STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (770 av 801 rekommenderar) (211 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(770 av 801rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 211)

Faciliteter

Rekommenderad av Snöälskare, Sverige (Sverige mån 31 dec 2018)
“Det var mycket besvärligt att inte ha toalett och dusch i samma rum på morgonen. Det var också mycket besvärligt att det inte fanns någonting att ställa necessär m.m. på. Det skulle också vara bra med mer förvaring och nattduksbord. Kanske varsin rullåda under sängen ? Lite för stillastående luft på natten - man vaknar med ont i huvudet. Men rent o snyggt och välskött ! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

The room and bathroom were small and ver...

Ej rekommenderad av Anonym, USA (USA sön 30 dec 2018)
“The room and bathroom were small and very stale like a hospital and the shower was not in good shape!! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fit for purpose, like a winter camp in some ways

Rekommenderad av cpic, USA (USA tor 27 dec 2018)
“Location was perfect and in general happy with our choice to stay here. Accommodations are modest but fit the needs. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Expensive, not value for money

Ej rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien ons 26 dec 2018)
“Location is excellent if u want to go to the sky station easily. However, the place seems more like a hostel (even though we’re staying at main building), rather than a hotel. We wanted to pack lunch early due to train timings; however, it was barely a proper lunch packed with just some drinks, nuts, and plain bread. Hotel room floor was also rather dirty and sticky feeling, and room is rather small ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Great location

Rekommenderad av Arun, Sverige (Sverige ons 19 dec 2018)
“We picked the STF Abisko for the location, and were not disappointed. A bonus was the very helpful and knowledgable staff. We stayed in the 2 bedroom cottage, which was comfortable and nothing more. It definitely was not what I would normally expect for that kind of money. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vinterhelg Abisko

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 dec 2018)
“Riktigt trevlig och mysig fjällstation med öppen spis. Mycket god mat och service minded personal. Boendet är bra, men inte helt prisvärt. Standard på rummen motsvarar inte den högra prisbilden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

4 nights in double superior

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien fre 14 dec 2018)
“We have recently spent 4 nights in a double superior room. I dont have a previous stay in Sweden to compare against but we found our room to be reasonably spacious, warm and clean which was great. All the staff were lovely and the STF is in a beautiful spot with its own train station and a bus link so is easily accessed despite its remoteness. There is a set menu plus vegetarian option for dinner which changes each day. A fussy eater might struggle woth this but we ate hete 3 nights and really enoyed”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kan inte bli så mycket bättre ....

Rekommenderad av Sven o Ann-Marie, Sverige (Sverige sön 09 dec 2018)
“Boende, personal, faciliteter, bemötade, städning, led/er, guider och mysfaktor var i absoluta topp vid vår vistelse. (Var även uppe vid Aurora Sky Station.) Den trerättersmeny som serverades däremot kan man väl (som vänligast) kalla prisvärd. Totalt är vi mycket nöjda med vårt endygns besök.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very nice place, but for the money we pa...

Rekommenderad av Nico, Sverige (Sverige lör 08 dec 2018)
“Very nice place, but for the money we paid, we might have liked a little more. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt boende, men tråkigt att restaurangen var stängd

Rekommenderad av Mimmi, Sverige (Sverige sön 04 nov 2018)
“Bokade ett boende under höstlovet och fick först i bokningsbekräftelsen veta att restaurangen var stängd. Vi hade sett fram emot att äta där och blev besvikna. Vi bokade sent och avbokning var därför inte möjlig. Stugan var väldigt fin och fräsch. Köket var ok utrustat, inte fullt utrustat som sades i beskrivningen. Sängarna var bra, men kuddarna hårda. Vackra omgivningar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället