STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (899 av 931 rekommenderar) (225 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(899 av 931rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 201-210 av 229)

En fin vecka fylld med livskvalitet och minnesvärda upplevelser.

Rekommenderad av Janne D., Sverige (Sverige ons 04 jul 2018)
“Allt så bra - igen! Bemötandet vänligt och effektivt. God standard. Frukost o middagar utmärkta. Läget oslagbart. Härliga dagsvandringar i de fina lederna/spåren. Vi hoppas verkligen kunna återvända hit igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Keron omdöme, Abisko turiststation

Rekommenderad av DanielT, Sverige (Sverige tis 03 jul 2018)
“Bra och fräscha rum, fina köksutrymmen. Det enda som möjligen fattades var kaffebryggare och frysutrymme. Överblivetlådan var dock genial... suveränt sätt att smart använda saker som annars skulle slängas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bättre än förväntat. Köket kändes fräsch...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 jul 2018)
“Bättre än förväntat. Köket kändes fräscht och välstädat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Positivt överraskad över boendestandarde...

Rekommenderad av Smilla, Sverige (Sverige lör 30 jun 2018)
“Positivt överraskad över boendestandarden. Fräscht, rent och trevliga rum i vandrarhemsdelen. Även köket kändes fräscht. Något skral köksutrustning, saknade skålar, lite fler köksverktyg och rena kökshanddukar. Vi hade ett rum där det var ganska lugnt och tyst, möjligtvis var dörrarna lite "smälliga" och något lyhört från korridoren. Regelbunden städning på toaletter, korridor och duschrum gav en ren känsla. Egen städning på rummet gjordes och det fanns tydliga och enkla städinstruktioner vilket ger en bra städning och säkerligen många nöjda gäster. Verkligen jättetrevligt boende och kan starkt rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Maten ej prisvärd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 24 jun 2018)
“Vi åt en kväll på restaurangen (gjorde detsamma för ett PR sen ) och vårt intryck är att man försöker mer än vad man klarar av. I stället för att försöka servera gourmetmat och inte lyckas, varken med tillagning eller servering, tycker vi att det vore bättre med enklare men vällagad mat, te x med mer lokala råvaror . För övrigt är vi nöjda med! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fint boende

Rekommenderad av Anette, Sverige (Sverige lör 23 jun 2018)
“Fint område och utsikt. Huset välfungerande men väldigt lyhört.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Åk gärna hit men undvik restaurangen

Rekommenderad av Bettan, Sverige (Sverige lör 23 jun 2018)
“Abisko Fjällstation är en fin anläggning med bra service och mycket trevlig personal. Det räcker dock inte att enbart vara trevlig utan man måste veta vad man håller på med också vilket alla i personalen verkar göra utom de i restaurangen. I restaurangen låtsas de att det enda som finns att tillgå där är en trerättersmeny. Det finns en a la carte, men den informerar de inte om. Vi åt i restaurangen två kvällar och det var inte roligt. Båda kvällarna fick vi vänta alldeles för länge på vår mat. Det var drygt att sitta i den kalla lokalen och bara vänta. Prisnivån levde inte alls upp till det som man fick i restaurangen. Åk gärna till Abisko Fjällstation för både platsen och stationen är fin. Men laga din egen mat! Det är lätt för det finns en butik att handla i och ett fint kök att fixa maten i. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko 2018

Rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige ons 20 jun 2018)
“I stugboendet saknas instruktioner / bruksanvisningar angående hur värmesystem och elementen fungerar / rätt temp ställs in. Belysningen i entreen till huset var väldigt svag, ev bra med en ljuskälla till?. Det vore bra om ni i receptioenen informerar/ rekommenderar besökande att köpa en riktig karta /de mer rättvisande kartorna för de olika lederna. Kungsleden, mm Men ha kvar att dela ut de små gratiskartorna gratis som första information: Blomster leden, Canyonleden, affär, information om liften. Maten var lite dyr men väldigt fin, annorlunda och fina smaksättningar! Och bra komponerad meny!!!!!!!! Det gäller såväl kväll som middagsmaten!! Men maten blev snabbt kall så det vore bra med en tallriksvärmare. Allpersonal som vi var i kontakt med var väldigt trevliga och bra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Alldeles för dyrt.

Ej rekommenderad av Kattsvans, Sverige (Sverige ons 20 jun 2018)
“Luften på vårt hotellrum var så dålig att vi båda fick svår huvudvärk. Det luktade illa från badrummet och någon luftkonditionering värd namnet fanns inte. Rummet annars luftigt och finn utsikt. Men prissättningen matchas inte alls av innehållet i boendet. Löjliga priser. Abisko är underbart när det gäller natur och vandring.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hej, brukar inte bry mig om ängsliga enk...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 18 jun 2018)
“Hej, brukar inte bry mig om ängsliga enkäter men när det gäller Abisko håller ni god stil. Har varit där tre gånger tidigare , sedan 2010 och alltid varit nöjd, med personal, husen, omgivningarna allt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället