STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (746 av 774 rekommenderar) (217 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(746 av 774rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 181-190 av 221)

Valborgs i Keron

Rekommenderad av Jasu, Sverige (Sverige lör 05 maj 2018)
“Bodde i ett 4-bäddsrum. Upplevde rummet rymligt och med god standard. Kök o dusch/bastu var rätt nyrenoverat. Ytorna bra anpassade för det antal personer som bodde på anläggningen. En fin middag på Abisko Turist var uppskattad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bastu

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige tis 01 maj 2018)
“Att kunna basta med sina familjemedlemmar kunde kanske styras upp bättre. Min sambo vågade inte komma in i bastun då hon var tvungen att passera männens omklädningsrum. I bastun satt även vid tillfället va 6st Pajalabor som gjorde upplevelsen minst sagt tveksam. Machouppträdandet med höga röster, ett ösande av vatten på aggregatet även efter uppmaning om att begränsa sig gjorde att jag gick. Min sambo kom inte ens in. En riktigt dålig upplevelse.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ventilationen bullrar

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige lör 21 apr 2018)
“Stäng den bullrande ventilationen i matsalen när ni serverar frukost, lunch och middag.... Förstör helheten med detta lågfrekventa buller.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugn och fin miljö. Trivsamt och genuint...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 apr 2018)
“Lugn och fin miljö. Trivsamt och genuint. Bra start och mål för fjällturer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Cleanliness

Rekommenderad av Anonym, Förenade Arabemiraten (Förenade Arabemiraten tor 19 apr 2018)
“The grill and some of the utensils we dated and need an immediate replacement.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Synd att det hela tiden var brist på mug...

Rekommenderad av Svensk turist, Sverige (Sverige fre 06 apr 2018)
“Synd att det hela tiden var brist på muggar, glas och grytor i köket. Det finns utrymme för mer husgeråd i köket i keron. Liten kostnad insats för stf att säkerställa att köket har nog m grytor; glas och muggar. Stor effekt nöjdhet hos boende om det hade funkat. Bristen på husgeråd skapar onödig irritation mellan gästerna i köket. Vad bra att det finns hundrum!! Inte så bra för oss skidåkare att det promeneras så mycket på kungsleden. Det gåår inte att åka skidor då. Ni borde kunna hänvisa till speciella gångstråk!! Dåligt att vi innan vi kom dit inte fick info om att nuolja liften var stängd. Vi hda hyrt turskidor i fyra dagar , fyra personer för att ta glidaren en dag och att ta liften upp för att sedan åka mot björkliden . Det var svårt att hitta likvärdiga alternativ till dessa turer i Abisko. Mycket märkligt att vi inte fick reda på detta i samband med att vi bokade eller innan vi kom dit ?! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt belägen fjällstation med fin...

Rekommenderad av Beata, Finland (Finland tor 05 apr 2018)
“Fantastiskt belägen fjällstation med fina turmöjligheter. När det gäller miljötänkt kunde STF skruva upp kraven och förväntningarna till en ännu högre nivå.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

bra och billigt boende i Keron, men dørr...

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge tis 03 apr 2018)
“bra och billigt boende i Keron, men dørrarna till rummren borde göras om (= ta bort självstängningen) så att man slipper en massa slammer som känns i de tunna väggarna. Extra irriterande när folk skall ” mitt i natten” och går ut cv inn med bagage.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Cleaning of rooms should be done by staff

Rekommenderad av Christophe Maerten, Belgien (Belgien tis 03 apr 2018)
“It's the first time that I needed to clean my own room ever in the 25 year I'm travelling worldwide. I do understand that people have to do their own dishes after cooking, that's normal. Only the rooms was a bit strange for me. Never expierenced this in other Scandinavian countries. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Norrsken och skidåkning

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge tis 03 apr 2018)
“Man förstår att turism runt Norrskenet för långresande besökare är viktig. Men för en medlemsorganisation som STF är det speciellt viktigt at den kommersiella turismen inte dominerar över natur- og skidpubliken. Här bör man följa med och hela tiden balansera service och funktioner. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället