STF Abisko Fjällstation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (883 av 921 rekommenderar) (197 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(883 av 921rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 197)

Fint att bo i Abisko. Dusch och torkrum ...

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Fint att bo i Abisko. Dusch och torkrum skulle kunna fräschas upp en aning. Tråkigt när man blandar rentvättde kläder med t ex blöta tält o dyl. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Restaurangen orimligt dyr

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Fantastiska omgivningar, väl ordnat och helt ok standard på boendet. Men maten på restaurangen är på tok för dyr för en familj!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Karta

Rekommenderad av Maria mikkelsen, Danmark (Danmark mån 30 jul 2018)
“Misvisende karta øver tur i fjallet ang tur 1 och 4.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Med mindre barn

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Keron vandrarhem passade oss perfekt, 6 bäddsrum så alla fick plats i samma rum, vi är 2 vuxna och 3 barn (6,9,12 år). Köket är toppen, läget finemang”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very helpful and friendly anserd all my ...

Rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz fre 27 jul 2018)
“Very helpful and friendly anserd all my question”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt bra men mycket slött och långsamt i...

Rekommenderad av SO, Sverige (Sverige tor 26 jul 2018)
“Allt bra men mycket slött och långsamt internet”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra kök, boende. m.m. I helhet mycket Br...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 jul 2018)
“Bra kök, boende. m.m. I helhet mycket Bra. Men korridoren bland rummen i vandrarhemmet var mycket skitig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugan vi hyrde var trevlig och helt oke...

Rekommenderad av Pernilla, Sverige (Sverige mån 23 jul 2018)
“Stugan vi hyrde var trevlig och helt okej, inget överdåd men lyx hade å andra sidan kännts malplacerad i miljön. Dock måste flera av de närmast föregående hyresgästerna ha slarvat ordentligt med städningen. Detta blev uppenbart när vi själva städade inför avresa. Fullkomligt underbart att hyra ett hus där det inte finns tv! Däremot hade vi nog saknat läslampor vid soffan om det varit en mörkare årstid än juli.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

It is very expensive but otherwise a fin...

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark mån 23 jul 2018)
“It is very expensive but otherwise a fine stay. The mattresses are too soft. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ett TV- rum hade varit bra.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Ett TV- rum hade varit bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället