STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (899 av 931 rekommenderar) (225 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(899 av 931rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 191-200 av 225)

Mycket fint boende precis vid Torneåträs...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“Mycket fint boende precis vid Torneåträsk där bergen pryder landskapet. Här finns tid för rekreation. Boendet är utgar ifrån personlig smak och ekonomi. Den kunniga personal hjälper dig hitta i fjallvärlden och maten aterspeglar det lapplanska koket. Mycket hog standard. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Middagarna

Rekommenderad av Pensionären, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Önskvärt med ett billigare alternativ till middagarna i restaurangen. Väldigt gott och trevligt men för oss pensionärer vore det bra att någon/ några dagar kunna äta middag till en lägre kostnad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tack så mycket!

Rekommenderad av Hikari, Japan (Japan mån 09 jul 2018)
“The room is well cleaned, the full equipped kitchen is spacious, the shop is selling what we need for hiking and making food by ourselves. Honestly wifi is not stable at the dormitory and the kitchen... but you can go into the nature and talk to new people. All of staff I've met are very nice and helpful with smile. Thank you for your hospitality.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bendet à Abisko Turist

Rekommenderad av Eva, Schweiz (Schweiz sön 08 jul 2018)
“Rummet är enkelt inrett. Alt som behövs för en veckas semester finns tillgàng till. Allt i rummet fungerar till fullo. Söngen är bekväm. Allt är rent och snyggt och ger trots det enkla intrycket en stark känsla av trivsel 0ch gemytlighet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra men dyrt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 06 jul 2018)
“Priset per natt kunde vara billigare. Det är fint läge, service och bekvämlighet, men inte så att de motsvarar priset.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Återvändare (mer eller mindre regelbundet) till Abisko sen drygt 40 år.

Rekommenderad av Abiskonörden, Sverige (Sverige ons 04 jul 2018)
“Vänligt och fint bemötande av alla och i restaurangen där vi åt middag alla dagar vi var i Abisko bemödade man sig om att ge mig mycket fin service då jag har celiaki (är glutenintolerant)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En fin vecka fylld med livskvalitet och minnesvärda upplevelser.

Rekommenderad av Janne D., Sverige (Sverige ons 04 jul 2018)
“Allt så bra - igen! Bemötandet vänligt och effektivt. God standard. Frukost o middagar utmärkta. Läget oslagbart. Härliga dagsvandringar i de fina lederna/spåren. Vi hoppas verkligen kunna återvända hit igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Keron omdöme, Abisko turiststation

Rekommenderad av DanielT, Sverige (Sverige tis 03 jul 2018)
“Bra och fräscha rum, fina köksutrymmen. Det enda som möjligen fattades var kaffebryggare och frysutrymme. Överblivetlådan var dock genial... suveränt sätt att smart använda saker som annars skulle slängas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bättre än förväntat. Köket kändes fräsch...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 jul 2018)
“Bättre än förväntat. Köket kändes fräscht och välstädat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Positivt överraskad över boendestandarde...

Rekommenderad av Smilla, Sverige (Sverige lör 30 jun 2018)
“Positivt överraskad över boendestandarden. Fräscht, rent och trevliga rum i vandrarhemsdelen. Även köket kändes fräscht. Något skral köksutrustning, saknade skålar, lite fler köksverktyg och rena kökshanddukar. Vi hade ett rum där det var ganska lugnt och tyst, möjligtvis var dörrarna lite "smälliga" och något lyhört från korridoren. Regelbunden städning på toaletter, korridor och duschrum gav en ren känsla. Egen städning på rummet gjordes och det fanns tydliga och enkla städinstruktioner vilket ger en bra städning och säkerligen många nöjda gäster. Verkligen jättetrevligt boende och kan starkt rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället