STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (746 av 774 rekommenderar) (217 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(746 av 774rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 211-220 av 221)

The supermarket was so convenient, that'...

Rekommenderad av Anonym, Frankrike (Frankrike fre 05 jan 2018)
“The supermarket was so convenient, that's a real plus, with the free sauna of course! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Keron

Ej rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige tor 04 jan 2018)
“Keron . 6-bäddsrummen är för trånga för 6 personer ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Everything else is good except wifi

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tor 04 jan 2018)
“Excellent service. Excellent accommodation with affordable price. Room and kitchen are comfortable. However, wifi almost never worked. Would be nice if the guests can have functioning wifi. Thank you for the hospitality!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nöjd trots viss kritik

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 jan 2018)
“Väldigt mysigt fjällhotell i sin helhet med trevlig personal, rummen är enkla men har allt man behöver...skön säng samt fräsch dusch och toa! Det som drog ner betyget var hur själva rummet såg ut, det var i ganska slitet skick med gamla fläckiga och spruckna tapeter..det såg inte alls så trevligt ut.Om väggarna målades/tapetserades om skulle det ge ett helt annat intryck!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Super nice place to stay

Rekommenderad av Jane, Portugal (Portugal ons 03 jan 2018)
“All the staffs are very helpful and friendly. Very close to the National Park where you are able to do some hiking or skiing!!! There the view is really super amazing and beautiful! I saw the northern lights just outside the lodge! Highly recommend this place! Even the restaurant is nice with super friendly staffs and tasty food.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Good hotel

Rekommenderad av Kishii, Japan (Japan ons 27 dec 2017)
“Very good room, shower, restaurant But wifi was very slow My English was very bad, but you would explained me clearly When I had breakfast , I didn't have enough time, because the bus was picking me up So you gave me a box which I can put food in it!! The restaurant was expensive ( of course the quality was really good) So I wanted more reasonable ones Tack”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Put it on your list

Rekommenderad av Celeste, Storbritannien (Storbritannien lör 23 dec 2017)
“Put Abisko and the accommodation in your to-do list. The place is beautiful and worth a visit, even if you dont get to see the Northern lights”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

very poor

Ej rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz ons 20 dec 2017)
“very poor structure, looks like a hostel, no details, poor training of the people. Nice staff.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

STF Abisko

Rekommenderad av Erika Iwar, Sverige (Sverige tis 19 dec 2017)
“Bodde på STF Abisko några dagar före jul 2017. Service och boende som alltid mycket trevligt och enda anledningen att jag inte ger toppbetyg är bara för att boendet är av lite enklare standard vilket är helt i sin ordning för den här typen av resa och något en mycket väl vet på förhand. Resan stora minus är egentligen inte något att lasta STF för. Det var gruppresan The Scanbalt Experience som på kvällen den 15 dec på vandrarhemmet Keron förde ett FRUKTANSVÄRT liv långt efter midnatt. Låt mig då säga att jag både är van vid att leva kollektivt på vandrarhem samt nog har en rätt hög toleranströskel gällande glada människor som har lite fest i gemensamma utrymmen. Men detta liknade ingenting annat. Det söps och vrålades och spelades hög musik i både köket och flera av rummen, gruppdeltagare ramlade fram och tillbaka i korridorerna och köket såg ut som ett bombnedslag. Det var som att försöka sova på krogen. Vi övriga gäster bad dem lugna sig flera ggr men de hade absolut noll respekt för att vi var många andra gäster där också. Den här typen av beteende är så långt ifrån vad STF står för, för mig som stamgäst på många av era anläggningar. Var fanns ungdomarnas reseledare? Hade vi kunnat få assistans av någon personal? Jag hoppas VERKLIGEN att det här var en olycklig engångsföreteelse som totalt spårade ur, det vore otroligt synd om STF:s unika anläggningar fick rykte om sig att vara stökiga festplatser där respektlösa gäster tillåts härja fritt. Jag ser fram emot många härliga (och LAGOM festliga, klart folk måste få ha trevligt!) besök både i Abisko och på andra håll i framtiden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utmärkt service

Rekommenderad av Maryla, Sverige (Sverige ons 13 dec 2017)
“Väldigt trevlig personal, särskilt i restaurangen där bemötandet och servicen var absolut på topp!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället