STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1008 av 1041 rekommenderar) (244 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1008 av 1041rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 244)

Winter wonderland

Rekommenderad av Valerie, Sverige (Sverige lör 15 feb 2020)
“Loved our stay at STF Abisko. Beautiful snowy views. Helpful reception. Well presented food in the restaurant. We stayed in a cabin which was spacious and exceeded my expectations. It was no problem to clean afterwards as it had cleaning supplies. Unfortunately wifi didn’t work in our cabin, just in the main building. I hope to come back!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vintermys

Rekommenderad av Boss, Sverige (Sverige lör 15 feb 2020)
“Jättetrevliga dagar på vandrarhem. Skidor på fjället , snöskor, isklättring och promenader fyllde dagarna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rumtyp

Rekommenderad av Akka, Sverige (Sverige lör 15 feb 2020)
“ Överlag så var allting jättebra, förutom att rummet kändes lite trångt.. Rum nr 33”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Amazing location and wonderful views from every window

Rekommenderad av Monks, Storbritannien (Storbritannien fre 14 feb 2020)
“We.only stayed one night. Could have stayed a week if we knew how wonderful Abisko National Park was going to be!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

食事も美味しい

Rekommenderad av Sako, Japan (Japan fre 14 feb 2020)
“グループやファミリー、カップル、一人旅と色々な方がいてそれぞれに楽しく過ごせる環境でした。スタッフも皆若くはっきりしていて、色々助けてもらいました。アクティビティの予約決済は全てネット経由で完了。便利な時代になりました。日本からちょっと遠いですがオーロラも見ることができ良い思い出ができました。ありがとうございました。”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hjälpa gäster? -glöm det!

Ej rekommenderad av Per Rosengen, Sverige (Sverige tor 13 feb 2020)
“Hej, vid vår vistelse strulade det med tåg förbindelser. Känt sedan flera dagar tillbaka. Vid hemresan tvekade SJ att lova tåg till Sthlm, men inget definitivt besked kunde ges. Eftersom vi skulle åka med tåget som tidigare passerar till Narvik, var det knappast en överraskning att förseningar skulle ske. Cirka 15 gäster skulle med detta tåg, under flera timmar innan avgång 16.40, frågade vi om alternativ, besked etc. Inget försök till hjälp gjordes annat än surfande på SJs hemsida. När vi själva insåg att det var kört fick vi besked att vi kunde alltid söka taxi (från Kiruna), när vi själva tittade på detta insåg vi att allt boende var slut där och runt om (Jokkmokks festival). Inga försök att hjälpa till, inget intresse av att leta alternativ. Av en slump fick vi reda på att det fanns buss taxi i Abisko, vi tvingade mer eller mindre receptionen att leta upp dem. Därefter fick vi själva ringa SJ och undersöka möjlighet att hålla tåget, flera av oss gäster gjorde det, receptionen tittade på! Det gjordes heller inget att underlätta i något avseende för oss. Tack vara taxiförarens skicklighets kom vi sedan till Kiruna och kom på tåget. Som exempel kan nämnas att ett annat sällskap hade en buss på plats som kunde ha kört oss till Kiruna i god tid om man hade frågat dem. Till saken hör att vi alla checkade ut 10.00 och väntade sedan i 6 timmar innan vi fick lösa det själva. Jag reser mycket, privat och i tjänst och har ca 60 hotellnätter om året från affärshotell till budget dito. Aldrig har jag mött sådant fullständigt ointresse av att hjälpa till. Tyvärr kommer detta att bli vad vi berättar, inte om den fina maten med mycket trevlig service, den goda frukosten eller de flexibla och trevliga städarna. ”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 17 feb 2020)
Tack Per för ditt recension. Vi tycker givetvis att det är beklagligt när våra gäster inte får den information de behöver från sitt resebolag när tågen ställs in. Vi har inte tillgång till någon annan information från SJ eller andra reseföretag än den som varje företag väljer att publicera på sina webbplatser och vår personal kan bara vidarebefordra vad de läser där. Vi har också full förståelse för att ni kände er övergivna av de som ni bokat resan av men STF Abisko Turiststation kan inte lösa tågbolagens problem som i ert fall också drabbade 100-tals andra resenärer under ett antal dagar; det ansvaret ligger hos tågbolagen själva. Än en gång så beklagar vi att er vistelse hos oss fick ett tråkigt slut beroende på skäl som inte STF Abisko Turiststation kan ansvara för Med vänliga hälsningar Bengt Gustafsson – STF Abisko Turiststation
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevlig stuga

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 11 feb 2020)
“Vi var bara 3 personer i en stuga för max 6 personer, det gjorde att den kändes väldigt rymlig. Stugan var trevlig. Stort öppey kök och vsrdsgsrum. Bekväma sängar, bra med skåpplats i sovrummen. Bra att ha torkskåp även om det nog är litet för 6 personer. Badrummet var rätt spartanskt. Vi saknade hyllor att ställa säker på, så vi ställde in en pall. Spisen styrdes över en timer som var gömd bakom en gardin. Här skulle det hjälpa med en information.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Brilliant in parts, but silly errors show poor management

Ej rekommenderad av Kelvin Roberts, Storbritannien (Storbritannien tis 11 feb 2020)
“The good things 1 Staff are wonderful, enthusiastic, helpful, passionate and love the environment 2 Abisko is an amazing place and it is a considerable achievement to build and run such a hotel so far removed from centres of commerce 3 cooking is generally good, though choice at dinner is limited, understandably The silly things that show bad management: 1 impossible to see reception when you drive in. I’ve spent about 3,500:nights in hotels of many standards over most of the world and this is the worst signed entry. No signs to reception visible. 2. No drop,off point for baggage at reception. This is shameful and easy to fix 3 Even disabled parking is 200metres on a snowy path from reception. this would be illegal in the UK. 4 our room radiators were not very warm in room 37 I do speak Swedish but have written in English, my mother tongue, to get the correct tone ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Varmt och vänligt

Rekommenderad av Lim, Sverige (Sverige mån 10 feb 2020)
“Gott bemötande god mat och bra rum”
STF Abisko Turiststation svarar (fre 14 feb 2020)
Stort Tack! Varmt välkomna tillbaks! Bästa Hälsningar STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Snö och god mat!

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 10 feb 2020)
“Vi fick det vi ville, se lapporten i strålande sol, mycket snö med minus 14 grader. Pulsa i snö med med vindbyar upp mot 15 sekundmeter en dag, trerättersmiddagar på kvällen med snöstormen vinande utanför eller månljus över Torneträsk. Vädret skiftade hela tiden. Vi hade det härligt! Trevlig personal utan tillgjordhet. En tur till samevistet med kaffe med renkött på renfällar runt brasan gav en fin glimt av hur livet kan ha varit förr. Vi skulle gärna komma tillbaka men priset... det är ju tyvärr så: smakar det så kostar det, en sån här resa ryms knappast i vår budget varje år.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-02-19 18:30:12, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.