STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Adress: Flaggmansvägen 8, 111 49 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 96% (308 av 321 rekommenderar) (78 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(308 av 321rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 78)

Fin utsikt. God frukost.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 maj 2019)
“Fin utsikt. God frukost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge. Frukosten kan förbättras på må...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 apr 2019)
“Bra läge. Frukosten kan förbättras på många bitar. Servicen, se till att kaffet är klart när frukosten öppnar, märka ut vad som är vad, fylla på allt och se till att borden är rena vid öppning. Vore också trevligt om personalen hälsade godmorgon vid frukosten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge, men lyhört

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 17 apr 2019)
“Kanon läge i Stockholm, fräscha rum. Saknar dock en liten Matbutik på Skeppsholmen. Frukosten inte den roligaste. Mycket lyhört, dörren ej tät. Lös in från korridoren. Glasdörrarna till trapphuset, stängs högt varje gång någon går igenom. Bra kollektivtrafik från centralen, buss 65. Bra läge med färja till tex skansen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kanonläge (äv bokstavligt) men kallt i Kaptenshytten

Rekommenderad av Gusav, Sverige (Sverige fre 12 apr 2019)
“Hej Min recension av vårt boende på Af Chapman8-9 April 2019 +Bra personal, +bra service, +kanonläge (äv bokstavligt) +tillgång till nära parkering -men kallt i vårt rum/Kaptenshytten -Hon börjar se lite sliten ut och måste sedan 1949 dragit in så mycket pengar att det finns möjlighet till underhåll (själva fartyget/inte hytterna). -Se bara till att underhållet inte finansieras av högre hyttpriser, det är bra att det finns boende till rimliga priser på denna vackra centrala plats. -Det vore en fördel om det fanns tillstånd att servera öl och vin på ert café. Vi önskar er en solig helg och hoppas att kunna boka rum igen i närtid! Gustav Skoglund ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Skön tid på fartyg

Rekommenderad av Micke, Sverige (Sverige tis 02 apr 2019)
“Har man möjlighet att bo ett dygn eller så på af Chapman så gör det!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Great location. Few working showers

Rekommenderad av UK visitor, Storbritannien (Storbritannien mån 01 apr 2019)
“Good location near heart of city. Generally the hostel is good. Staff good. However, most of the showers and toilets were undergoing refurbishment and with groups and guests still using the hostel this was not good and no discount on the price was given. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Can you provide some soap in the showers...

Rekommenderad av Anonym, Uganda (Uganda mån 01 apr 2019)
“Can you provide some soap in the showers for guests and ask guests on interests before paring in the canbins.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I thought it was a businness travel but... it became a fairytale!

Rekommenderad av Anonym, Italien (Italien mån 01 apr 2019)
“Sleeping on a boat! I did not realize untill I got there and they assign me cabin 21. Yes, it was a shared room but nabsolutely comfotable, clean, with right temperature, cosy and with a lovely view through the round window. Breakfast was excellent and service was just perfect! They also saved my life with an adaptor for my computer's plug. I will soon gbe back there for a real holyday with my companion!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var jättebra

Rekommenderad av Anke, Tyskland (Tyskland ons 27 mar 2019)
“Det var femte gången jag bodde på Af Chapman. Jag tycker så mycket om vandrahemmet. Det var så mysigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Renovering pågår

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 24 mar 2019)
“Just nu skulle jag inte rekommendera boende på Skeppsholmen pga renovering. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället