abisko

Rekommenderad av Erika Iwar, Sverige (Sverige tis 19 dec 2017)
“Bodde på STF Abisko några dagar före jul 2017. Service och boende som alltid mycket trevligt och enda anledningen att jag inte ger toppbetyg är bara för att boendet är av lite enklare standard vilket är helt i sin ordning för den här typen av resa och något en mycket väl vet på förhand. Resan stora minus är egentligen inte något att lasta STF för. Det var gruppresan The Scanbalt Experience som på kvällen den 15 dec på vandrarhemmet Keron förde ett FRUKTANSVÄRT liv långt efter midnatt. Låt mig då säga att jag både är van vid att leva kollektivt på vandrarhem samt nog har en rätt hög toleranströskel gällande glada människor som har lite fest i gemensamma utrymmen. Men detta liknade ingenting annat. Det söps och vrålades och spelades hög musik i både köket och flera av rummen, gruppdeltagare ramlade fram och tillbaka i korridorerna och köket såg ut som ett bombnedslag. Det var som att försöka sova på krogen. Vi övriga gäster bad dem lugna sig flera ggr men de hade absolut noll respekt för att vi var många andra gäster där också. Den här typen av beteende är så långt ifrån vad STF står för, för mig som stamgäst på många av era anläggningar. Var fanns ungdomarnas reseledare? Hade vi kunnat få assistans av någon personal? Jag hoppas VERKLIGEN att det här var en olycklig engångsföreteelse som totalt spårade ur, det vore otroligt synd om STF:s unika anläggningar fick rykte om sig att vara stökiga festplatser där respektlösa gäster tillåts härja fritt. Jag ser fram emot många härliga (och LAGOM festliga, klart folk måste få ha trevligt!) besök både i Abisko och på andra håll i framtiden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället