STF Abisko Fjällstation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (883 av 921 rekommenderar) (197 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(883 av 921rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 197)

Really good but some ideas

Rekommenderad av Jana, Tyskland (Tyskland tor 16 aug 2018)
“I think, the STF Abisko vandrarhem is really nice. I love the view from the kitchen over the mountains. I would love to have some Sofas or armchairs anywhere because it was a bit sad not to have an area to chill in the evenings except of the hotellobby which was Always full. The Rooms are really comfortable. I would only propose to have more showers in one corridor. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko turist

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“En ful byggnad i ett underbart vackert landskap. Fantastisk personal överallt. Stort stort plus till er alla! Rummen kunde ha varit lite större och haft mer möjlighet att hänga och förvara alla vandringskläder. Härligt att kunna basta på kvällen efter långa turer i den underbara naturen runt hotellet. Dock var bastun välbesökt och underdimensionerad. Vi fick trängas lite, men bättre än ingen bastu alls. Bra städning. God mat i restaurangen. Dock med lite begränsade valmöjligheter. I storstugan kunde man också få mat i lite enklare variant. Vi åt där en kväll. Fiskgratängen såg ut som om den var överkörd av tåget. Smaken var ätlig men inte mer. Det viktigaste av allt är servicen och det är det jag framför allt kommer att minnas. Ung personal på hela hotellet men väldigt trevliga, kompetenta, välvilligt inställda och kunniga. Tack fina ni. Jag längtar redan tillbaka! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Abisko var fantastiskt

Rekommenderad av Kent, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Vi bodde i en nyrenoverad stuga, standarden var mycket bra, finaste stugan vi har hyrt. Abisko är helt fantastiskt med många fina vandringar precis utanför dörren, ta liften upp och vandra sedan den långa vägen ned var en bra tur. Vi åkte helikopter,det rekommenderar jag varmt, mycket vacker upplevelse. Trollsjön var magisk, ganska tuff väg att gå upp men det var det värt och vi badade i det klara & kalla vattnet. Vi kommer tillbaka till STF Abisko och bor i dom fina stugorna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysig restaurang och trevliga lokaler!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Mysig restaurang och trevliga lokaler!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Restaurangen

Rekommenderad av Marit, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Restaurangen var en mycket positiv upplevelse. Jag gillade lokalen, fräsch och fin. maten var mycket god och sericen lika så. Frukosten var också mycket god. Gott bröd är viktigt för mig och det fick vi samt hjortronsylt som kändes som hemgjort och lunchpacken var också perfekt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Naturnära boende med allt du behöver

Rekommenderad av JM, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Vackert, ostört läge med alla bekvämligheter du kan tänka dig (på gott och ont). Eftertraktat läge betyder mycket folk och kommers. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ett härligt ställe med fantastisk omgivning

Rekommenderad av Jeppe, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Det var en härlig vistelse med bra service och god mat. Rekommenderas att man besöker denna fjällstation”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stug standard

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Abisko stugstandard är väldigt enkel utan någon trevlig känsla och den saknar känslan som man får i reception och gemensamhetsutrymme. Dyrare och sämre än alterniva boende i Björkliden. Städningen var inte perfekt och gardiner hängde på trekvart. Parstugorna var väldigt dåligt ljudisolerade mellan sig. Efter en dryg veckas resa i Norge och Sverige men stugor i samma prisklass så var detta den klart sämsta stugan.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Dyrt

Rekommenderad av Albin, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Dyrt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Genuin fjällmiljö med många olika aktivi...

Rekommenderad av Carin, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Genuin fjällmiljö med många olika aktivitetsmöjligheter. Bra standard och hjälpsam personal. Klass på restaurangen. Skönt med bastu.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället