STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (773 av 802 rekommenderar) (221 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(773 av 802rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 191-200 av 224)

bra och billigt boende i Keron, men dørr...

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge tis 03 apr 2018)
“bra och billigt boende i Keron, men dørrarna till rummren borde göras om (= ta bort självstängningen) så att man slipper en massa slammer som känns i de tunna väggarna. Extra irriterande när folk skall ” mitt i natten” och går ut cv inn med bagage.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Cleaning of rooms should be done by staff

Rekommenderad av Christophe Maerten, Belgien (Belgien tis 03 apr 2018)
“It's the first time that I needed to clean my own room ever in the 25 year I'm travelling worldwide. I do understand that people have to do their own dishes after cooking, that's normal. Only the rooms was a bit strange for me. Never expierenced this in other Scandinavian countries. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Norrsken och skidåkning

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge tis 03 apr 2018)
“Man förstår att turism runt Norrskenet för långresande besökare är viktig. Men för en medlemsorganisation som STF är det speciellt viktigt at den kommersiella turismen inte dominerar över natur- og skidpubliken. Här bör man följa med och hela tiden balansera service och funktioner. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

小木屋

Rekommenderad av Fung, Hongkong (S.A.R. Kina) (Hongkong (S.A.R. Kina) tor 29 mar 2018)
“小木屋,屋內每個位置都有暖氣,廚房設備齊全,空間大而不焗促,感覺溫馨。 從窗戶可看到北極光,於主樓有小商店可購買食物,也可參與戶外活動。”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

A good hostel but very busy

Ej rekommenderad av On our travels , Storbritannien (Storbritannien lör 24 mar 2018)
“The hostel was good, but on 2 of the nights we had exchange students in, which made it very busy and noisey at night there was a lot of drinking by one of the groups and the constant banging of the doors was very annoying. You need to consider this as when trying to sleep it was a big problem and although a note to say respect other guests after 11pm, made no difference, which really ruined our time there I am afraid to say. As otherwise it would have been a lovely place.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Wonderful stay

Rekommenderad av Tes, Sydafrika (Sydafrika fre 23 mar 2018)
“We had an excellent 3 night stay at STF Abisko. We stayed in a 6 sleeper cottage which I think had recently been refurbished & was very comfortable & clean & had everything we needed. We enjoyed some lunches in the dining room of the hotel. The food was excellent & at a good price. The views over the lake are beautiful. I needed the laundry & used that one afternoon. It was also reasonably priced & there was a large drying room. It is in the youth hostel. Our children loved walking & playing in the snow & the position is very good. It is an easy walk from Abisko Turistatiin train stop, even for our 5 year old. I thought it was much nicer to stay in the park than in town. The walk to town is ok but we did rent a sled for the 5 yr old who was tired! We were overall very impressed with our stay & wouldrecommend it.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Cabin accommodation - excellent

Rekommenderad av Diana, Storbritannien (Storbritannien tor 22 mar 2018)
“The cabin ticked all the boxes, warm, clean, spacious, comfortable beds, plenty of storage, adequate cooking utensils. With views on 3 sides, the scenery was spectacular - during the day and for viewing the aurora.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Perfect location

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige mån 19 mar 2018)
“Closeness to nature is what we appreciated the most - and we've seen the aurora from our room window, pretty amazing!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dinner

Rekommenderad av Anonym, Hongkong (S.A.R. Kina) (Hongkong (S.A.R. Kina) fre 16 mar 2018)
“The dinner price is too expensive, especially for the youth guest who choose Abisko STF, please consider to design the dinner menu if possible”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En superupplevelse, men med några små frågetecken.

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige ons 14 mar 2018)
“Frukosten, snön, norrskenet och utsikten mot fjäll och Torne Träsk är bara bäst! Därtill tycker jag väldigt mycket om alla fåtöljer och sittgrupper som är utplacerade i hotelldelen, för samkväm, läsning eller filosoferande. Att en brasa ständigt brinner i eldstaden och att det finns en liten kiosk. Jag hade ett rum "Superior", vilka är lite mer påkostade i inredning, vilket är trevligt. Övriga rum är ganska "torra och tråkiga". Dock tycker jag priset för ett enkelrum är ganska högt. Mest prisvärd är dock frukosten. Positivt är också vattenkokare på rummet. Jag har vid tidigare besök haft rum med utsikt, men utsikten denna gång innebar vandrarhemmet och fyra sopkärl. Man fick böja sig långt åt höger eller vänster i fönstret för att få se lite fjäll. Så mitt tips för blivande gäster är att från början önska sig ett rum med utsikt! Mitt badrum luktade väldigt starkt. Min slutsats var att det var badrumsgolvet. Det luktade som en "begagnad Pampersblöja". Detta som luktade så starkt hade ett mönster av stenar. Badrum med annat golvmönster luktade dock normalt. När jag ankommit Abisko, fått mitt rum, och till kvällen blev sugen på te, upptäcker jag att det är kafferester kvar i koppen efter tidigare boende. Jag går ner till receptionen för att få en ny och ren kopp. Jag får då till förslag att diska upp koppen själv. Om det varit jag själv som smutsat ner den hade det varit ok att skölja ur den, men att jag ska behöva diska efter andra förundras jag över. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället