STF Abisko Fjällstation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (883 av 921 rekommenderar) (197 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(883 av 921rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 197)

Höstdagar i Abisko

Rekommenderad av Monica, Sverige (Sverige ons 26 sep 2018)
“Bästa läget. Många fina utflyktsmål. Trevlig och stress tålig personal. Kunnig. Trevlig personal i matsalen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig och hjälpsam personal i receptio...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 23 sep 2018)
“Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Maten mycket bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inget skrovmål

Rekommenderad av Master Mike, Sverige (Sverige fre 21 sep 2018)
“Fantastiska septemberdagar längs Kungsleden Nikkaluokta till Abisko. Frystorkat är för all del gott, men efter en vecka med 2 mil om dagen och tältning såg vi med förväntan fram emot avslut i Abisko med 3-rätters xtra allt. Förrätten var dock inget för den hungrige : ( Fine dining var inte det vi sökte. Men älg till huvudrätt var bra, frukosten fantastisk och personalen trevlig, så det gick ingen nöd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket fina rum med handfat; vi hade tur...

Rekommenderad av V, Sverige (Sverige fre 21 sep 2018)
“Mycket fina rum med handfat; vi hade turen att få ett med utsikt över Torneträsk istället för parkeringen. Välutrustat och fräscht kök. De första dagarna var det ganska trångt och stimmigt på grund av stora grupper som 'tog över' men efter det lugnt och skönt. Åt middag på restaurangen en kväll och tyckte att det var underligt att det vegetariska alternativet där fisken bytts ut mot halloumi kostade lika mycket (280 kr). Överlag en väldigt fin vistelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Keronboende

Rekommenderad av Bertil Eklund, Sverige (Sverige tis 18 sep 2018)
“Bra boende i nyligen renoverade rum. Smidigt kök med bl. a. tillgång till kokhett vatten ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Magiska dagar i Abisko nationalpark

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 18 sep 2018)
“Vi hade fantastiska dagar i Abisko nationalpark med soliga dagar och bra boende precis i anslutning till naturen. Så smidigt att ta nattåget upp och stiga av precis bredvid fjällstationen mitt emellan fjällen. Trevlig personal och mysig stämning. Så härligt att vara ute hela dagarna, komma tillbaka framåt kvällen och få sätta sig till bords och äta en god middag. Kan varmt rekommendera denna resa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Härliga dagar i Abisko

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige sön 16 sep 2018)
“Toppen att bo på Abisko turiststation (Keron vandrarhemmet). Vi beställde frukost och middag vilket båda var en höjdare. Solen sken på dagars och norrskenet på nätterna. Åk dit, snarast!!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Min vistekse

Rekommenderad av Lilla My, Sverige (Sverige sön 16 sep 2018)
“Jag tycker att boendet var bra med sköna sängar, bra dusch (förutom att det inte fanns schampo när vi efter fyra dagar av resa skulle känna lite lyx) men det kompenserade ni med 50kr/ person avdrag på middagen). Det fylldes inte på något schampo fast vi sa till att det var slut. Nu skulle vi kanske inte duscha mera men ändå vi kunde ha ändrat oss. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Miljön fantastisk

Rekommenderad av Linde, Sverige (Sverige ons 12 sep 2018)
“Fint boende i en fantastisk miljö. Tänk att sitta och äta frukost och se ut över Torneträsk och fjällen omkring! Vi uppskattade att man använde kravmärkt mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Bodde i keron och mycket fräscht och välstädat, trevligt bemötande både från reception och butik”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället