STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 893 av 923 rekommenderar (249 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(893 av 923rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 257)

Fina stugor

Rekommenderad av Turisarna , Sverige (Sverige mån 12 apr 2021)
“Vi bodde i en stuga som inte renoverats. Ren och fräsch även om inte utseendet är högsta mode ;) Mycket gott om plats för alla vinterprylar och lätt att hålla ordning. Fint med den lilla altanen! Lätt att städa ur vid avresa. Personalen vi hade kontakt med var trevliga och hjälpsamma. Vi är supernöjda! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhem med familj

Rekommenderad av Matti, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Fungerade mycket bra. Vi var 2 vuxna och 3 barn som delade på ett 6-bäddarsrum. Allt kändes fräscht. Abisko är fantastiskt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

ABISKO 1978- 2021

Rekommenderad av Lennart , Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Vi är äldre men pigga, unnade oss ett bra boende o en god middag som verkligen fanns till hands. Rum nr 50 toppen. O vi kunde fr a njuta längdskidåkning. Alla vänliga o corona-anpassat. Gott vara medlem i STF. Tack”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Vilket är uppdraget?

Rekommenderad av Arvid, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Abisko turiststation riskerar att ha tappat kontakt med stiftelsens grundval och i sin jakt på något annat inte mäkta med. Känslan av att på nåder få komma på besök infinner sig. Erbjuden service är tänkta paket utan känsla för individuella val och anpassning samt helt osynkad prissättning. Det vittnas om att man är inte van vid så många ”svenskar” på besök säger mycket. Några mer konkreta reflektioner. Sängarna på vandrarhemmet måste bytas ut, resårmadrasserna är slut. Frukostbuffén ska prissänkta med minst 30kr. Frukosten ska öppna 06:00, i synnerhet under coronatider. Att öppna 07:30 för fjällfolk gör att ”alla” måste äta samtidigt. Varmrätt middag ska sänkas med 50%; synd att inte bild på fjällröding för 320kr kan bifogas. Oförskämt. Grillplatser göras tillgängliga; galler, ved och vindskydd. Grillkåtan ”som aldrig bokas” enligt en person på plats förklaras av priset; 3560kr(!) och vedbastun för samma pris då det är ett ”event” stod oanvänd under våra åtta dagar den också. Skärpning! Att jag ändå kan återbesöka och rekommendera Stf Abisko är på dess storslagna omgivning och få alternativ. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mycket trevlig och kunnig personal. Fant...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Mycket trevlig och kunnig personal. Fantastiskt fint belägen STF station med lyxigt boende med hotellstandard precis intill vildmarken. Bra ordnat med information och bokningssysyem IOM coronapandemin, kändes tryggt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Excellent!

Rekommenderad av cyril , Frankrike (Frankrike fre 09 apr 2021)
“Everything was perfect and the hosts were incredibly welcoming. Definitely recommend!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko påskhelgen 2020 i stuga

Rekommenderad av Britta, Sverige (Sverige tor 08 apr 2021)
“Lätt att boka, jättebra bokningssystem. Stugorna är trevliga, men de (den vi bodde i iaf) börjar kännas lite slitna och dax att uppdatera. TV och wifi i stugorna skulle förhöja upplevelsen. Välstädat och inte mycket att säga i övrigt. Vi kommer tillbaka. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga 203 börjar bli lite sliten och det...

Rekommenderad av Tina, Sverige (Sverige tis 06 apr 2021)
“Stuga 203 börjar bli lite sliten och det är rejält lyhört mellan stugorna samt att golven knarrar något infernaliskt på ovanvåningen när man rör sig. Men, jag gillar rymden i stugan och att det finns gott om utrymme för hela familjen (vi var 4 vuxna). Extra bonus för att en kan parkera bilen precis utanför för enkel i- och urpackning. Mycket bra lösning med bastutidsbokningen nu under pandemin! Vi hade trott att de var helt stängda, så det var en positiv överraskning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vänligt hotell

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige ons 31 mar 2021)
“STF Abisko ligger i en fantastisk natur med en utsikt åt alla håll, som får en att tappa andan. Rummen är enkla men funktionella och personalen är både trevlig och serviceinriktad. Jag känner mig hemma där.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Brilliant staff / good food / best location

Rekommenderad av Hollister, Sverige (Sverige mån 29 mar 2021)
“Great location - just walk out the door and your off for an adventure. All the staff were very helpful/friendly. The kitchen was also producing some tasty food. Overall it was a very relaxed environment. Also appreciated the good wifi - allowing me to work as well. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.