STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Adress: Flaggmansvägen 8, 111 49 Stockholm
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 202 av 209 rekommenderar (54 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(202 av 209rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 54)

Af Chapman

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Att bo på båt mitt i city till ett överkomligt pris är oslagbart!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Anki, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Fint boende med vacker utsikt på bekvämt gångavstånd till det mesta. Toppen att dessutom ha tillgång till ett litet pentrykök. Här bor jag gärna igen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Höst utflykt

Rekommenderad av Ingela, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Mysigt att bo på Chapman, även om hytten var liten och man slog huvudet i våningssängen. Vi hade lite problem med att komma in, då vi tydligen inte riktigt fattade hur man skulle använda nyckeln. Skriv någon information: Tryck kortet mot läsaren och vifta inte bara. Tyvärr fattar inte alla gäster att man städar efter sig när man använder köket. Tappar man gröt på golvet är det lämpligt att man tar upp efter sig! Nu trampade vi i det, så vi fick spola av skorna. Man torkar även av bordet där man suttit och spillt, så nästa matgäst inte behöver börja med det! Kanske en enkel skylt med förhållningsregler i köket. Hittade först inte kompostpåsarna på insidan av skåpsdörrarna. Avfallskärlen för papper, plast o.s.v. kan stå lite längre fram, så man ser dem ordentligt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Historiens vingslag

Rekommenderad av B & M, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Fantastisk hytt med sköna sängar. Dock mycket spindlar, olika håligheter och dåligt avrinning från badkar som drar ner upplevelsen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

handy and comfy but undersized kitchen facilities

Rekommenderad av DK, Tyskland (Tyskland fre 03 sep 2021)
“There were many pros: helpful staff, comfy bed, clean room with its own sink and clean shower and toilet facilities (there weren't that many toilets and showers but I don't think the hostel was fully booked, so they were enough). The location is also very central and particularly good if you want to catch an early morning boat into the archipelago. However, if you plan to be self-catering this isn't the hostel for you. The kitchen is far too small for a hostel of this size so the fridges were full to the brim with guests' food (and, as I said, it wasn't even high season), the kitchen itself is pretty small, as is the dining room, and not everybody cleaned up after themselves properly so it wasn't all that pleasant.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Superior rum

Rekommenderad av Calle, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Några saker nådde inte upp till bemärkelsen Superior. - Utsikten, jämfört med andra rum på boendet, lite trist med markplanet. - Ljudisoleringen till grannrummet inte så bra (bodde i 604). - Handdukarna var lite B, tunna o torkade inte så bra. I övrigt var det ett stort och fräscht rum med bra standard. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skeppsholmen (Handverkarhuset) ligger va...

Rekommenderad av Frans, Nederländerna (Nederländerna mån 30 aug 2021)
“Skeppsholmen (Handverkarhuset) ligger valdig fint mitt i Stockholm. Det ar mycket folk pa vandrarhem men pa natten var det lungt. Jag ar nu 76 ar gammel. Det var besvarligt att sova i ovre badd (om man maste kissa mitt pa natten) Det bor vara mojligt att reservera for ett nedre badd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket prisvärt och bra

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 26 aug 2021)
“Vi bor alltid på Chapman när vi är i Stockholm, centralt, bra och prisvärt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bäst vandrahem i världen

Rekommenderad av James, Sverige (Sverige lör 21 aug 2021)
“Är det här på riktigt?! Man bodde på en fin båt i mitten av haven. Det är rent och billigt också. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Enkelt men mysigt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Hög standard med både rena lakan, handdukar och serverad frukost. Väldigt prisvärt. Hotellstandard vad gäller städning. Bra utbud på frukost ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.