STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (770 av 801 rekommenderar) (211 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(770 av 801rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 211)

Lodging in Lapland

Rekommenderad av Anna, Tyskland (Tyskland mån 18 feb 2019)
“After heavy snowfall my train was cancelled and so I decided to stay a little longer at this most northern lodge in Sweden. Having seen the northern lights and walked the Kungsleden and parts of the Abisko national park, I truly enjoyed staying longer. The building originally was wooden, but that burned down very long ago. Somehow, the relatively new building in concrete still captures quite a bit of the charm. There is a beautiful little library, there are several rooms with fireplaces and large windows overlooking the mountains. The Sami room in which I sat for day dreaming and drawing during a snow storm was soothing and beautifully set up. The communal kitchen is large and a little loud, but provides in pots, ovens, microwaves... My favourite was the sauna - small and separate for men and women - which I found usually empty and always very clean. After an ice cold walk, I liked being able to get a little fika and warm feet in the main building. However large (and commercial to a certain extend) the building was, I had moments of calm and rest here. Thanks STf!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mangfaldig stationsliv.

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland sön 17 feb 2019)
“Abisko STF-fjällstation är en av det bästa i hela Norden. Programmet är utmärkt, middag litet grand för dyrt. Toaletter, dusch och kök i högst modernd standard. - Service på receptionen och i butik excellent och hjälpfull. Wolfgang, tysk medlem i STF.”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Unhelpful staff at the reception

Rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz fre 15 feb 2019)
“I visited the Station during the time when the train connection was canceled because of derailing. I understand that the staff can't do anything about the delayed or calceled train connections but I expect that they help their guests to find a solution. We had to organize all the information for ourself. The staff was unfriendly and did not give a s***. They do not even called a cab. At the end the Swedish guest helped us to translate and gave us tips. On the other hand, The service staff at the restaurant was very friendly and we had a nice evening. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lyckad present till min vän

Rekommenderad av Annelie, Sverige (Sverige ons 13 feb 2019)
“Jag planerade för vistelse på Abisko fjällstation, middag på Aurora sky station som present till min vän. Och det blev såååå lyckat, och vi fick se norrsken. Underbart! Abisko är ett paradis och fantastisk personal som ger stationen hemkänsla. Stort tack 🤗🎆”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

The place to be !

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tis 12 feb 2019)
“We stayed for five nights in a superior cabin. Everything was just perfect: staff very friendly and helpful, cabin very clean and cosy, the location superb, food excellent, views incredible. There was also a shop where you could buy or rent material and the variety of activities offered was great.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Good Surprise

Rekommenderad av Sameplait, Frankrike (Frankrike tor 07 feb 2019)
“On aurait pu craindre qu'il y ait trop de monde au regard du nombre de logements , début février ce n'est pas du tout ce que nous avons ressenti. Nous avions la chambre double dans ke batiment principal, très correcte. Il y a plusieurs endroits cosy dans le corps principal du bâtiment qui sont à l'écart et assez cosy ou l'on peut prendre un verre. Le restaurant le soir est très bon, le pdj bien, les oeufs brouilles sont excellents. Nous avons été déjeuner à l'abisko mountain lodge, le cadre n'est pas plus joli donc ne pas hésiter pour ma part à aller a STF.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Magiskt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 feb 2019)
“Bra boende och bemötande. Bra väder med fantastiskt norrsken gjorde inte saken sämre”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällstuga med rymdutsikt

Rekommenderad av Uppsala-jonas, Sverige (Sverige tis 05 feb 2019)
“Vill du ha sprakande norrsken utanför sovrumsfönstret? Då kan vi rekommendera stuga 206! Toppenläge! Vill du inte sitta inne och spana norrsken kan du kliva ner för backen och ut på fältet norr om huset, 3 min promenad för en helt ostörd vy. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skönt ställe med god mat och bra service

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige mån 04 feb 2019)
“Trevligt rum med bra sängar och ett rejält badrum. Bäst av allt med Abisko Turiststation är dock omgivningen. Fantastiskt att få gå omkring och bara njuta av de vackra vyerna, kylan, snön och norrskenet! Väldigt god mat i restaurangen, frukost, lunch och middag, och fantastisk bra och hjälpsam personal i både receptionen och butiken. Finns också mängder av utflykter och aktiviteter man kan göra. Ett besök här rekommenderas varmt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rum superior?

Ej rekommenderad av Kristina och Stefan Mauritzon, Sverige (Sverige sön 03 feb 2019)
“Elementen var kalla när vi kom till rummet och det var 20 minusgrader ute, det tog lång tid innan det blev varmt. Ett superiorrum borde ha bättre fåtöljer ett litet bord, vi saknade även en tv, för vintertid kan det vara avkopplande att titta på tv efter att varit ute i kylan. Wifi-uppkopplingen var dålig när vi försöket se på play-kanaler så buffrade det väldigt mycket. Eftersom priset är så högt för boendet borde det här sakerna var uppfyllda. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället