STF Stockholm/Långholmen Vandrarhem

Adress: Kronohäktet Box 9116, 10272 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 97% (95 av 98 rekommenderar) (25 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(95 av 98rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 25)

Stadsnära Minisemester

Rekommenderad av Ugg, Sverige (Sverige tis 07 maj 2019)
“Som Stockholmsbo vade jag och min sambo detta underbara vandrarhem vilket förgyllde vår första helg i maj 2019. Mycket trevligt att "bo på landet i staden". Servicevänlig personal och en spännande upplevelse i det gamla fängelset på Långholmen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt men prisvärt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 maj 2019)
“Enkelt men prisvärt boende”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende som upplevelse

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige tor 28 feb 2019)
“Som fd Södermalmsbor rymmer vi ibland tillbaka till stan. Långholmens fängelse passar oss bra pga läget, frukosten och den annorlunda omgivningen. Bilen får stå (gratis parkering, på vintern i alla fall) och det är en liten bit att gå till T-bana men det uppvägs av lugnet på holmen. Frukosten bjuder på god variation och tidningar som gör att vi sitter länge. Restaurangen har god mat också! Sen är allt på Långholmen kulturhistoria om man har tid att fördjupa sig - fängelset har t.ex. sitt egna museum. Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra service, mysigt rum och utmär...

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige ons 27 feb 2019)
“Mycket bra service, mysigt rum och utmärkta faciliteter i gästköket. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Njuta nattten i egen cell.

Rekommenderad av Stillot. , Sverige (Sverige fre 15 feb 2019)
“Perfekt plats, mitt i Stockholm ändå i stillheten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5

Hemtrevligt

Rekommenderad av Jessica Ahlman, Sverige (Sverige tis 08 jan 2019)
“Ett hemtrevligt boende, bra frukost, fin personal och nära till stan. Prisvärt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Friendly personeel, good atmosfeer, nice...

Rekommenderad av Dennentak, Nederländerna (Nederländerna lör 24 nov 2018)
“Friendly personeel, good atmosfeer, nicely renovated and with respect for the history. Shower very good. Situated on An island special”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent och snyggt och en härlig frukost.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 nov 2018)
“Rent och snyggt och en härlig frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Celldelning

Rekommenderad av strol, Sverige (Sverige sön 11 nov 2018)
“Varmvattnet aldrig varmt, eller kommer väldigt sent, efter mkt spolning. Värmen dåligt påskruvad. Handdukar torkar ej på torken i badrummet p g a detta. Bättre att ha elektrisk handdukstork om värmen inte behöver vara på sen sommar, tidig höst. Mycket lyhört mellan badrummen på enkelceller. Risk för störningar mellan cellerna. Mycket bra med kylskåpet med låsta små fack per cell. Som vanligt dålig disciplin i köket avseende ordningen på disken. Troligen olösligt problem för personalen att övervaka gästernas otillfredsställande diskningsmoral.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fängslande...

Rekommenderad av GBonde, Sverige (Sverige tis 06 nov 2018)
“Cell för två med dusch å toa är inte stort. Våningssängen räcker till som bädd men rummet och, framförallt, duschutrymmet är inte stort för en hundrakilosklump på knappa 190 cm... Långholmen är en fin och Stockholmscentralt placerad ö. Åkte buss 54 från andra sidan Långholmsbron å rätt in till centrala Stockholm. Perfekt. Å frukosten; den var fängslande...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället