STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (746 av 774 rekommenderar) (217 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(746 av 774rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 221)

Nöjd

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Jag är mycket nöjd med Toppturspaketet med guide i Abisko. Fjällstationen är trevlig och prisvärt. Inget lyx, men heller inget som saknas eller känns sunkigt. Prisvärt och det som behövs för en bra vistelse. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Efter två veckors skivandring på fjellen...

Rekommenderad av Anonym, Finland (Finland mån 15 apr 2019)
“Efter två veckors skivandring på fjellen var Abisko väldigt skön med bastun och god mat på restaurangen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra mat, trevligt bemötande och gemytlig...

Rekommenderad av Peter & Lena, Sverige (Sverige sön 14 apr 2019)
“Bra mat, trevligt bemötande och gemytlig atmosfär. Bra utbud i butiken. Trevligt med bastu och bra öppettider.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bastu

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 10 apr 2019)
“Hej, som yrkesverksam arkitekt tycker jag nästan att är provocerande dålig placering av bastun på anläggningen. Så många som nyttjar den trots det väldigt dåliga läget. Vill man göra det enkelt kan man bara flytta aggregatet till motsatt sida samt flytta sittbänkarna. Sätt ett spegelglas ut till korridoren där det i alla fall finns fönster med utsikt över Torne träsk. Utsikt är en högt rankad kvalitet vilket man lätt kan se i matsalen genom vilka bord som är populärast, fönsterborden. Med vänlig hälsning, Anders Jurin”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Our best stay during 11 days

Rekommenderad av Vehs, Iran (Iran sön 07 apr 2019)
“We spent three nights in March. Location is the best in national park. Many hikes routes and also have nature and lake to enjoy. We had a cottage, super clean and big. Cottages and main building have spectacular sceneries from lake and montain. Cottage was warm and had basic amenities, although some amenities like soap, shampoo and also some basic elements for cooking like oil, salt pepper. .. Stuffs were exellent and welcoming, always ready to give you the best hints. One night nice lady in reception helped us to release our car whick stuck in pale of snow. They clear all pass ways inside the atea every day but at night I chose a bad route to go. In general, I give 10 from 10. Surely come back. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Genuin personal.

Rekommenderad av Teofil, Sverige (Sverige tis 02 apr 2019)
“Miljön och aktiviteterna är naturligtvis som de är: magnifika. Men det är ändå inte självklart att den grunden - det vet jag från andra boenden i svenska fjällvärlden - inspirerar personalen till genuin social kompetens. Förutom den storligen njutsamma maten - frukost, lunch, middag (jag är medveten om att det närapå endast är på fjällstationerna man kan äta utmärkt lappländsk mat - om man är turist eller resenär och inte äter hemma hos lokalbefolkningen vill säga) - vill jag prisa de anställda på alla de nivåer jag fått syn på: städare, hovmästare, servitriser, receptionister, kockar. Allihopa har de varit en fröjd att möta! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stay in Abisko

Rekommenderad av Frieder, Tyskland (Tyskland lör 30 mar 2019)
“We had a very nice stay in Abisko the cabin was perfect for us and we really enjoyed the time. Thanks”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

March 2019 stay at Abisko Turiststation

Rekommenderad av Mike P, Storbritannien (Storbritannien fre 29 mar 2019)
“The staff at Abisko Turiststation are exceptionally helpful and keen to help you get the most from your stay. We managed to do everything we planned - and more! Only exception was sighting the aurora - too much cloud cover - but we can't blame the station for that. Our cabin (6 person, superior) was wonderful and we loved living in it. Very well equipped.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Great winter vacation in Abisko

Rekommenderad av Barbara, Storbritannien (Storbritannien ons 27 mar 2019)
“All was perfect. The weather with sun, wonderful snow and not so cold. The staff is very friendly and helpful to find out all the possibilities to do and/or to attend. A place to return.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

nice stay

Rekommenderad av Achajus, Belgien (Belgien mån 25 mar 2019)
“although our stay was really short, some things are worth mentioning! We arrived in the evening and left immediately after breakfast (kungsleden back country ski tour) but wat stood out was the kitchen in the hostel. More than enough space and plenty of ways to fill up our thermos bottles fast. Enough room to prepare our 2 sleds inside the hostel building so we didnt have to stand outside while preparing. Really satisfied with the breakfast buffet We had a 6-person room which was normal for hostel standards but a bit more electrical sockets would be nice? Didnt have time to check facilities so no comment on that one”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället