STF Abisko Fjällstation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (811 av 845 rekommenderar) (196 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(811 av 845rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 196)

Lyckad present till min vän

Rekommenderad av Annelie, Sverige (Sverige ons 13 feb 2019)
“Jag planerade för vistelse på Abisko fjällstation, middag på Aurora sky station som present till min vän. Och det blev såååå lyckat, och vi fick se norrsken. Underbart! Abisko är ett paradis och fantastisk personal som ger stationen hemkänsla. Stort tack 🤗🎆”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

The place to be !

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tis 12 feb 2019)
“We stayed for five nights in a superior cabin. Everything was just perfect: staff very friendly and helpful, cabin very clean and cosy, the location superb, food excellent, views incredible. There was also a shop where you could buy or rent material and the variety of activities offered was great.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Good Surprise

Rekommenderad av Sameplait, Frankrike (Frankrike tor 07 feb 2019)
“On aurait pu craindre qu'il y ait trop de monde au regard du nombre de logements , début février ce n'est pas du tout ce que nous avons ressenti. Nous avions la chambre double dans ke batiment principal, très correcte. Il y a plusieurs endroits cosy dans le corps principal du bâtiment qui sont à l'écart et assez cosy ou l'on peut prendre un verre. Le restaurant le soir est très bon, le pdj bien, les oeufs brouilles sont excellents. Nous avons été déjeuner à l'abisko mountain lodge, le cadre n'est pas plus joli donc ne pas hésiter pour ma part à aller a STF.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Magiskt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 feb 2019)
“Bra boende och bemötande. Bra väder med fantastiskt norrsken gjorde inte saken sämre”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällstuga med rymdutsikt

Rekommenderad av Uppsala-jonas, Sverige (Sverige tis 05 feb 2019)
“Vill du ha sprakande norrsken utanför sovrumsfönstret? Då kan vi rekommendera stuga 206! Toppenläge! Vill du inte sitta inne och spana norrsken kan du kliva ner för backen och ut på fältet norr om huset, 3 min promenad för en helt ostörd vy. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skönt ställe med god mat och bra service

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige mån 04 feb 2019)
“Trevligt rum med bra sängar och ett rejält badrum. Bäst av allt med Abisko Turiststation är dock omgivningen. Fantastiskt att få gå omkring och bara njuta av de vackra vyerna, kylan, snön och norrskenet! Väldigt god mat i restaurangen, frukost, lunch och middag, och fantastisk bra och hjälpsam personal i både receptionen och butiken. Finns också mängder av utflykter och aktiviteter man kan göra. Ett besök här rekommenderas varmt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rum superior?

Ej rekommenderad av Kristina och Stefan Mauritzon, Sverige (Sverige sön 03 feb 2019)
“Elementen var kalla när vi kom till rummet och det var 20 minusgrader ute, det tog lång tid innan det blev varmt. Ett superiorrum borde ha bättre fåtöljer ett litet bord, vi saknade även en tv, för vintertid kan det vara avkopplande att titta på tv efter att varit ute i kylan. Wifi-uppkopplingen var dålig när vi försöket se på play-kanaler så buffrade det väldigt mycket. Eftersom priset är så högt för boendet borde det här sakerna var uppfyllda. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

thanks a lot

Rekommenderad av gl, Tyskland (Tyskland ons 30 jan 2019)
“This was my second stay at the touriststation, everybody was very friendly an helpfull, especially the nice people at the front desk.They helped me several times with all kinds of concerns. The service at the restaurant was very good, too. I enyoid my stay at your place very much. A big thank you to all of you.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Good expereience

Rekommenderad av Brian Choy, Hongkong (S.A.R. Kina) (Hongkong (S.A.R. Kina) mån 28 jan 2019)
“Very nice and peaceful environment, helpful and friendly staff, numerous activities to explore nature”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very nice place.

Rekommenderad av Miguel Arocha, Sverige (Sverige sön 27 jan 2019)
“The place was very well located, everything was perfect and the service was incredible. We enjoy our visit very much and experienced the trip to the Aurora Sky station guided by Jon who was very gentle with amazing information. Loved it. PDF: Keep an eye on dinner portions. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället