STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 942 av 974 rekommenderar (262 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(942 av 974rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 259)

För dyrt pris på boende

Rekommenderad av Petter, Sverige (Sverige ons 05 maj 2021)
“Vi har bott hos er i 23 år. Tidigare så kunde vi bo i 7-10 dagar, men eftersom priserna har skjutit i höjden så kan vi bara bo 4-5 dagar. FÖRSLAG: 1) sänk priserna (vid bokning av fler är 2-3 nätter) 1) inför rabatt om man bokar 7 dagar 2) inför rabatt om man bokar under icke högsäsong”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

STF ABisko

Rekommenderad av pilla, Sverige (Sverige tis 04 maj 2021)
“Bokningen till bastun fungerade inte bra. Vissa boende hade stående bokningar varje dag och detta påtalades för personalen utan action. De första två dagarna var det väldigt arrogant och otrevlig personal i receptionen och vid utcheckningen var det en väldigt trevlig kvinna som gjorde upplevelsen mycket bättre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt mysigt ställe!

Rekommenderad av David , Sverige (Sverige lör 01 maj 2021)
“Väldigt mysigt ställe!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugstandard

Ej rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige tor 29 apr 2021)
“De orenoverade stugorna är mycket slitna! Nedlegade madrasser och bedrövlig soffgrupp. Dags att ge ALLA stugor, även hundstugorna, den standard som superiorstugorna har. Då återvänder vi! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Överraskande fräscht

Rekommenderad av SkogstRollet, Sverige (Sverige tor 29 apr 2021)
“Har bara bott på stationen tidigare och var väl lite tveksam till vandrarhemmet innan ankomst. Men det är snyggt, fräscht och välutrustat. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint rum

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige ons 21 apr 2021)
“Mycket trevligt rum och fint kök. ”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 03 maj 2021)
Hej Sofia! Tack för din återkoppling. Roligt att höra att ni trivdes med er vistelse hos oss i Abisko. Välkommen åter! // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt var toppen, förutom.

Rekommenderad av Adam Rångemyr, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Otroligt nöjd med STF Abisko, ett fantastiskt ställe med otrolig personal. Väldigt bra jobbat. Det enda jag skulle vilja se en förbättring kring är personerna i receptionen som tyvärr inte hade så bra koll och rekommendera helt fel. Framför allt sa de åt oss väldigt tydligt att bord inte behövde bokas i restaurangen vilket gjorde att vi missade några middagar, tyvärr. Men som sagt - annars 5/5! ”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 03 maj 2021)
Hej Adam! Tack för din återkoppling, så roligt att ni hade ett lyckat besök och trivdes hos oss. Beklagar verkligen att det uppstått missförstånd i kontakt med receptionen. Vi tar åt oss av det och ser över hur vi kan undvika att liknande missförstånd uppstår. Välkommen åter! // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi hade ett superior rum. Det var inget ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Vi hade ett superior rum. Det var inget superior med det rummet. Ett trångt hotellrum utan förvaring. Ont om krokar på väggarna för att kunna hänga kläder. ”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 03 maj 2021)
Hej! Tack för er återkoppling. Beklagar verkligen att era förväntningar på rummet ej uppfyllts. Nya och smarta lösningar för förvaring är något vi har i fokus i den renoverig som planeras för två våningsplan av hotellet. Den skulle har genomförts under hösten 2020 men har fått skjutas upp utifrån rådande läge med pandemin. Med vänlig hälsning // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Abisko är bäst men stugorna är slitna, d...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Abisko är bäst men stugorna är slitna, dyra att hyra men rymliga. Knarrande golv, lyhörda, smutsiga fönster, bro nött osv. Bott här i stugorna ca 25 år. Hela stationen mycket trevlig men gärna lite upprustning av stugorna .”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 03 maj 2021)
Hej! Tack för er återkoppling. Tråkigt att stugorna ej uppfyllde era förväntningar. Vi har påbörjat en upprustning och nu återstår ca hälften av stugorna. Det är vår förhoppning att detta kan genomföras inom ett par år. Roligt att höra att besöket i Abisko och på Turistationen varit lyckat i sin helhet. Välkomna åter! // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

En lisa för själen.

Rekommenderad av Anita, Sverige (Sverige fre 16 apr 2021)
“En perfekt helgvistelse. Tack Gunilla i receptionen för ett hörnrum med makalös utsikt. Mycket trevlig personal också i restaurangen och fantastisk god mat. Omgivning med vandringsleder i vacker natur direkt utanför boendet. En tv på rummet hade varit bra men å andra sidan var naturen utanför fönstret ett mer rogivande skådespel. Jag återkommer mer än gärna. ”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 03 maj 2021)
Hej Anita! Tack för dina vänliga ord, så roligt att du har trivs och att allt var till belåtenhet under besöket på Turiststationen. TVs vara eller inte vara har diskuterats under åren. Att besöka våra anläggningar och fjällmiljöer är ett avbräck får vardagens "brus" och vi upplever att många gäster uppskattar att komma ifrån för en stund. Som du skriver är den mäktiga naturen utanför en underhålling och ett skådespel i sig. Välkommen åter! // Jessica
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-05 20:01:38, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.