STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Adress: Flaggmansvägen 8, 111 49 Stockholm
Område: Stockholm (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 289 av 301 rekommenderar (85 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(289 av 301 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 85)

Läget & lånecykel

Rekommenderad av A.M.K, Sverige (Sverige tis 16 aug 2022)
“Läget, läget, läget Fantastiskt med lånecykel till STF-medlemmar Personalen, så lösningsorienterad och välkomnande!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt bra läe.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 aug 2022)
“Fantastiskt bra läe.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Afrika Chapman Kaptn Cabin

Ej rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland mån 15 aug 2022)
“We were very displeased by entering the captn's Cabin on the Chapman because the smell of wood smoke was overwhelming. Maybe tat smell comes from restauration or polish furniture. Besides that it was Not described that there would be an old bath tub. As we could not bare the smell we only slept one night there and had to search for a hotel as the main house had no available rooms . It was a pity that we could not stay and also troubeling to lost the paid money. ”
Totalupplevelse 2 av 5

Underbart boende centralt i Stockholm

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 14 aug 2022)
“Leta inte efter andra boenden! Du kan inte bo lika centralt till så bra pris ELLER LIKA BRA någon annanstans i Stockholm. Personalen är fantastiskt hjälpsamma och tillmötesgående, rummen och toaletter och duschrum fräscha och välstädade. Kom bara ihåg att inte ha för bråttom att resa hem - du kan vilja stanna en natt till!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skeppsholmen

Rekommenderad av Bo, Danmark (Danmark ons 10 aug 2022)
“Vandrehjemmet har en fin beliggenhed på Skeppsholmen, som er en perle midt i Stockholm. Her findes flere fine museer og historiske skibe. Nærmeste T-banestation er Kungsträdgården. Buss 65 kører helt ud på Skeppsholmen. Det er også muligt at tage en færge til Djurgården (Vasamuseet mm.) eller over til Slussen. Bo på fuldriggeren af,Chapman eller i huset på land. Det er en god idé, at være medlem af STF.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Einzigartige Unterkunft auf einem Dreima...

Rekommenderad av Andreas, Tyskland (Tyskland ons 10 aug 2022)
“Einzigartige Unterkunft auf einem Dreimast-Vollschiff in sehr zentraler und trotzdem ruhiger Lage. Die Altstadt und die Geschäftsstraßen und das Königsschloss sind in wenigen Minuten zu Fuß zu erreichen. Vom Deck aus hat man einen wunderbaren Blick auf Gamla Stan, das Königsschloss und den Hafen. Es stehen Tische, Stühle, Liegestühle und einige Hängematten bereit und laden zum Verweilen ein. Frühstück gibt es zu einem guten Preis-Leistungsverhältnis im Hostel nebenan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Greatest central place to stay in Stockholm

Rekommenderad av Geordie , Nederländerna (Nederländerna mån 08 aug 2022)
“Cannon be a better place yo stay in central Stockholm on an very special place, on board, enjoying the view of the harbour!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Af Chapman är toppen

Rekommenderad av Ingrid , Sverige (Sverige mån 08 aug 2022)
“Bästa läget i stan. Har bott här ofta - alltid på båten - och upplever att pågående renovering bidragit till att här nu också är superfräscht. Enkelt men högklassigt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice location and accommodation for a city break

Rekommenderad av MK, Nederländerna (Nederländerna fre 05 aug 2022)
“We spend one night af AF Chapman with our 3 children (2, 6, 9). The hostel is conveniently located in a peaceful part of Stockholm but walking distance from all you want to see. The ship itself needs a renovation (which will be done late 2022) but has a lot of charm and facilities and cabin were clean. And nothing beats spending the night at an actual ship, really nice! Guest kitchen is a bit small for the number of guests, but complete. Breakfast is fine. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dreamboat

Rekommenderad av Minna, Storbritannien (Storbritannien ons 03 aug 2022)
“I first heard about this boat hostel about 30 years ago and had long wanted to stay here myself. It fulfilled all my expectations. Sitting up on the deck in the early evening looking at the wonderful Stockholm seafront and all the boats going by was delightful. The showers are lovely and nice and spacious. The breakfast is the best bargain in the city. Wherever I had been the sight of that beautiful ship coming into view filled my heart with joy. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.