STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1259 av 1318 rekommenderar (317 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1259 av 1318rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 320)

I vildmarken förväntas Inget lyxhotell.

Rekommenderad av Hasse, Sverige (Sverige tor 13 jan 2022)
“Fjällstationen har allt som behövs och läget vid kanjons, kungsled och vildmark är mycket bra. Saknade ett rejält norrsken men såg "ljuspelare" istället. Bra plats som startpunkt för ett vildmarksäventyr. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Amazing

Rekommenderad av Roshni, Sverige (Sverige ons 12 jan 2022)
“Best place to stay and enjoy nature ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfect to stay a weekend and see the northern lights!

Rekommenderad av Manuela , Chile (Chile ons 12 jan 2022)
“I went with a friend and we booked a shared room, but we ended alone so it was fabulous! We were really happy, it was warm, cozy and clean. The kitchen was big and you could organize yourself perfectly choosing a time to use it (you have 30min to cook and then 30 to eat). The bathroom was ok, clean but could have been bigger. Although I find it too much that you have to bring your own bedsheets and towels, for the amount you pay. I would go back!! Specially because the location is amazing, you can do a lot of walks, go to the lake, and see the northern lights just outside of the hostel! Unforgettable experience.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5

Saknade en del inventarier i stugan

Rekommenderad av WM, Sverige (Sverige lör 08 jan 2022)
“Saknade mikrovågsugn i köket samt en TV i vardagsrummet! Hårfön hade varit bra att ha, kallt efter hårtvätt vintertid!”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 10 jan 2022)
Hej och tack för att du delar din feedback med oss och för dina tips om hur produkten kan bli ännu bättre. Hårfön finns att låna i receptionen, vi beklagar att den informationen inte gick fram till dig Med vänliga hälsningar Bengt Gustafsson – STF Abisko Turiststation
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tråkigt rum

Rekommenderad av Singhen, Sverige (Sverige tis 04 jan 2022)
“Rummet var som en cell. Inte litet men kalt och "landstingsmässigt". Detta uppvägdes dock av de fantastiska samlingsutrymmena. Speciellt rummet med brasan som påpasslig personal höll brinnande mest hela tiden. Fantastiskt läge. Wifi var dock usel. Begränsad kapacitet vilket inte klarade för många användare samtidigt. Men som sagt de allmänna utrymmena och utformningen av lokaliteterna (med undantag av rummet) var verkligen bra och mysigt.”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 10 jan 2022)
Tack Singhen för att du delar din feedback med oss. Vi är medvetna om att vårt WiFi inte fungerar tillfredställande när det är många gäster på plats samtidigt. Förhoppningsvis kommer det att bli bättre inom en inte alltför avlägsen framtid Med vänliga hälsningar Bengt Gustafsson – STF Abisko Turiststation
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Butik

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 04 jan 2022)
“I synnerhet butikens service var utmärkt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Norrsken

Rekommenderad av Skyddshelgon , Sverige (Sverige tis 28 dec 2021)
“Jag har fått min dröm och min upplevelse uppfyllda i Abisko 🥰🙏”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vegetarisk mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 dec 2021)
“Allt var väldigt bra, men det vore bra om det fanns flera vegetariska rätter att välja på till middag. Det är för lite med bar en vegetarisk rätt.”
STF Abisko Turiststation svarar (ons 29 dec 2021)
Tack Rickard för ditt tips om hur produkten kan bli ännu bättre Med vänliga hälsningar Bengt Gustafsson – STF Abisko Turiststation
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk upplevelse.

Rekommenderad av Consan , Sverige (Sverige tor 23 dec 2021)
“Fantastisk upplevelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helt fantastiskt!

Rekommenderad av Linn Hendra, Sverige (Sverige tis 21 dec 2021)
“Jag och min mamma spenderade tre nätter hos er mellan den 16/12-19/12. Trots otur med vädret (vi kom inte upp på Nuolja pga storm m.m.) och ett ganska blygt norrsken så var vår vistelse hos er inget annat än perfekt. Otroligt trevlig, professionell och tillmötesgående personal. Helt underbara guider (Max och Emanuel), supergod mat och naturligtvis det oslagbara läget invid sjön och nationalparken. Jag kommer att återvända MÅNGA gånger. Faktum är att vi redan har bokat in en resa i juni då vi kommer att hyra en av era stugor. Tack för några oförglömliga dygn! ”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 27 dec 2021)
Tack Linn för att du delar din feedback med oss. Kul att du var nöjd med din vistelse i Abisko och välkommen tillbaka till sommaren! Med vänliga hälsningar Bengt Gustafsson – STF Abisko Turiststation
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-01-17 16:25:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.