STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (793 av 824 rekommenderar) (213 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(793 av 824rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 131-140 av 217)

Bra avslutning

Rekommenderad av Solovandraren, Sverige (Sverige ons 22 aug 2018)
“Sista etappen på vandringen blev iår var Abisko turist. En fin avslutning i samma anda som ute på fjället i stugorna. En stark kontrast till ungdomsgården och fyllestället Kebnekaise. Hit vill man återkomma. Trevlig personal, fina faciliteter och riktigt bra mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat stängt!

Rekommenderad av Lazze, Sverige (Sverige fre 17 aug 2018)
“Endast alacart restaurangen var öppen 280:- för enklaste rätten!! Ringde dagen innan ankomst och blev meddelad att det fanns en enklare restaurang när vi anlänt meddelades att den var stängd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Resan till Abisko

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 aug 2018)
“Livia, 7, reste första gången till Lappland med sin mormor. Vistelsen var beställd i förväg till Abisko gm STF och vi skulle flyga till Kiruna och sedan åka buss till Abisko. Planet var förutsatt landa 14.25, men bussen till Abisko gick 14.15 och ingen Annan förbindelse utom taxi stod till buds. Taxi till järnvägsstationen var uteslutet då tiden för knapp atthinna med tåget (eller i vårt fall ersättningsbuss då det brunnit i en tunnel). Det blev en fördyrad vistelse pga denna missräkning. En taxi kostar 2000kr. Lyckligtvis kunde vi dela kostnaden med ett par som råkat ut för samma missöde. Norrbottens Länstrafiksbussarnas svar var att man måste anpassa flyg efter deras busstider!! Det kan vara svårt att tänka på alla bitar när man ordnar en resa med ett barn. Lyckligtvis blev upplevelsen i Abisko så lyckad man kan önska och jag tror Livia kommer att återvända till det vackra Lappland.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende i Abisko

Rekommenderad av Birgitta, Sverige (Sverige tor 16 aug 2018)
“Trevligt och mysigt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Really good but some ideas

Rekommenderad av Jana, Tyskland (Tyskland tor 16 aug 2018)
“I think, the STF Abisko vandrarhem is really nice. I love the view from the kitchen over the mountains. I would love to have some Sofas or armchairs anywhere because it was a bit sad not to have an area to chill in the evenings except of the hotellobby which was Always full. The Rooms are really comfortable. I would only propose to have more showers in one corridor. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko turist

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“En ful byggnad i ett underbart vackert landskap. Fantastisk personal överallt. Stort stort plus till er alla! Rummen kunde ha varit lite större och haft mer möjlighet att hänga och förvara alla vandringskläder. Härligt att kunna basta på kvällen efter långa turer i den underbara naturen runt hotellet. Dock var bastun välbesökt och underdimensionerad. Vi fick trängas lite, men bättre än ingen bastu alls. Bra städning. God mat i restaurangen. Dock med lite begränsade valmöjligheter. I storstugan kunde man också få mat i lite enklare variant. Vi åt där en kväll. Fiskgratängen såg ut som om den var överkörd av tåget. Smaken var ätlig men inte mer. Det viktigaste av allt är servicen och det är det jag framför allt kommer att minnas. Ung personal på hela hotellet men väldigt trevliga, kompetenta, välvilligt inställda och kunniga. Tack fina ni. Jag längtar redan tillbaka! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Abisko var fantastiskt

Rekommenderad av Kent, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Vi bodde i en nyrenoverad stuga, standarden var mycket bra, finaste stugan vi har hyrt. Abisko är helt fantastiskt med många fina vandringar precis utanför dörren, ta liften upp och vandra sedan den långa vägen ned var en bra tur. Vi åkte helikopter,det rekommenderar jag varmt, mycket vacker upplevelse. Trollsjön var magisk, ganska tuff väg att gå upp men det var det värt och vi badade i det klara & kalla vattnet. Vi kommer tillbaka till STF Abisko och bor i dom fina stugorna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysig restaurang och trevliga lokaler!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Mysig restaurang och trevliga lokaler!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Restaurangen

Rekommenderad av Marit, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Restaurangen var en mycket positiv upplevelse. Jag gillade lokalen, fräsch och fin. maten var mycket god och sericen lika så. Frukosten var också mycket god. Gott bröd är viktigt för mig och det fick vi samt hjortronsylt som kändes som hemgjort och lunchpacken var också perfekt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Naturnära boende med allt du behöver

Rekommenderad av JM, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Vackert, ostört läge med alla bekvämligheter du kan tänka dig (på gott och ont). Eftertraktat läge betyder mycket folk och kommers. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället