STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (770 av 801 rekommenderar) (211 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(770 av 801rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 191-200 av 211)

Enkelt boende

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 jan 2018)
“Förväntade mig ett enkelt boende i en stuga, men inte att det skulle vara så enkelt och så slitet. Stugan är i stort behov av uppfräschning och förbättringar. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fabulous place to stay and outstanding food

Rekommenderad av Visitors from Washington DC, USA (USA tor 25 jan 2018)
“My husband and I stayed at STF Mountain Station for 4 nights and enjoyed absolutely everything about it. From our comfortable, clean, quiet and warm room to the delicious meals (especially the 3 course dinners!) and well stocked store in the lobby we could not have asked for more. Also the reception staff as well as the store staff were extremely friendly, knowledgable and helpful. Of course the weather was very cold and the store staff was helpful in supplementing our cold weather gear. We believe the Lights Over Lapland people have a wonderful experience for their customers - and a large part of the experience is your wonderful accommodation. Thank you very much!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

A place worth visiting!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 jan 2018)
“It is a great place to stay in. The staff is kind . I stayed at the hostel building and it is very well equipped. Also, in the main building there are many spaces to stay around. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Crowded but nice

Rekommenderad av MariaG, Sverige (Sverige tis 16 jan 2018)
“STF Abisko TuristStation is a nice hostel, and overall it fulfilled our expectations. Nevertheless is a very expensive place not only for the price of the accommodation but the food (groceries and restaurant) and activities. It also felt crowded ALL the time! The kitchen was always packed as well as the others social areas. It is also not clear what does the "Cleaning service"include since we watch how the staff member only checked the room to know if one of the beds was available and picked up the sheets. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nice hostel

Rekommenderad av Kellycat, Hongkong (S.A.R. Kina) (Hongkong (S.A.R. Kina) mån 15 jan 2018)
“A sink in the room, large kitchen, but only few toilets on the same floor, with rooms sharing them. Staff are very nice and helpful:):) Also, we managed to borrow a hairdryer!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Acomodations

Rekommenderad av Jack frost, Storbritannien (Storbritannien fre 12 jan 2018)
“The cabins were a bit cold and basics for the price. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Logement sympa mais services inexistants ou trop chers!

Rekommenderad av Lucile, Frankrike (Frankrike sön 07 jan 2018)
“Nous avons été agréablement surpris par le logement, même si l'idée de 2 chambres de 3 est mal pensée lorsqu'on arrive en famille avec au moins un couple. Les toilettes ne sont pas séparées de la douche ce qui est un problème à 6 personnes. Par contre, mesquin de faire payer les draps, nous avions les nôtres mais pas forcément à la bonne taille de lit.. Pour ce qui est des repas, nous avons pris le lunch pas cher mais sans aucun service. Le repas du soir est bien trop cher. Les activités exorbitantes par rapport à notre venue il y a 4 ou 5 ans. Nous n'en avons pas fait.. Heureusement que les aurores étaient là!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Best stay in Abisko

Rekommenderad av Phogat, Nederländerna (Nederländerna lör 06 jan 2018)
“Everything was perfect, from location to staff to services.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

The supermarket was so convenient, that'...

Rekommenderad av Anonym, Frankrike (Frankrike fre 05 jan 2018)
“The supermarket was so convenient, that's a real plus, with the free sauna of course! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Keron

Ej rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige tor 04 jan 2018)
“Keron . 6-bäddsrummen är för trånga för 6 personer ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället