STF Abisko Fjällstation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (883 av 921 rekommenderar) (197 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(883 av 921rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 197)

Priser

Rekommenderad av Janina, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Anser att prisnivån på Abisko fjällstation är på tok för hög, bpde boende och mat. Vi hittade inget alternativ till den dyra( men absolut goda) maten i restaurangen. Möjlighet att äta något enklare och billigare efterlyses.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Välskött anläggning

Rekommenderad av Nanette Wollter, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Vi bodde fyra nätter i hus 216. Är mycket nöjda. Allt väl genomtänkt. Butiken, restaurangens härliga frukost o lunchpaket. Vällagad trerätters middag. Fantastisk utsikt från restaurangen. Ni har hittat serviceinriktade ungdomar som personal. Glada, positiva och tillmötesgående. Kan ana att de fått bra stöd från de mer erfarna. Omgivningarna runt omkring använts på ett smart sätt. Kungsledsingången, handikappvänliga rampen runt vattenfallet. Fina leder o bra information. Vi är helnöjda. Tre kvinnor, 75 +. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fräscht vandrarhem i fantastisk miljö

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Bodde på vandrarhemmet som var mycket fräscht, samt god tillgång till toalett/dusch/kök.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Glädje

Rekommenderad av Kristina , Sverige (Sverige sön 09 sep 2018)
“Trevligt, fin service, trevlig personal. Bäst är dock solen alla dagar ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trots massor med folk - fräsche fina utr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 sep 2018)
“Trots massor med folk - fräsche fina utrymmen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Höstturist

Rekommenderad av Fjällmullefamiljen, Sverige (Sverige sön 09 sep 2018)
“Allt är bra på Abisko STF Keron. Dock med två undantag - Restaurangmaten mötte i allafall denna vecka unte upp till omdömet den fått i White Guide. Pristet för middag var också väldigt högt i förhållande till rätternas kvalitet. Matsalen i sig är också ett bekymmer då det är svårt att föra ett samtal p g a akustiken. Bullerproblemet bör byggas bort skyndsamt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Restaurang Kungsleden

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige lör 08 sep 2018)
“Restaurangen var fantastisk. Under bar personal med stor och god service. Utsökt mat i två dagar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällräven Classic

Rekommenderad av CJ, Sverige (Sverige fre 07 sep 2018)
“Jag besökte anläggningen när den var som mest fullbokad under fjällräven Classic, något som jag totalt hade missat. Jag brukar under tidigare år söka undvika att besöka Kungsleden under fjällräven Classic, då jag mer primärt söker lite lugn och ro. Dock var det en härlig festivalstämning med folk från jordens alla hörn! STF Abisko löst ut allt från nyckelutlämning till frukostervering med den äran! vilken fantastisk personal! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

great cabin- not sure about the rest during events

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 04 sep 2018)
“The cabins had been great for a family! Big, clean, nice furniture, great view- just awesome! For non- Scandinavians it was expensive, exspecially for a family, but in relation to the general prices it was not above average. Abisko in also a great location, alos for day trips! The "Naturum " and the close by littel short walks had been also great! There was a big fjellreaven- event during our stay, very everthing was a bit overcrowded and the main building almost not accessable. So for other guest during such a big event whenn everything there is full and loud, beer drinking big groups I am not sure wether that´s what nature seeking people expect wehn they come to the the main buildings or have to stay there. But in our cabin it was quiet and it didn´t bother us. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk uppfräschning har skett sen s...

Rekommenderad av KM, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Fantastisk uppfräschning har skett sen sist jag var i Abisko. Såväl vandrarhemsrummen som gemensamhetsutrymmen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället