STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (773 av 802 rekommenderar) (221 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(773 av 802rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 201-210 av 224)

Northern lights in Abisko

Rekommenderad av Anonym, Italien (Italien ons 14 mar 2018)
“Amazing experience for my second time in Abisko. We saw the northern lights in the night we have been in STF Touristation I advice everyone to make this experience at least once in the life”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nice stay in Abisko and Abisko Turiststation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 01 mar 2018)
“Nice stay in Abisko and Abisko Turiststation. Worth to visit again.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko

Ej rekommenderad av Christian, Sverige (Sverige fre 02 feb 2018)
“personalen ung trevlig, men inte riktigt där mentalt. Verkade som om man inte villa ha kunder kvar i restaurangen efter klockan 20. Abisko fjällstation har fantastiskt läge, men byggnaden tycker jag borde mysas till inne. Varför inte ta en tur upp till Björkliden och se hur de har gjort? Maten alldeles för komplicerad för den kompetens som ni har i köket. Bättre att laga något enklare men bra än komplicerat och "fel". Att servera picklade kantareller borde vara straffbart. Gula kantareller vill man ha stekta. Att som svensk betala 1800:- för att bada vedeldad bastu är inte kul. Att personal har politiska åsikter har jag ingenting emot, däremot så tycker jag inte man skall basunera ut det genom att bära t-shirts eller hoods med allt för "aggresiva" budskap. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Comfortable

Rekommenderad av Anonym, Frankrike (Frankrike tis 30 jan 2018)
“Good welcome. Comfortable bed in dorms. Spacious and well-equiped kitchen. Cleanliness in all rooms. A beautiful view everywhere on a lake and mountains. A good restaurant. I spent 5 days in abisko and I could see a northern light every night.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko fjällstation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jan 2018)
“Ni har verkligen lyckats med att fånga god inredning och bra kvalitet på ett mycket smakfullt sätt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Abisko

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 28 jan 2018)
“Vi åkte till abosko, två pers. Alla som jobbar där är jätte trevliga och hjälpsamma:) Det som var tråkigt var den stora byggnaden, vart receptionen är. Eftersom det känns som om man är på ett äldreboende. Det skulle bli så mycket mysigare ifall det var mer som en stor stor stuga eller kåta.. Maten var helt otrolig!! Vi bode med andra personer i en fler bädds stuga, vi var imponerad hur fint ovh städat det var:) ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fabulous place to stay and outstanding food

Rekommenderad av Visitors from Washington DC, USA (USA tor 25 jan 2018)
“My husband and I stayed at STF Mountain Station for 4 nights and enjoyed absolutely everything about it. From our comfortable, clean, quiet and warm room to the delicious meals (especially the 3 course dinners!) and well stocked store in the lobby we could not have asked for more. Also the reception staff as well as the store staff were extremely friendly, knowledgable and helpful. Of course the weather was very cold and the store staff was helpful in supplementing our cold weather gear. We believe the Lights Over Lapland people have a wonderful experience for their customers - and a large part of the experience is your wonderful accommodation. Thank you very much!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

A place worth visiting!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 jan 2018)
“It is a great place to stay in. The staff is kind . I stayed at the hostel building and it is very well equipped. Also, in the main building there are many spaces to stay around. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Crowded but nice

Rekommenderad av MariaG, Sverige (Sverige tis 16 jan 2018)
“STF Abisko TuristStation is a nice hostel, and overall it fulfilled our expectations. Nevertheless is a very expensive place not only for the price of the accommodation but the food (groceries and restaurant) and activities. It also felt crowded ALL the time! The kitchen was always packed as well as the others social areas. It is also not clear what does the "Cleaning service"include since we watch how the staff member only checked the room to know if one of the beds was available and picked up the sheets. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nice hostel

Rekommenderad av Kellycat, Hongkong (S.A.R. Kina) (Hongkong (S.A.R. Kina) mån 15 jan 2018)
“A sink in the room, large kitchen, but only few toilets on the same floor, with rooms sharing them. Staff are very nice and helpful:):) Also, we managed to borrow a hairdryer!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället