STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (746 av 774 rekommenderar) (217 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(746 av 774rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 161-170 av 221)

Bendet à Abisko Turist

Rekommenderad av Eva, Schweiz (Schweiz sön 08 jul 2018)
“Rummet är enkelt inrett. Alt som behövs för en veckas semester finns tillgàng till. Allt i rummet fungerar till fullo. Söngen är bekväm. Allt är rent och snyggt och ger trots det enkla intrycket en stark känsla av trivsel 0ch gemytlighet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra boende i en härlig miljö

Rekommenderad av Virpi, Sverige (Sverige lör 07 jul 2018)
“Personalen så väl i receptionen som i restaurangerna var trevliga, glada, professionella och hade gästerna i focus. Matportionerna var något små och Bastun i huvudbyggnaden var inte särskilt varm. Varmvatten kranarna droppade överallt. Det störde inte sömnen men hotellet skulle säkert spara en mycke stor slant om man bytte ut alla kranarna. Priset på linbanan till midnattssolen var diskutabelt. Det var mycket högt och dessutom anmälan till utflykten var bindande. Mitt besök varade bara i tre dagar och just den kvällen som utflykten ägde rum var det molnigt och man kunde inte se midnattssolen. Trots det negativa jag påpekat är minnet av resan som helhet positivt och jag är mycket nöjd med min vistelse. Tack❤️”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra men dyrt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 06 jul 2018)
“Priset per natt kunde vara billigare. Det är fint läge, service och bekvämlighet, men inte så att de motsvarar priset.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Återvändare (mer eller mindre regelbundet) till Abisko sen drygt 40 år.

Rekommenderad av Abiskonörden, Sverige (Sverige ons 04 jul 2018)
“Vänligt och fint bemötande av alla och i restaurangen där vi åt middag alla dagar vi var i Abisko bemödade man sig om att ge mig mycket fin service då jag har celiaki (är glutenintolerant)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En fin vecka fylld med livskvalitet och minnesvärda upplevelser.

Rekommenderad av Janne D., Sverige (Sverige ons 04 jul 2018)
“Allt så bra - igen! Bemötandet vänligt och effektivt. God standard. Frukost o middagar utmärkta. Läget oslagbart. Härliga dagsvandringar i de fina lederna/spåren. Vi hoppas verkligen kunna återvända hit igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Keron omdöme, Abisko turiststation

Rekommenderad av DanielT, Sverige (Sverige tis 03 jul 2018)
“Bra och fräscha rum, fina köksutrymmen. Det enda som möjligen fattades var kaffebryggare och frysutrymme. Överblivetlådan var dock genial... suveränt sätt att smart använda saker som annars skulle slängas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bättre än förväntat. Köket kändes fräsch...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 jul 2018)
“Bättre än förväntat. Köket kändes fräscht och välstädat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Positivt överraskad över boendestandarde...

Rekommenderad av Smilla, Sverige (Sverige lör 30 jun 2018)
“Positivt överraskad över boendestandarden. Fräscht, rent och trevliga rum i vandrarhemsdelen. Även köket kändes fräscht. Något skral köksutrustning, saknade skålar, lite fler köksverktyg och rena kökshanddukar. Vi hade ett rum där det var ganska lugnt och tyst, möjligtvis var dörrarna lite "smälliga" och något lyhört från korridoren. Regelbunden städning på toaletter, korridor och duschrum gav en ren känsla. Egen städning på rummet gjordes och det fanns tydliga och enkla städinstruktioner vilket ger en bra städning och säkerligen många nöjda gäster. Verkligen jättetrevligt boende och kan starkt rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dyrt boende relativt kvaliteten

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 jun 2018)
“För de pengarna detta boende kostade borde man kunna få väsentligt bättre inkvartering och frukost. Vi är mycket besvikna över den relativt torftiga inkvarteringen och mediokra frukosten som serverades. Nej, någon ytterligare övernattning på detta ställe kommer det inte att bli, dessvärre!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Maten ej prisvärd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 24 jun 2018)
“Vi åt en kväll på restaurangen (gjorde detsamma för ett PR sen ) och vårt intryck är att man försöker mer än vad man klarar av. I stället för att försöka servera gourmetmat och inte lyckas, varken med tillagning eller servering, tycker vi att det vore bättre med enklare men vällagad mat, te x med mer lokala råvaror . För övrigt är vi nöjda med! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället