STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1246 av 1308 rekommenderar (337 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1246 av 1308rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 337)

Slitet rum

Rekommenderad av Gammal fjällräv, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Välstädat men slitna tapeter i hotellrummet ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Keron

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“I köket är det tidsbokning som gäller men det är ju skillnad på om jag som ensam bokar en tid eller om en hel skolklass gör det, det blev trångt i köket… Ett sällskap med väninnor tyckte 30 min var för lite och bokade därför varsin tid dvs 90 min.. Jag saknade någonstans att sitta i Keron. Köket var ju bara avsett för matlagning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hej jag vill ha mera och tydligare allmä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Hej jag vill ha mera och tydligare allmän info. om alla sevärdheter och vandringsleder etc inom boendeområdet Att alla som jobbar på stationen är insatta i dessa frågor. Tex att ha väldigt tydliga informations anslagstavlor för alla sevärdheter och andra evenemang. Tex hur man går till bästa utsiktsplatsen, fiske regler, vandringstips med tidsangivelser.....”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Septembervecka

Rekommenderad av Kevik, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Liksom förra gången 2010 var första veckan i september rätt vecka i de svenska fjällen! Färgprakten är fantastisk och bara en regndag på hela veckan! Dessutom är guidade vandringar överlägsna mot att vandra ensam/själv - de ger så mycket mer kunskap! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tack för flexibel och vänlig service

Rekommenderad av Muenchen4, Tyskland (Tyskland sön 12 sep 2021)
“Vi bokade en stuga i STF Abisko för fem dagar i september redan i mars. Flygen hann ändras flera gånger, men det var inga problem att anpassa bokningen till de nya tiderna. Stugan var i gott skick, frukosten utmärkt och personalen vänlig och hjälpsam. Vi hade riktigt fina vandrardagar och planerar redan nästa besök. Tack så mycket!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inte prisvärt vi betalade för en stuga ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Inte prisvärt vi betalade för en stuga 7 nätter ca 15000 kr”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

En detalj: byt ut de gamla ljussvaga låg...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“En detalj: byt ut de gamla ljussvaga lågenergilamporna mot moderna LED-lampor, särskilt där man sitter och läser!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Återkommer vid tillfälle :)

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige fre 10 sep 2021)
“Jag återkommer så fort jag får tillfälle :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Simple cabin

Rekommenderad av VW, Tyskland (Tyskland ons 08 sep 2021)
“The cabin was quite large but otherwise simple. When booking I assumed that there is Wifi, but Wifi was only in the main building/reception area and unfortunately rather slow due to many people using it simultaneously. No TV either . So overall we thought the Price rather high for a selfcatering cabin. Even towels and linen were paid extra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Keron

Rekommenderad av Yvonne, Sverige (Sverige ons 08 sep 2021)
“Ett mkt fint o fräscht vandrarhem välstädat. Frukosten på turistst kan förbättras: Rörigt o mkt folk Önskvärt med grövre bröd och tång ohygieniskt när alla krafsade i brödkorgen med händerna. Det är personalen som ska fylla på innan det är slut inte gästerna som ska behöva säga till hela tiden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.