STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (746 av 774 rekommenderar) (217 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(746 av 774rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 171-180 av 221)

Fint boende

Rekommenderad av Anette, Sverige (Sverige lör 23 jun 2018)
“Fint område och utsikt. Huset välfungerande men väldigt lyhört.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Åk gärna hit men undvik restaurangen

Rekommenderad av Bettan, Sverige (Sverige lör 23 jun 2018)
“Abisko Fjällstation är en fin anläggning med bra service och mycket trevlig personal. Det räcker dock inte att enbart vara trevlig utan man måste veta vad man håller på med också vilket alla i personalen verkar göra utom de i restaurangen. I restaurangen låtsas de att det enda som finns att tillgå där är en trerättersmeny. Det finns en a la carte, men den informerar de inte om. Vi åt i restaurangen två kvällar och det var inte roligt. Båda kvällarna fick vi vänta alldeles för länge på vår mat. Det var drygt att sitta i den kalla lokalen och bara vänta. Prisnivån levde inte alls upp till det som man fick i restaurangen. Åk gärna till Abisko Fjällstation för både platsen och stationen är fin. Men laga din egen mat! Det är lätt för det finns en butik att handla i och ett fint kök att fixa maten i. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko 2018

Rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige ons 20 jun 2018)
“I stugboendet saknas instruktioner / bruksanvisningar angående hur värmesystem och elementen fungerar / rätt temp ställs in. Belysningen i entreen till huset var väldigt svag, ev bra med en ljuskälla till?. Det vore bra om ni i receptioenen informerar/ rekommenderar besökande att köpa en riktig karta /de mer rättvisande kartorna för de olika lederna. Kungsleden, mm Men ha kvar att dela ut de små gratiskartorna gratis som första information: Blomster leden, Canyonleden, affär, information om liften. Maten var lite dyr men väldigt fin, annorlunda och fina smaksättningar! Och bra komponerad meny!!!!!!!! Det gäller såväl kväll som middagsmaten!! Men maten blev snabbt kall så det vore bra med en tallriksvärmare. Allpersonal som vi var i kontakt med var väldigt trevliga och bra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Alldeles för dyrt.

Ej rekommenderad av Kattsvans, Sverige (Sverige ons 20 jun 2018)
“Luften på vårt hotellrum var så dålig att vi båda fick svår huvudvärk. Det luktade illa från badrummet och någon luftkonditionering värd namnet fanns inte. Rummet annars luftigt och finn utsikt. Men prissättningen matchas inte alls av innehållet i boendet. Löjliga priser. Abisko är underbart när det gäller natur och vandring.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hej, brukar inte bry mig om ängsliga enk...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 18 jun 2018)
“Hej, brukar inte bry mig om ängsliga enkäter men när det gäller Abisko håller ni god stil. Har varit där tre gånger tidigare , sedan 2010 och alltid varit nöjd, med personal, husen, omgivningarna allt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Diffusa visioner

Rekommenderad av Catharina , Sverige (Sverige lör 16 jun 2018)
“Det är otydligt vid bokning. Visioner man har om ungdomar etc blir inte tydliga. Det framgår inte t ex att anläggningen stängd när man bokar, den infon får man när bokning klar. Betyder attcrestsurang shop etc inte FI ns tillgängliga som beskrivs i informationen inför bokning”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Charming Hostel

Rekommenderad av Andreas, Tyskland (Tyskland mån 04 jun 2018)
“The Hostel Keron with its well equiped kitchen is ideal for start hiking tours in Abisko or to start a Kungsleden tour from here. The personal is very friendly, thus out of season not always around. But the hosts provided for late arrival all information in the letter box. The rooms, shower, toilettes are all proper and commode. We really enjoyed the stay.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 05 maj 2018)
“God mat men löjligt små portioner. Man kan tro att man befinner sig vid stureplan i Stockholm där middagsgästerna bara trippat runt mellan butikerna en timme. Numera, jag har besökt Abisko regelbundet i 20 år, äter jag de flesta middagarna i Björkliden.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Maten mycket bra, boendet helt ok, vädre...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 05 maj 2018)
“Maten mycket bra, boendet helt ok, vädret dåligt-ingen snö....”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Glapp mellan prisnivå och standard

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige lör 05 maj 2018)
“Prisnivån på STF:s boenden är jämförelsevis hög. För samma pris som man hos STF får ett boende med vandrarhemsstandard, med egna lakan och egen städning, får man ett fyrstjärnigt hotellrum. Det man betalar för hos STF är läget. Trots detta känns det som att det finns ett glapp mellan priset och servicenivån/standarden. Boendet hos STF känns därför inte prisvärt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället