STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1056 av 1109 rekommenderar (280 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1056 av 1109rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 281)

Dåligt att man stängt allt under den tid...

Rekommenderad av Tommy , Sverige (Sverige ons 01 jun 2022)
“Dåligt att man stängt allt under den tid vi var där. Då jag gjorde beställningen framgick ingenstans att de flesta aktiviteterna var stängda”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Was expecting more of a basic hostel so ...

Rekommenderad av Steve, Storbritannien (Storbritannien fre 13 maj 2022)
“Was expecting more of a basic hostel so very pleasantly surprised by the comforts and facilities at Abisko. I'll definitely be back.”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 16 maj 2022)
Dear Steve Thank you for sharing your feedback with us. We are happy to see you have enjoyed your visit to Abisko! Kind regards Bengt Gustafsson – Abisko Tourist Station
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Servicenivå dålig

Rekommenderad av Årlig besökare, Sverige (Sverige ons 11 maj 2022)
“Vi önskade hyra en konferenslokal men det gick inte att boka på plats då bokning var tvungen att göras i förskott via någon annan (hur mycket i förskott och via vem). Vi ville även dagarna innan låna/hyra grillstugan på gården, men den var också omöjlig att låna Vi är inte van omöjlig service, från Tornedalen har vi fått med oss "allt är möjligt" En nyckel och öppning av lokalen är allt som krävs av personalen på plats istället för att sitta bakom skärmen och neka lån av lokal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Valborg är högsäsong

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige tor 05 maj 2022)
“För oss som fjällturister är Valborg vårvinterns högsäsong i Abisko. Ofta fint väder och bra skidföre längs den vackra Abiskojokken och fantastiska turer från Nuolja mot Låkta. Tråkigt när det känns som att STF-stationen nästan stängt. Vi skulle önska: - Restaurangen och after ski öppen - Liften öppen - Majbrasa på Valborgsmässoafton Finns stor potential att marknadsföra denna STFs pärla för den bästa av säsonger, vårvintern! ”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 16 maj 2022)
Hej Martin, tack för att du delar din feedback med oss. Kul att ni vill besöka oss över Valborg! Valborg var länge den officiella avslutningen på vintersäsongen i Abisko med eld och sång. Tyvärr har Coronapandemin gjort det omöjligt att fira traditionell Valborg de senaste åren och pandemin var fortfarande högst påtaglig när öppettiderna sattes för vintersäsongen 21-22. Förhoppningsvis kan vi tända brasan igen inom en inte alltför avlägsen tid Med vänliga hälsningar Bengt Gustafsson – STF Abisko Turiststation
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

2500:- för ett så pass litet, ostädat oc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 apr 2022)
“2500:- för ett så pass litet, ostädat och otrevligt rum är alldeles för dyrt. Maten håller också en väldigt låg kvalitét i förhållande till priset. Däremot väldigt bra och trevlig personal :) ”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Toppen tur

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige ons 27 apr 2022)
“Vi hade en perfekt vecka. Bra innehåll och team. Lagom nivå. Vädret var perfekt. ”
STF Abisko Turiststation svarar (tis 21 jun 2022)
Vad roligt att höra, vi hoppas att vi får se er igen. Lite tur med vädret skadar aldrig.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi deltog i en Grundkurs Topptur 18-21/4...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“Vi deltog i en Grundkurs Topptur 18-21/4 på Abisko och här skulle jag vilja ge en del feed-back. Vår upplevelse var att vår instruktör/guide har en del förbättringspotential. Exempelvis, i kursprogrammet så anges att första dagen ägnas åt att bekanta sig med utrustning, grundkunskap lavin och enklare stigning. Istället åkte vi ut direkt till en tur som dels inte innehåll nästan några tips, tid för utrustning eller liknande, dels var en mellanlång stigning och utför i ganska djup blötsnö. I vårt tycke en klar felprioritering som tog bort en hel del av helhetsupplevelsen. Vidare upplevdes upplägget som rätt stressat, få pauser få tillfällen för diskussion och utveckling, även kommande dagar. Lite mer som en fortsättningskurs, kan jag tänka. Guiden skulle alltså vinna på att fokusera på att det var en grundkurs, öka pedagogiken och inte ha så bråttom. Det var även lite uppenbart att det var sista uppdraget för STF - en hel del prat om vad han skulle göra sen....Tveksamt om jag skulle rekommendera kursen med den guiden. Med det sagt så hade han mestadels glatt humör och driv, vilket är bra. Abiskostationen i övrigt är föredömlig. Mycket bra personal, helt rätt inställning, alltid fint ordnat. Vi återkommer dit igen!”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 02 maj 2022)
Tack Jan för att du delar din feedback med oss. Jag har vidarebefordrat ditt brev till sportchefen på Abisko Turiststation så att han får möjlighet att svara dig. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Bengt Gustafsson – STF Abisko Turiststation
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hund

Rekommenderad av Bobbo, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“Allt jättebra! Lite svårt att förstå vid bokning på internet om rum med djur hur mga djur det max kunde bo i rummet. Och om man kunde boka enskilt rum med hund. ”
STF Abisko Turiststation svarar (tis 21 jun 2022)
Hej, vad kul att höra att ni var nöjd! Det har vi inte specificerat på sidan, det går alltid bra att höra av er direkt till oss om man har specifika funderingar. Tack och välkommen åter!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

det var ganska dyrt, dryga 2tkr natten f...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 19 apr 2022)
“det var ganska dyrt, dryga 2tkr natten för en vuxen och en tolvåring.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Superbra - men lunchpaketet drar ner betyget

Rekommenderad av Helene, Sverige (Sverige mån 18 apr 2022)
“Allt var egentligen helt perfekt även om lunchpaketet var en stor besvikelse. Priserna var bra nivå och både bemötandet och boende, duschar, gemensamhetsutrymme, utbud i butik osv osv var perfekt. Därför var det extra förvånande att lunchpaketen var så dåliga med tanke på priset. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-08 17:58:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.