STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (793 av 824 rekommenderar) (213 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(793 av 824rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 217)

Fantastisk miljö men slitna stugor

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 29 apr 2019)
“Abisko turiststation bjuder på en makalös utsikt och välutforskade och goda middagar. Tyvärr är stugorna slitna och buffélunchen får inte godkänt. Ät gärna middag där men undvik lunchen. Utbudet av aktiviteter är mycket bra och servicen bra. Mycket bra med tågförbindelse från Stockholm.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppen på alla sätt

Rekommenderad av Norrland67, Sverige (Sverige tor 25 apr 2019)
“Fint, lagom standard, fantastisk utsikt, mysigt och lugnt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Förbättringstips

Rekommenderad av Maria Lundin, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Skulle önska att det fanns mikro i stugorna. I stuga 204 var moppen trasig, moppen lossnade från skaftet o gick inte att få fast. Allrengöring saknades, fanns bara sanitetsrengöring. Ugnsplåtarna var mycket smutsiga och behövde rengöras med zvinto för att kunna användas. Även vissa skålar och rostfria fat var smutsiga. I övrigt är stugorna rymliga och trevliga med fantastisk utsikt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Självhushållet

Rekommenderad av Anna Skarin, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Vi bodde i självhushåll. Det fungerar i regel bra att bo där när det inte är fullbelagt. Nu under påskhelgen var det trångt i köket och man fick ständigt jaga utrustning och plats att sitta vid frukost- och middagstid. Det saknade framförallt djupa tallrikar och skålar och kärl att lägga upp maten i. Även gafflar var svårt att få tag på. Annars helt ok boende. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Påsken Abisko

Ej rekommenderad av Calle Pakkala, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Avsaknad av menyer i matsalen som passar alla. Inte hållbart att erbjuda en rätt till lunch och ett middags alternativ till middag. Satsa på fler alternativa meny val som passar alla. Fisk tex passar vanligtvis varken till allergiker eller till barn. Dåligt att det inte finns tv på era "hotellrum".”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Nöjd

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Jag är mycket nöjd med Toppturspaketet med guide i Abisko. Fjällstationen är trevlig och prisvärt. Inget lyx, men heller inget som saknas eller känns sunkigt. Prisvärt och det som behövs för en bra vistelse. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Efter två veckors skivandring på fjellen...

Rekommenderad av Anonym, Finland (Finland mån 15 apr 2019)
“Efter två veckors skivandring på fjellen var Abisko väldigt skön med bastun och god mat på restaurangen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra mat, trevligt bemötande och gemytlig...

Rekommenderad av Peter & Lena, Sverige (Sverige sön 14 apr 2019)
“Bra mat, trevligt bemötande och gemytlig atmosfär. Bra utbud i butiken. Trevligt med bastu och bra öppettider.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bastu

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 10 apr 2019)
“Hej, som yrkesverksam arkitekt tycker jag nästan att är provocerande dålig placering av bastun på anläggningen. Så många som nyttjar den trots det väldigt dåliga läget. Vill man göra det enkelt kan man bara flytta aggregatet till motsatt sida samt flytta sittbänkarna. Sätt ett spegelglas ut till korridoren där det i alla fall finns fönster med utsikt över Torne träsk. Utsikt är en högt rankad kvalitet vilket man lätt kan se i matsalen genom vilka bord som är populärast, fönsterborden. Med vänlig hälsning, Anders Jurin”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Our best stay during 11 days

Rekommenderad av Vehs, Iran (Iran sön 07 apr 2019)
“We spent three nights in March. Location is the best in national park. Many hikes routes and also have nature and lake to enjoy. We had a cottage, super clean and big. Cottages and main building have spectacular sceneries from lake and montain. Cottage was warm and had basic amenities, although some amenities like soap, shampoo and also some basic elements for cooking like oil, salt pepper. .. Stuffs were exellent and welcoming, always ready to give you the best hints. One night nice lady in reception helped us to release our car whick stuck in pale of snow. They clear all pass ways inside the atea every day but at night I chose a bad route to go. In general, I give 10 from 10. Surely come back. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället