STF Abisko Fjällstation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (883 av 921 rekommenderar) (197 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(883 av 921rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 197)

Skärpning STF

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 aug 2018)
“Jag anser att om man tar betalt för ett lyxboende så borde boendet åtminstone kunna leva upp till standarden av ett scandic lågbudgethotell. STF måste skärpa sig när det gäller servicen och prisnivån på boende. jag är medlem och skäms över att dessa rum representerar det bästa Abisko stationen har att erbjuda. Jag har inget emot att betala signifikant lägre för boendet men till nuvarande pris är det ett rent ocker!! Jag reser VÄLDIGT mycket i mitt arbete (över 200 dagar per år, runt hela världen) och till det här priset kan jag få betydligt bättre boenden på lika vackra platser.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Great

Rekommenderad av Rosenkrans, Danmark (Danmark tor 23 aug 2018)
“Great hotel. The staff is very friendly and service minded. The rooms are good, with what you need for a nights sleep before your hike, at very reasonable rates. The shop is well equipped if you have forgotten something for your hike. The area around the hotel is beautiful, so one should plan to spend some time walking around e.g. along the river down to the beach.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

a great place to end our kungsleden hike

Rekommenderad av v, USA (USA ons 22 aug 2018)
“we booked beds in the hostel to finish our kungsleden hike, and this was a great place to end a 26-day trek through north sweden! nice to have a quiet room and a spacious communal kitchen, take a shower, dry out our gear, enjoy a nice meal, to be well-rested before traveling home the next day.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt läge på boendet! Fjällstatio...

Rekommenderad av Lisen, Sverige (Sverige ons 22 aug 2018)
“Fantastiskt läge på boendet! Fjällstationen var bra men priset för högt. Vi hade ett superior rum. God mat och en jättefin tur till Kärkevagge, Trollsjön med bra guide! Mycket bra information+ infotavla. En butik med lite allt möjligt, mycket bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra ställe att tillbringa med familjen. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 aug 2018)
“Bra ställe att tillbringa med familjen. Frukosten är god och lekrummet i huvudbyggnaden var en riktig hit för vår 3,5-åring. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sen incheckning. Rummet ska vara städat ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 aug 2018)
“Sen incheckning. Rummet ska vara städat av tidigare gäst, så det borde inte ta så lång tid att kontrollera. Det hade varit trevligt med en öl i bastun, men burkölen var slut under nästan hela vår vistelse. En burk folköl kostade 25 kr och en liten flaska lättöl 20 kr (flasköl är inte lämpligt i bastun tycker jag). Var det medvetet att inte kunna köpa en burk så de dyra småflaskorna skulle gå åt? Det förekom inget föredrag/bildvisning. Tråkigt. Naturum hade en del aktiviteter, men det var inte på kvällen, när vi skulle ha kunnat närvara. Bastun var på om man tryckte på en anonym knapp i omklädningsrummet. Det fanns ingen information om det, så vi missade två bastukvällar p g a detta. Trevlig personal och bra service i receptionen och butiken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra avslutning

Rekommenderad av Solovandraren, Sverige (Sverige ons 22 aug 2018)
“Sista etappen på vandringen blev iår var Abisko turist. En fin avslutning i samma anda som ute på fjället i stugorna. En stark kontrast till ungdomsgården och fyllestället Kebnekaise. Hit vill man återkomma. Trevlig personal, fina faciliteter och riktigt bra mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat stängt!

Rekommenderad av Lazze, Sverige (Sverige fre 17 aug 2018)
“Endast alacart restaurangen var öppen 280:- för enklaste rätten!! Ringde dagen innan ankomst och blev meddelad att det fanns en enklare restaurang när vi anlänt meddelades att den var stängd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Resan till Abisko

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 aug 2018)
“Livia, 7, reste första gången till Lappland med sin mormor. Vistelsen var beställd i förväg till Abisko gm STF och vi skulle flyga till Kiruna och sedan åka buss till Abisko. Planet var förutsatt landa 14.25, men bussen till Abisko gick 14.15 och ingen Annan förbindelse utom taxi stod till buds. Taxi till järnvägsstationen var uteslutet då tiden för knapp atthinna med tåget (eller i vårt fall ersättningsbuss då det brunnit i en tunnel). Det blev en fördyrad vistelse pga denna missräkning. En taxi kostar 2000kr. Lyckligtvis kunde vi dela kostnaden med ett par som råkat ut för samma missöde. Norrbottens Länstrafiksbussarnas svar var att man måste anpassa flyg efter deras busstider!! Det kan vara svårt att tänka på alla bitar när man ordnar en resa med ett barn. Lyckligtvis blev upplevelsen i Abisko så lyckad man kan önska och jag tror Livia kommer att återvända till det vackra Lappland.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende i Abisko

Rekommenderad av Birgitta, Sverige (Sverige tor 16 aug 2018)
“Trevligt och mysigt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället