STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (899 av 931 rekommenderar) (225 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(899 av 931rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 141-150 av 229)

Rum

Rekommenderad av Mäki, Sverige (Sverige lör 01 sep 2018)
“Slitna rum. Behövs målning och nya tapeter. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stor anläggning med mysig känsla

Rekommenderad av Katrin, Sverige (Sverige tis 28 aug 2018)
“För att vara så stor anläggning så är känslan hemtrevlig och mysig. Små utrymmen att sitta och kura och prata i, god middag och frukost. Rummen har nästa hotellklass. Enda är att dambastun är lite liten och kan behöva fräschas upp. Annars som sagt toppklass!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig och positiv personal som ...

Rekommenderad av Annamojos, Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Mycket trevlig och positiv personal som bidrar till den mysiga atmosfären.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko bäst!

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Gillar Abisko fjällstation mycket. Vacker plats och fin fjällstation med fler alternativ för boende. Jag har vid olika vistelser bott i hotellrum, stuga och vandrarhem. Alla prisvärda. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Sliten anläggning. Bullrig matsal.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 26 aug 2018)
“Sliten anläggning. Bullrig matsal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Restaurangen kan förbättras

Rekommenderad av Anna Skarin, Sverige (Sverige sön 26 aug 2018)
“Vi åt middag en dag i restaurangen och valde maten från menyn. Tyvärr, införlivade inte upplevelsen våra förväntningar. Vi serverade gravat ripbröst till förrätt och kungsfisk med potatiskross och fänkålssallad till huvudrätt. Det gravade ripbröstet smakade ingenting av ripa och kunde med fördel ha bytts ut till renkött eller ett annat billigare viltkött. Huvudrätten med kungsfisk var en besvikelse. Kungsfisken var bra tillagad och potatisen god, men helhetsintrycket försvann helt pga en slarvigt tillredd fänkålssallad. Fänkålen var grovt skivad och svår att äta. Det var också några slags gröna kuber med buljong som så rent oaptitliga ut. Det var synd att detaljerna förstörde denna rätt som kunde ha varit fantastisk god eftersom fisken var fint tillredd. Vi beställde även efterrätt till barnen men fick in fel rätt och sedan fick vi vänta i över 30 min för att få in rätt efterrätt. Det kändes överlag som om man försökte för mycket att vara en fin restaurang när det lyser igenom att man inte riktigt har kompetensen att vara det. Bättre om ni i istället kunde ha utgått från de resurser som ni har (i form av kompetens och personal) och göra maten och servering enklare men till en lyckad helhetsupplevelse. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende överprissatt. Frukost dålig, grö...

Rekommenderad av Mattias, Sverige (Sverige sön 26 aug 2018)
“Boende överprissatt. Frukost dålig, gröt saknas. Potatis ej färdig när den ställs fram. Frukost och lunch överprissatt. Middag jättegod. Station och personal jättebra!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Missa inte restauranten

Rekommenderad av Håkan Wersäll, Sverige (Sverige lör 25 aug 2018)
“Trerätters ”setmenu” med dryckespaket bland det bästa jag smakat, servering och uppläggning mycket snyggt serverad av professionell glad och tillmötesgående personal. Vi kommer tillbaka och maten är en viktig del av upplevelsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skärpning STF

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 aug 2018)
“Jag anser att om man tar betalt för ett lyxboende så borde boendet åtminstone kunna leva upp till standarden av ett scandic lågbudgethotell. STF måste skärpa sig när det gäller servicen och prisnivån på boende. jag är medlem och skäms över att dessa rum representerar det bästa Abisko stationen har att erbjuda. Jag har inget emot att betala signifikant lägre för boendet men till nuvarande pris är det ett rent ocker!! Jag reser VÄLDIGT mycket i mitt arbete (över 200 dagar per år, runt hela världen) och till det här priset kan jag få betydligt bättre boenden på lika vackra platser.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Great

Rekommenderad av Rosenkrans, Danmark (Danmark tor 23 aug 2018)
“Great hotel. The staff is very friendly and service minded. The rooms are good, with what you need for a nights sleep before your hike, at very reasonable rates. The shop is well equipped if you have forgotten something for your hike. The area around the hotel is beautiful, so one should plan to spend some time walking around e.g. along the river down to the beach.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället