STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (793 av 824 rekommenderar) (213 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(793 av 824rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 101-110 av 217)

Härliga dagar i Abisko

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige sön 16 sep 2018)
“Toppen att bo på Abisko turiststation (Keron vandrarhemmet). Vi beställde frukost och middag vilket båda var en höjdare. Solen sken på dagars och norrskenet på nätterna. Åk dit, snarast!!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Min vistekse

Rekommenderad av Lilla My, Sverige (Sverige sön 16 sep 2018)
“Jag tycker att boendet var bra med sköna sängar, bra dusch (förutom att det inte fanns schampo när vi efter fyra dagar av resa skulle känna lite lyx) men det kompenserade ni med 50kr/ person avdrag på middagen). Det fylldes inte på något schampo fast vi sa till att det var slut. Nu skulle vi kanske inte duscha mera men ändå vi kunde ha ändrat oss. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Miljön fantastisk

Rekommenderad av Linde, Sverige (Sverige ons 12 sep 2018)
“Fint boende i en fantastisk miljö. Tänk att sitta och äta frukost och se ut över Torneträsk och fjällen omkring! Vi uppskattade att man använde kravmärkt mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Bodde i keron och mycket fräscht och välstädat, trevligt bemötande både från reception och butik”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Priser

Rekommenderad av Janina, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Anser att prisnivån på Abisko fjällstation är på tok för hög, bpde boende och mat. Vi hittade inget alternativ till den dyra( men absolut goda) maten i restaurangen. Möjlighet att äta något enklare och billigare efterlyses.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Välskött anläggning

Rekommenderad av Nanette Wollter, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Vi bodde fyra nätter i hus 216. Är mycket nöjda. Allt väl genomtänkt. Butiken, restaurangens härliga frukost o lunchpaket. Vällagad trerätters middag. Fantastisk utsikt från restaurangen. Ni har hittat serviceinriktade ungdomar som personal. Glada, positiva och tillmötesgående. Kan ana att de fått bra stöd från de mer erfarna. Omgivningarna runt omkring använts på ett smart sätt. Kungsledsingången, handikappvänliga rampen runt vattenfallet. Fina leder o bra information. Vi är helnöjda. Tre kvinnor, 75 +. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fräscht vandrarhem i fantastisk miljö

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Bodde på vandrarhemmet som var mycket fräscht, samt god tillgång till toalett/dusch/kök.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Glädje

Rekommenderad av Kristina , Sverige (Sverige sön 09 sep 2018)
“Trevligt, fin service, trevlig personal. Bäst är dock solen alla dagar ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trots massor med folk - fräsche fina utr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 sep 2018)
“Trots massor med folk - fräsche fina utrymmen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Höstturist

Rekommenderad av Fjällmullefamiljen, Sverige (Sverige sön 09 sep 2018)
“Allt är bra på Abisko STF Keron. Dock med två undantag - Restaurangmaten mötte i allafall denna vecka unte upp till omdömet den fått i White Guide. Pristet för middag var också väldigt högt i förhållande till rätternas kvalitet. Matsalen i sig är också ett bekymmer då det är svårt att föra ett samtal p g a akustiken. Bullerproblemet bör byggas bort skyndsamt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället