STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (793 av 824 rekommenderar) (213 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(793 av 824rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 111-120 av 217)

Restaurang Kungsleden

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige lör 08 sep 2018)
“Restaurangen var fantastisk. Under bar personal med stor och god service. Utsökt mat i två dagar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällräven Classic

Rekommenderad av CJ, Sverige (Sverige fre 07 sep 2018)
“Jag besökte anläggningen när den var som mest fullbokad under fjällräven Classic, något som jag totalt hade missat. Jag brukar under tidigare år söka undvika att besöka Kungsleden under fjällräven Classic, då jag mer primärt söker lite lugn och ro. Dock var det en härlig festivalstämning med folk från jordens alla hörn! STF Abisko löst ut allt från nyckelutlämning till frukostervering med den äran! vilken fantastisk personal! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

great cabin- not sure about the rest during events

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 04 sep 2018)
“The cabins had been great for a family! Big, clean, nice furniture, great view- just awesome! For non- Scandinavians it was expensive, exspecially for a family, but in relation to the general prices it was not above average. Abisko in also a great location, alos for day trips! The "Naturum " and the close by littel short walks had been also great! There was a big fjellreaven- event during our stay, very everthing was a bit overcrowded and the main building almost not accessable. So for other guest during such a big event whenn everything there is full and loud, beer drinking big groups I am not sure wether that´s what nature seeking people expect wehn they come to the the main buildings or have to stay there. But in our cabin it was quiet and it didn´t bother us. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk uppfräschning har skett sen s...

Rekommenderad av KM, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Fantastisk uppfräschning har skett sen sist jag var i Abisko. Såväl vandrarhemsrummen som gemensamhetsutrymmen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bokning

Rekommenderad av Anders Hörding, Sverige (Sverige mån 03 sep 2018)
“Försökte boka tre stugor på nätet. Nätet anvisade en stuga, därefter fyrbäddsrum med hund i Keron. Slutade med att jag gjorde tre separata beställningar på en stuga i taget.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Lyhördhet förstör sömnen

Ej rekommenderad av Skogshjerta, Sverige (Sverige sön 02 sep 2018)
“Vi bodde fyra personer i vandrarhemmet Keron, ett rum med två loftsängar utan anmärkningar. Av obegriplig anledning hade ni dock installerat otroligt ljudliga självstängande dörrar, dörrar längst hela korridoren hördes väl men värst var det när en granne stängde dörren då skakade sängen. Vi hade otur att boka samtidigt som en hel skolklass och det var liv till 23 vilket inte är hållbart om man vandrat en hel dag. Det finns ingen rimlig anledning att ha självstängande dörrar eftersom de inte låser sig. Det är bara ett designfel och som tills det är åtgärdat kan jag absolut inte rekommendera Keron till någon, tvärtom varna de som vill sova tidigt för att vara uppe tidigt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Rum

Rekommenderad av Mäki, Sverige (Sverige lör 01 sep 2018)
“Slitna rum. Behövs målning och nya tapeter. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stor anläggning med mysig känsla

Rekommenderad av Katrin, Sverige (Sverige tis 28 aug 2018)
“För att vara så stor anläggning så är känslan hemtrevlig och mysig. Små utrymmen att sitta och kura och prata i, god middag och frukost. Rummen har nästa hotellklass. Enda är att dambastun är lite liten och kan behöva fräschas upp. Annars som sagt toppklass!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig och positiv personal som ...

Rekommenderad av Annamojos, Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Mycket trevlig och positiv personal som bidrar till den mysiga atmosfären.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko bäst!

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Gillar Abisko fjällstation mycket. Vacker plats och fin fjällstation med fler alternativ för boende. Jag har vid olika vistelser bott i hotellrum, stuga och vandrarhem. Alla prisvärda. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället