STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (793 av 824 rekommenderar) (213 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(793 av 824rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 191-200 av 217)

Diffusa visioner

Rekommenderad av Catharina , Sverige (Sverige lör 16 jun 2018)
“Det är otydligt vid bokning. Visioner man har om ungdomar etc blir inte tydliga. Det framgår inte t ex att anläggningen stängd när man bokar, den infon får man när bokning klar. Betyder attcrestsurang shop etc inte FI ns tillgängliga som beskrivs i informationen inför bokning”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Charming Hostel

Rekommenderad av Andreas, Tyskland (Tyskland mån 04 jun 2018)
“The Hostel Keron with its well equiped kitchen is ideal for start hiking tours in Abisko or to start a Kungsleden tour from here. The personal is very friendly, thus out of season not always around. But the hosts provided for late arrival all information in the letter box. The rooms, shower, toilettes are all proper and commode. We really enjoyed the stay.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 05 maj 2018)
“God mat men löjligt små portioner. Man kan tro att man befinner sig vid stureplan i Stockholm där middagsgästerna bara trippat runt mellan butikerna en timme. Numera, jag har besökt Abisko regelbundet i 20 år, äter jag de flesta middagarna i Björkliden.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Maten mycket bra, boendet helt ok, vädre...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 05 maj 2018)
“Maten mycket bra, boendet helt ok, vädret dåligt-ingen snö....”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Glapp mellan prisnivå och standard

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige lör 05 maj 2018)
“Prisnivån på STF:s boenden är jämförelsevis hög. För samma pris som man hos STF får ett boende med vandrarhemsstandard, med egna lakan och egen städning, får man ett fyrstjärnigt hotellrum. Det man betalar för hos STF är läget. Trots detta känns det som att det finns ett glapp mellan priset och servicenivån/standarden. Boendet hos STF känns därför inte prisvärt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Valborgs i Keron

Rekommenderad av Jasu, Sverige (Sverige lör 05 maj 2018)
“Bodde i ett 4-bäddsrum. Upplevde rummet rymligt och med god standard. Kök o dusch/bastu var rätt nyrenoverat. Ytorna bra anpassade för det antal personer som bodde på anläggningen. En fin middag på Abisko Turist var uppskattad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bastu

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige tis 01 maj 2018)
“Att kunna basta med sina familjemedlemmar kunde kanske styras upp bättre. Min sambo vågade inte komma in i bastun då hon var tvungen att passera männens omklädningsrum. I bastun satt även vid tillfället va 6st Pajalabor som gjorde upplevelsen minst sagt tveksam. Machouppträdandet med höga röster, ett ösande av vatten på aggregatet även efter uppmaning om att begränsa sig gjorde att jag gick. Min sambo kom inte ens in. En riktigt dålig upplevelse.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ventilationen bullrar

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige lör 21 apr 2018)
“Stäng den bullrande ventilationen i matsalen när ni serverar frukost, lunch och middag.... Förstör helheten med detta lågfrekventa buller.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugn och fin miljö. Trivsamt och genuint...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 apr 2018)
“Lugn och fin miljö. Trivsamt och genuint. Bra start och mål för fjällturer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Cleanliness

Rekommenderad av Anonym, Förenade Arabemiraten (Förenade Arabemiraten tor 19 apr 2018)
“The grill and some of the utensils we dated and need an immediate replacement.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället