STF Abisko Fjällstation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (883 av 921 rekommenderar) (197 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(883 av 921rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 197)

thanks for the amazing experience!!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 07 jan 2019)
“I really enjoyed my time with you - the service and people were nice and the stay really enjoyable! it was really great! prices were high - but in the end that's Sweden ;)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det enda vi var blev irriterade över var...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 jan 2019)
“Det enda vi var blev irriterade över var att bokningen till vår nyårsmiddag fanns i receptionen men inte i restaurangen (??) Sen kunde inte receptionen vid utcheckning se att vi betalat för middagen i restaurangen, utan vi fick gräva djupt i våra packade väskor efter kvittona. Sånt är rätt störigt när jag ändå hade ringt upp för att dubbelkolla att vi verkligen hade en bokning eftersom vi det var just nyårsafton. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väl dyrt för så pass enkelt rum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 jan 2019)
“Väl dyrt för så pass enkelt rum”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Amazing location and amazing food

Rekommenderad av Aussie Paul, Storbritannien (Storbritannien lör 05 jan 2019)
“We stayed three nights in a cabin and purchased the meal package. The location was exceptional. The food outstanding. We loved the breakfast and lunch buffets. The dinners were fine dining experiences. The only downside was that wifi was only available in the main building not the cabins. Aurora was visible on stepping outside 2 of the 3 nights.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

clean and tidy

Rekommenderad av KS, Hongkong (S.A.R. Kina) (Hongkong (S.A.R. Kina) mån 31 dec 2018)
“clean and tidy”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Faciliteter

Rekommenderad av Snöälskare, Sverige (Sverige mån 31 dec 2018)
“Det var mycket besvärligt att inte ha toalett och dusch i samma rum på morgonen. Det var också mycket besvärligt att det inte fanns någonting att ställa necessär m.m. på. Det skulle också vara bra med mer förvaring och nattduksbord. Kanske varsin rullåda under sängen ? Lite för stillastående luft på natten - man vaknar med ont i huvudet. Men rent o snyggt och välskött ! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

The room and bathroom were small and ver...

Ej rekommenderad av Anonym, USA (USA sön 30 dec 2018)
“The room and bathroom were small and very stale like a hospital and the shower was not in good shape!! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fit for purpose, like a winter camp in some ways

Rekommenderad av cpic, USA (USA tor 27 dec 2018)
“Location was perfect and in general happy with our choice to stay here. Accommodations are modest but fit the needs. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Expensive, not value for money

Ej rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien ons 26 dec 2018)
“Location is excellent if u want to go to the sky station easily. However, the place seems more like a hostel (even though we’re staying at main building), rather than a hotel. We wanted to pack lunch early due to train timings; however, it was barely a proper lunch packed with just some drinks, nuts, and plain bread. Hotel room floor was also rather dirty and sticky feeling, and room is rather small ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Great location

Rekommenderad av Arun, Sverige (Sverige ons 19 dec 2018)
“We picked the STF Abisko for the location, and were not disappointed. A bonus was the very helpful and knowledgable staff. We stayed in the 2 bedroom cottage, which was comfortable and nothing more. It definitely was not what I would normally expect for that kind of money. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället