STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (746 av 774 rekommenderar) (217 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(746 av 774rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 221)

upplevelse

Rekommenderad av Hans, Sverige (Sverige sön 24 mar 2019)
“Skönt att komma inester stormen, fina rum att sitta i och koppla av”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mögel

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tor 21 mar 2019)
“Hej! Jag bodde i rum på 3:e våning och direkt efter dörren från trapphuset ut i korridoren så slog mögeldoften mot en. Det kan nog vara bra och kontrollera bakgrunden till den intensiva doft innan det blir försent.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig och serviceinriktad personal

Rekommenderad av Stockholmare, Sverige (Sverige tis 19 mar 2019)
“Mycket nöjd med boendet och service. Bra standard på rummet finns det man behöver. Trevlig restaurang med god mat. Nöjd med middagen, delikat mat med tre maträtter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Room, Kitchen

Rekommenderad av Evon , Malaysia (Malaysia tis 19 mar 2019)
“Pro: Big kitchen with full of equipments Cons: The room are small to fit in 4 persons with 4 luggages. The wifi provided is too slow”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

ver friendly and helping people

Rekommenderad av Anonym, Spanien (Spanien mån 18 mar 2019)
“ver friendly and helping people”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fin start inför långtur

Rekommenderad av Joachim, Sverige (Sverige sön 17 mar 2019)
“Jag tycker att det är en fin start inför en långtur att stanna en natt i Abisko Turist. Här kann man varva ner från vardagslivet och efter en god middag och en rejälj frukost är det bara att dra igång. Det är också jättebra att butiken har ett ganska brett sortiment och att det går att köpa olika bränslen till friluftsköket. Dessutom får man information om terrängen och lavinfara.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige ons 13 mar 2019)
“Jag har besökt Abisko och bott på STF fjällanläggning ett flertal gånger. Jag undrade om jag skulle uppskatta det ännu en gång. Svaret är ja. Det är en lugn och rogivande miljö som gör gott för själen. Jag uppskattar att kunna ha ett rum för mig själv, äta en lång frukost, ta en liten tur på skidor, njuta av naturen, sitta vid nåt fönster och läsa en bok, att ev få se norrsken till kvällen. I år gjorde jag en dagsutflykt med tåget till Narvik fram och tillbaka, vilket gav fantastiska vyer i det vackra vädret. Detta rekommenderas en dag med klart väder. Något jag uppskattar med boendet är all konst som sitter på väggarna. Foton, målningar och textila tavlor. Jag tycker också att personalen är väldigt trevlig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Övernattning

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige tis 12 mar 2019)
“Stannade för att sova en natt innan fortsatt resa hem mot Boden från Lofoten Norge Trevlig personal, god middag och skönt med eget rum. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Really enjoyable stay!

Rekommenderad av Anonym, Frankrike (Frankrike sön 10 mar 2019)
“I stayed in the Keron hostel for 3 nights and I got to say that it's one of the best hostels I've ever stayed in. It's modern, clean, the rooms are very nice and you've got all the comfort you need (sockets, a sink in the room...). Just be aware of the fact that there's nothing to lock your stuff in, it was absolutely not a problem since it's very safe and we didn't even lock our room during the day but it might come as a surprise if you're used to lockers in hostel rooms. The location of the stf station is perfect, 3 mins away from the train station, it's just by the lake so it's a short walk to go at night for the northern lights and all the guides come to pick you up at the reception. There's also a shop with quite a lot of things (warm clothes, hiking basics, food, souvenirs, hygiene products and a rental shop as well) so if you forgot anything well it won't be a problem! I'll definitely be back next year. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Keep your eyes open

Rekommenderad av rrwillis, Storbritannien (Storbritannien sön 10 mar 2019)
“My second visit to Abisko. We kept our eyes open and saw a moose walk past. Down on the lake, we saw someone not paying attention fall into a hole in the ice. We were able to pull her out but it could have been fatal. We were blessed with claar blue skies. The day before the road to and from Norway had been closed by snow.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället