STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (793 av 824 rekommenderar) (213 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(793 av 824rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 217)

Genuin personal.

Rekommenderad av Teofil, Sverige (Sverige tis 02 apr 2019)
“Miljön och aktiviteterna är naturligtvis som de är: magnifika. Men det är ändå inte självklart att den grunden - det vet jag från andra boenden i svenska fjällvärlden - inspirerar personalen till genuin social kompetens. Förutom den storligen njutsamma maten - frukost, lunch, middag (jag är medveten om att det närapå endast är på fjällstationerna man kan äta utmärkt lappländsk mat - om man är turist eller resenär och inte äter hemma hos lokalbefolkningen vill säga) - vill jag prisa de anställda på alla de nivåer jag fått syn på: städare, hovmästare, servitriser, receptionister, kockar. Allihopa har de varit en fröjd att möta! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stay in Abisko

Rekommenderad av Frieder, Tyskland (Tyskland lör 30 mar 2019)
“We had a very nice stay in Abisko the cabin was perfect for us and we really enjoyed the time. Thanks”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

March 2019 stay at Abisko Turiststation

Rekommenderad av Mike P, Storbritannien (Storbritannien fre 29 mar 2019)
“The staff at Abisko Turiststation are exceptionally helpful and keen to help you get the most from your stay. We managed to do everything we planned - and more! Only exception was sighting the aurora - too much cloud cover - but we can't blame the station for that. Our cabin (6 person, superior) was wonderful and we loved living in it. Very well equipped.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Great winter vacation in Abisko

Rekommenderad av Barbara, Storbritannien (Storbritannien ons 27 mar 2019)
“All was perfect. The weather with sun, wonderful snow and not so cold. The staff is very friendly and helpful to find out all the possibilities to do and/or to attend. A place to return.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

nice stay

Rekommenderad av Achajus, Belgien (Belgien mån 25 mar 2019)
“although our stay was really short, some things are worth mentioning! We arrived in the evening and left immediately after breakfast (kungsleden back country ski tour) but wat stood out was the kitchen in the hostel. More than enough space and plenty of ways to fill up our thermos bottles fast. Enough room to prepare our 2 sleds inside the hostel building so we didnt have to stand outside while preparing. Really satisfied with the breakfast buffet We had a 6-person room which was normal for hostel standards but a bit more electrical sockets would be nice? Didnt have time to check facilities so no comment on that one”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

upplevelse

Rekommenderad av Hans, Sverige (Sverige sön 24 mar 2019)
“Skönt att komma inester stormen, fina rum att sitta i och koppla av”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mögel

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tor 21 mar 2019)
“Hej! Jag bodde i rum på 3:e våning och direkt efter dörren från trapphuset ut i korridoren så slog mögeldoften mot en. Det kan nog vara bra och kontrollera bakgrunden till den intensiva doft innan det blir försent.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig och serviceinriktad personal

Rekommenderad av Stockholmare, Sverige (Sverige tis 19 mar 2019)
“Mycket nöjd med boendet och service. Bra standard på rummet finns det man behöver. Trevlig restaurang med god mat. Nöjd med middagen, delikat mat med tre maträtter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Room, Kitchen

Rekommenderad av Evon , Malaysia (Malaysia tis 19 mar 2019)
“Pro: Big kitchen with full of equipments Cons: The room are small to fit in 4 persons with 4 luggages. The wifi provided is too slow”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

ver friendly and helping people

Rekommenderad av Anonym, Spanien (Spanien mån 18 mar 2019)
“ver friendly and helping people”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället