STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (770 av 801 rekommenderar) (211 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(770 av 801rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 211)

Allt toppen men viss otydlighet och rummet behover renoveras

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tis 08 jan 2019)
“Det var oklart att dryck ej ingick i trerätterspaketet ( med tanke pa priset en betalar så borde dryck ingå) Rummet hade fläckiga och trasiga tapeter, våttapeten i badrummet såg ledsen och trist ut (utseendet på rummet matchade inte priset) Annars UNDERBART”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga med eget hushåll

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 08 jan 2019)
“Stugan var rymlig och bra planerad. Fint läge Städning och diskning var under all kritik. Ingen varmluft i torkskåpet. Jättetrevlig och hjälpsam personal och välordnad anläggning, alltifrån restaurang, aktiviteter, affär mm.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

A comfortable and cozy place, and it was...

Rekommenderad av Anonym, USA (USA tis 08 jan 2019)
“A comfortable and cozy place, and it was wonderful to be able to stay in the national park. We appreciated the on site rental equipment, and the good vegetarian food in the restaurant.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastic place to get away!

Rekommenderad av Todd, USA (USA tis 08 jan 2019)
“Our entire family enjoyed our magical stay at Abisko STF. The accommodations were fantastic, the food excellent, the staff very friendly and helpful. And Abisko is so beautiful. We spent all our time hiking and exploring. Wish we could have stayed longer! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt och prisvärt!

Rekommenderad av Joel, Sverige (Sverige mån 07 jan 2019)
“Bra och budgetvänligt alternativ med vandrarhemmet. Tack för trevligt bemötande!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

thanks for the amazing experience!!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 07 jan 2019)
“I really enjoyed my time with you - the service and people were nice and the stay really enjoyable! it was really great! prices were high - but in the end that's Sweden ;)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det enda vi var blev irriterade över var...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 jan 2019)
“Det enda vi var blev irriterade över var att bokningen till vår nyårsmiddag fanns i receptionen men inte i restaurangen (??) Sen kunde inte receptionen vid utcheckning se att vi betalat för middagen i restaurangen, utan vi fick gräva djupt i våra packade väskor efter kvittona. Sånt är rätt störigt när jag ändå hade ringt upp för att dubbelkolla att vi verkligen hade en bokning eftersom vi det var just nyårsafton. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väl dyrt för så pass enkelt rum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 jan 2019)
“Väl dyrt för så pass enkelt rum”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Amazing location and amazing food

Rekommenderad av Aussie Paul, Storbritannien (Storbritannien lör 05 jan 2019)
“We stayed three nights in a cabin and purchased the meal package. The location was exceptional. The food outstanding. We loved the breakfast and lunch buffets. The dinners were fine dining experiences. The only downside was that wifi was only available in the main building not the cabins. Aurora was visible on stepping outside 2 of the 3 nights.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

clean and tidy

Rekommenderad av KS, Hongkong (S.A.R. Kina) (Hongkong (S.A.R. Kina) mån 31 dec 2018)
“clean and tidy”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället