STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (770 av 801 rekommenderar) (211 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(770 av 801rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 211)

thanks a lot

Rekommenderad av gl, Tyskland (Tyskland ons 30 jan 2019)
“This was my second stay at the touriststation, everybody was very friendly an helpfull, especially the nice people at the front desk.They helped me several times with all kinds of concerns. The service at the restaurant was very good, too. I enyoid my stay at your place very much. A big thank you to all of you.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Good expereience

Rekommenderad av Brian Choy, Hongkong (S.A.R. Kina) (Hongkong (S.A.R. Kina) mån 28 jan 2019)
“Very nice and peaceful environment, helpful and friendly staff, numerous activities to explore nature”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very nice place.

Rekommenderad av Miguel Arocha, Sverige (Sverige sön 27 jan 2019)
“The place was very well located, everything was perfect and the service was incredible. We enjoy our visit very much and experienced the trip to the Aurora Sky station guided by Jon who was very gentle with amazing information. Loved it. PDF: Keep an eye on dinner portions. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

It's really a nice stay here. A well equ...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland fre 25 jan 2019)
“It's really a nice stay here. A well equiped hotel just in the nature, cool! 冰天雪地的自然景观中的旅馆,非常的舒适,坐在酒店里面就可以温暖地看到非常漂亮的风景。我们住的是青旅床位一样的房间,公用的厨房和浴室还有桑拿都非常干净。下次还想去。”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra som kan bli bättre!

Rekommenderad av Stugvan, Sverige (Sverige mån 21 jan 2019)
“En gedigen stuga med bra sängar och gott om plats kring matbordet och i soffhörnan. Väl fungerande köksutrustning även om en micro hade underlättat stuglivet. Det var en negativ överraskning att såväl wifi som TV och radio saknades. Därmed gavs mycket tid till läsning men belysningen var skral. Vi längtade efter riktiga läslampor i soffhörna och läsfåtölj.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Luxury in the nature

Rekommenderad av Dalia and friends, Belgien (Belgien ons 16 jan 2019)
“The Mountain Station is an exciting place to spend time in the middle of the nature. Everything is very well organised, functioning, clean, efficient. Personnel at the reception are professional, attentive and friendly. Despite rather high prices (we were staying in the hotel), I would definitely recommend this place to others.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gemytligt

Rekommenderad av Marcus, Sverige (Sverige lör 12 jan 2019)
“Mycket trevlig personal. Trevliga gemensamma utrymmen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tusen tack för en mycket trevlig vistelse

Rekommenderad av Naty, Sverige (Sverige lör 12 jan 2019)
“Mycket trevlig, kunnig och hjälpsam personal. Fantastisk god frukost. God stämning på anlägningen med många internationella turister. Finns mycket att göra ute i naturen på egen hand och med grupp. Vill komma tillbaka och uppleva det igen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Great place to stay to witness the northern lights

Rekommenderad av FMN75, Storbritannien (Storbritannien ons 09 jan 2019)
“I wouldn't recommend anywhere else to stay if you want to see the northern lights. Set in the national park the scenery is stunning with a fantastic backdrop for experiencing the northern lights. The staff are super friendly and on hand to help you with anything, the food was delicious and after staying up to the early hours of the morning, the beds were extremely comfortable.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Very good place for the northern lights

Rekommenderad av William, Spanien (Spanien tis 08 jan 2019)
“Pros: - Very good place and accommodation - Not very expensive (taking into account that it's Sweden!) - Amazing views of the aurora <3 Cons: - Way toooooooo illuminated!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället