STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 1074 av 1106 rekommenderar (240 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1074 av 1106rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 252)

Lugn vistelse med hotellkänsla

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 23 jan 2021)
“Skön säng och mörkläggningsgardin i rum med dusch&wc i huvudbyggnaden. Köket i vandrarhemmet luftigt och rent. Bra städat överallt. Lite folk, så ingen trängsel. God mat (frukost, lunchpaket och middag). Få aktiviteter att välja på, för den som inte vill bege sig ut själv. Saknade skridskotur och längre skidtur. Smidig resa med nattåg som stannar utanför boendet!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Utmärkt

Rekommenderad av Jeanette, Sverige (Sverige fre 22 jan 2021)
“Vi var där en weekend för att se norrskenet. Boendet var jätte bra, fräscht, många bra mysrum man kunde sitta i. Rummen var rena och fina. Väldigt trevliga och positiv personal. Vi hade helpension och alla tre måltider var jätte goda. Vi var väldigt nöjda och kan verkligen rekommendera. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett utav STFs bästa ställen

Rekommenderad av Rasmus S, Sverige (Sverige tor 21 jan 2021)
“Nu har jag upplevt Abisko båda sommar och vinter och det är helt oslagbart. Personalen är trevlig, naturen runt omkring är oslagbar och aktiviteterna som erbjuds är klockrena. Helt klart värt ett besök!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

God mat gott vin god atmosfär.

Rekommenderad av MJ, Sverige (Sverige sön 17 jan 2021)
“God mat gott vin god atmosfär. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Non-members fee

Rekommenderad av Anonym, Grekland (Grekland lör 16 jan 2021)
“It should be fixed and be more clear in the site that the guests have to pay an extra fee if they are not STF members. Reception has to be prepared for guests that don't know that since it's not clear. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Midvintervecka

Rekommenderad av fd Kirunaflicka, Sverige (Sverige tor 14 jan 2021)
“Bra utgångspunkt för turer med i området. Bra livsmedelsaffärer tillika ombud för apotek mm. Sortimentet var mindre pga att vägen mot Norge var stängd under pandemin. Fanns större utbud mat i Riksgränsen Tillgång till bil nödvändig för skidåkning då snötäcket var för tunt för längspår i Abisko Östra. Vår plan var att dra en repa varje dag efter turerna på fjället som blir korta så väg års. Konstsnö, som övriga Sverige har, finns inte (än?) i Abisko. Vi åkte ända till Kiruna för att hitta längdspår, Mattojärvi var toppklass! Övriga kvalitéer uppvägde dock, vi hade både turskidor och varma vandringskängor och egna kartor. Det fanns en app för att boka turer generellt som inte var aktuellt för säsongen, trist. Vi fick lite tips i Receptionen om sevärdheter men det fanns ex Silverfallet som vi höll på att missa. En översiktskarta med Björkliden o Riksgränsen, hela Rallarstigen och bilder saknade vi på väggen. Toppenfin bastu, fina kök och välstädat! Hemskt dock att se effekten av globala uppvärmningen, ingen is på Torneträsk, glassen smälte inte tillräckligt kallt ute i snön...lite snö...trodde inte det gått så långt... drog iväg så långt norr från Sthlm vi kunde...”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag älskade allt utom att det kostar med...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 13 jan 2021)
“Jag älskade allt utom att det kostar med rena lakan, men för de som har sovsäck kanske det känns bra att spara pengar. Utöver att jag fick betala 300kr extra för 2 lakan så var min erfarenhet väldigt bra med STF's vandrarhem i Abisko. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Helt fantastiskt, lungt och en ärling ut...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 09 jan 2021)
“Helt fantastiskt, lungt och en ärling utsikt 👍”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

För högt pris för vad du får

Rekommenderad av Nataliia Vladimirova, Sverige (Sverige lör 09 jan 2021)
“- i 2021 diskmaskiner i köket ät ett måste. Begreppet "renhet" är väldigt annorlunda för alla. Vi städade upp varje gång INNAN att börja laga mat eftersom det var alltid tallrikar eller kastruller med matrester. Äckligt! Och inte hygieniskt als. - Vi stannade en vecka, och disktrasa har aldrig förändrats. Tänker att det måste bytas varje dag med så många gäster använder köket några ggr/dag. - Priset med alla rabatter ar 1k per natt som är högt för hostel och för service som vi fick. Åtminstone slutstädning blev bra att inkludera i detta pris. Annars tänker jag att 500 kr/natt är lagom. - Vill jag komma tillbaka? Nej. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Disappointing accommodation

Ej rekommenderad av pllmcknz, Sverige (Sverige tor 07 jan 2021)
“We had booked a superior cabin for 6 people. We paid 1400€ for 6 nights, which didn't include sheets or departure cleaning. I was very disappointed by the accommodation. The general furnishing felt cheap, especially the kitchen. No cupboard to put food away in. The coffee press was a promotional item and therefor not of good quality. Not even dishes and cutlery for 5. No dishwasher. No cake pan. Only one small frying pan and one small saucepan. No TV, no wifi. Totally ok in summer when we spend all our time inside but in winter it's nice to cozy up with the family and watch a movie on netflix. No soap in the bathroom, considering the current situation it feels like it was an absolute must. Beds not so comfortable, couldn't figure out how to set the heater back on, it was automatic and no option to put it back on. Would not recommend. ”
Totalupplevelse 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.