STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (793 av 824 rekommenderar) (213 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(793 av 824rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 219)

Utmärkt städat

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige sön 23 jun 2019)
“Jag tycker att vistelsen var mycket trevlig. Lung mysig atmosfär. Vandrarhemmet och stugan vi bodde i var båda mycket välstädade. Att stället har bevarat det gamla genuina fjällatmosfären i nredning och byggnader är bra. Det är det enkla som man söker vid detta boendealternativ.trevlig städpersonal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 22 jun 2019)
“Har man vandrat i flera mil är det bra med en stadig frukost och rejält med middagsmat. Middagen var trots det dryga priset mkt sparsamt disponerad, barnportioner, ej för fysiskt aktiva vuxna. Smakerna var angenäma. Frukosten saknade utbudet som de flesta hotellfrukostar har. Knappt några frukter, bär eller grönsaker. Sammantaget sämre än fjällstationerna på fjällen. Personalen var stressade, kassaapparaten funkade inte. Priset för middag var befängt. Varför göra STF:s middagar till ngt exklusivt, som inte vanligt folk eller barnfamiljer har råd med? Bättre att servera husmanskost som man blir mätt och kan vara ute i naturen och skippa Cordon-blue-ambitionerna? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Everything was delightful: staffed, meal...

Rekommenderad av Anonym, USA (USA tis 18 jun 2019)
“Everything was delightful: staffed, meals, hiking trails, etc. What a great weekend! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyr middag - renskav för 290 kr är oriml...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 18 jun 2019)
“Dyr middag - renskav för 290 kr är orimligt dyrt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Här vill jag vara igen.

Rekommenderad av Anita Skånman, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Efter elva dagars vistelse i Lofoten med omnejd var det härligt att komma ”hem” till Abisko. Vistelsen i norr började och avslutades i Abisko. Stationen inger redan i entren en hemkänsla. Allt finns där som vi behöver eller kanske kommer att behöva. Läget är oöverträffat vackert och den yttre närmiljön välskött. Vi och våra vänner bodde första dagen på vår resa på vandrarhemmet och sista dagen på hotellet, som öppnade för säsongen den dagen. Glad, kompetent och förväntansfull stämning hos all personal vi mötte, gjorde vistelsen för oss så härlig och trivsam. Lägg därtill ett strålande väder med linbanan upp på fjället vid midnatt. Ett minne för livet att bära med sig för oss. Första gången vi var i Abisko var i slutet på femtiotalet. Ingenting har blivit sämre sedan förr och allt ser ut att bli bättre. En underbart god meny i den fina restaurangen avslutade en lång resa. Tack för det!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt boende, fantastisk utsikt fr...

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Fantastiskt boende, fantastisk utsikt från rumsfönstret, fantastiskt väder. Allt var bra! Kommer gärna tillbaka!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat och gourme

Rekommenderad av Dag Vegger, Sverige (Sverige lör 18 maj 2019)
“Lunchen på Abisko Fjällstation var superb till ett bra pris. Men varför forsöka imitera gourmet restaurant till middag, med bara ett val till ett högt pris. Jag har inga problem med att betala, men många har. Jag hade tänkt ta mina barnbarn till Fjällstationer, men nu tvekar jag på grund av kostnaden. På Kebnekaise Fjällstation var det ännu värre och högre pris har jag för mig. Det var bordsplacering, så jag kunde inte sätta mig där jag ville och sen en kvarts orerande om vad maten innehöll. Det är inte särskilt folkligt, och resultatet är att de välbeställda gottar sig i restauranten och folket kokar sina soppor och medhavda turrätter i självbetjäningsköket. Det blir inte alls den fantastiska stämningen jag upplever på norska turisthytter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra att kunna kombinera vandrarhemsboend...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 maj 2019)
“Bra att kunna kombinera vandrarhemsboende med tillgång till umgängeslokaler och restaurang på Turiststationen. Genomtänkt och bra kök på Vandrarhemmet t ex uppmärkning / särskild hylla för kvarlämnad mat. Kan förbättras: ytterligare sortering av sopor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällstation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 maj 2019)
“Trevlig fjällstation med fantastiskt läge. Boendet är mycket slitet och har eftersatt renovering. Låg standard i köket med stabbig mat som inte lever upp ens till lågt ställda krav. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende

Ej rekommenderad av Patrik Höiem-Flyckt, Sverige (Sverige ons 01 maj 2019)
“Det knakade väldigt mycket i stugan och när dom rörde sig i grannlägenheten så trodde man nästan att dom var i samma rum. Väldigt lyhört... Kunde vara lite bättre städat också.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället