STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Adress: Flaggmansvägen 8, 111 49 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (292 av 307 rekommenderar) (73 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(292 av 307rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 77)

Enastående höstupplevelse på af Chapman

Rekommenderad av Johan Wallerstein, Sverige (Sverige ons 21 okt 2020)
“Tänk att vi mot slutet av det annorlunda året 2020 fick en så fin, härlig och vacker upplevelse på af Chapman, mitt i den speciella huvudstaden mellan Mälaren och Östersjön. Trevlig och vänlig personal, goda möten med andra boende. Mycket fin frukost. Allt detta inramat i vackra höstfärger på och kring den lilla ön. Tack STF för att ni förvaltar denna svenska pärla.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt och centralt

Rekommenderad av Gelkasnubbe, Sverige (Sverige tis 13 okt 2020)
“Trevligt boende med nyrenoverade och fräscha rum i en historisk kontext. Lugnt och still på boende och ett grymt centralt läge! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Mycket bra!

Rekommenderad av Johanna, Sverige (Sverige lör 03 okt 2020)
“Bra bemötande, helt ok rum och säng. Det jag inte uppskattade var att det var att de i rummet intill höll väldigt hög ljudnivå mellan 10 och 03 och att någon inte städade efter sig inne på toaletterna. Detta har dock inget med anläggningen i sig och om detta inte hade varit under mitt besök så hade jag upplevt det som mycket trevligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra som alltid

Rekommenderad av Anke, Tyskland (Tyskland ons 30 sep 2020)
“Det var - jag tror - sjunde gången jag valde STF Vandrarhem Skeppsholmen som boende för min Stockholm-besök och jag vill välja det också nästa gång. Jag tycker så mycket om vandrarhemet, om frukost, om närheten till Stockholms innerstan... Tack så mycket!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kul upplevelse att bo på ett skepp

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Kan verkligen rekommendera detta. Mitt i Sthl city. Att boka en hytt i ett skepp som vi gjorde var jätteroligt. Rent och snyggt. Bra service. Frukost & städning kan beställas liksom lakan och handduk. Mycket bra! Dygnet runt bemanning. Restaurant finns också av enklare slag men fullt tillräckligt. Det går att sitta på däck och titta på stan och kanske dricka vin eller öl. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Shapman äger

Rekommenderad av Tyresöbo, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Så lyxigt För oss kranskommunbor att trilla in på shapman en sen kväll efter möte med vänner på stan Billigt och nära med sköna sängar. Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Den bästa val i centrala Stockholm

Rekommenderad av Mario M, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Plats i skeppsholmen är den bästa man kan få, precis mitt emot slottet. Den är prisvärt, rent och nära gamla stan, museer och tågstationen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende som ligger nära många se...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Prisvärt boende som ligger nära många sevärdheter. Jag har bott här två gånger, en gång på sommaren och en på vintern. Vad som kan vara värt att veta är att byggnaden är gammal och inte så väl tempererad, på vintern var rummet väldigt kallt och på sommaren rätt varmt. Ett stort minus under mitt sista besök var att det fanns en restaurang med uteservering precis bakom huset med folk som satt ute och skrålade allsånger nästan hela natten (helgkväll). Absolut inte vandrarhemmets fel, men det gjorde att jag inte kunde sova med öppet fönster och min nattsömn stördes en del.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sömn och personal

Rekommenderad av Cahjo, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Fantastiskt trevlig personal, hjälpsamma och glada. Sov otroligt bra i underbara sängar till ett knappt märkbart gungande. Fullständigt utvilad på morgonen. Har aldrig sovit bättre på något hotell/vandrarhem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt prisvärt boende supercentralt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Väldigt bra boende och exceptionellt läge. Rekommenderas starkt, speciellt på sommaren. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.