STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (793 av 824 rekommenderar) (213 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(793 av 824rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 214)

Fantastiskt boende, fantastisk utsikt fr...

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Fantastiskt boende, fantastisk utsikt från rumsfönstret, fantastiskt väder. Allt var bra! Kommer gärna tillbaka!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat och gourme

Rekommenderad av Dag Vegger, Sverige (Sverige lör 18 maj 2019)
“Lunchen på Abisko Fjällstation var superb till ett bra pris. Men varför forsöka imitera gourmet restaurant till middag, med bara ett val till ett högt pris. Jag har inga problem med att betala, men många har. Jag hade tänkt ta mina barnbarn till Fjällstationer, men nu tvekar jag på grund av kostnaden. På Kebnekaise Fjällstation var det ännu värre och högre pris har jag för mig. Det var bordsplacering, så jag kunde inte sätta mig där jag ville och sen en kvarts orerande om vad maten innehöll. Det är inte särskilt folkligt, och resultatet är att de välbeställda gottar sig i restauranten och folket kokar sina soppor och medhavda turrätter i självbetjäningsköket. Det blir inte alls den fantastiska stämningen jag upplever på norska turisthytter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra att kunna kombinera vandrarhemsboend...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 maj 2019)
“Bra att kunna kombinera vandrarhemsboende med tillgång till umgängeslokaler och restaurang på Turiststationen. Genomtänkt och bra kök på Vandrarhemmet t ex uppmärkning / särskild hylla för kvarlämnad mat. Kan förbättras: ytterligare sortering av sopor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällstation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 maj 2019)
“Trevlig fjällstation med fantastiskt läge. Boendet är mycket slitet och har eftersatt renovering. Låg standard i köket med stabbig mat som inte lever upp ens till lågt ställda krav. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende

Ej rekommenderad av Patrik Höiem-Flyckt, Sverige (Sverige ons 01 maj 2019)
“Det knakade väldigt mycket i stugan och när dom rörde sig i grannlägenheten så trodde man nästan att dom var i samma rum. Väldigt lyhört... Kunde vara lite bättre städat också.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt boende, trevlig personal, mycke...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 apr 2019)
“Trevligt boende, trevlig personal, mycket bra mat och bra frukost. Vädret var kanon.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hyra av utrustning

Rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige tis 30 apr 2019)
“Det var svårt att få kontakt med skidshopen, svårt både via telefon och mejl. Mina mejl kopplat till utrustningshyra verkade inte ha gått fram, lyckades till slut få kontakt via telefon för bekräftelse mm.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk miljö men slitna stugor

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 29 apr 2019)
“Abisko turiststation bjuder på en makalös utsikt och välutforskade och goda middagar. Tyvärr är stugorna slitna och buffélunchen får inte godkänt. Ät gärna middag där men undvik lunchen. Utbudet av aktiviteter är mycket bra och servicen bra. Mycket bra med tågförbindelse från Stockholm.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppen på alla sätt

Rekommenderad av Norrland67, Sverige (Sverige tor 25 apr 2019)
“Fint, lagom standard, fantastisk utsikt, mysigt och lugnt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Förbättringstips

Rekommenderad av Maria Lundin, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Skulle önska att det fanns mikro i stugorna. I stuga 204 var moppen trasig, moppen lossnade från skaftet o gick inte att få fast. Allrengöring saknades, fanns bara sanitetsrengöring. Ugnsplåtarna var mycket smutsiga och behövde rengöras med zvinto för att kunna användas. Även vissa skålar och rostfria fat var smutsiga. I övrigt är stugorna rymliga och trevliga med fantastisk utsikt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället