STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Adress: Flaggmansvägen 8, 111 49 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 97% (314 av 325 rekommenderar) (80 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(314 av 325rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 80)

Tomt

Ej rekommenderad av Arbetsmyran, Sverige (Sverige sön 10 mar 2019)
“Väldigt sparsamt möblerat, två sängar, ett handfat och tre krokar. Ingenstans att ställa sin väska så den fick bli kvar på golvet, alldeles för få krokar och klädhängare, ingen stol, inget skrivbord eller arbetsyta, inget sängbord.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lyckad renovering

Rekommenderad av Birgit, Finland (Finland tis 05 mar 2019)
“Stannade tre nätter ensam i ett enkelrum som var renoverad sedan mitt senaste besök. Jag var mycket nöjd med alla nya lamporna, nu var det tillräckligt med ljus för att läsa på kvällen och för att syssla i rummet. Madrassen var en hotelmadrass, jag sov bra. Vardagssalen var trivsam, frukosten utmärk, Wi-Fi fungerade 99% av tiden. Det bästa av allt är läget och tystnaden i miten av Stockholm.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skön säng

Rekommenderad av Sjusovare, Sverige (Sverige mån 18 feb 2019)
“Jag sov som en stock i den nya sängen. Väldigt skönt! Däremot är era duschar under all kritik, iskallt golv, trångt, blött och otryggt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mer än prisvärt i city

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige sön 17 feb 2019)
“Det är inte första gången jag stannar på Chapman men första gången i egen hytt. Galet prisvärt att få tillgång till kaptenshytten med sitt unika rum, vackra detaljer med ett läge man förväntar till ett högre pris. Som vanligt är allt topnotch! Tack! Vi kommer tillbaka så klart!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukostbuffé

Rekommenderad av Fia, Sverige (Sverige lör 02 feb 2019)
“Mycket nöjd med boendet. Såväl personal, som läge och standard. Bor gärna där igen. Dock tog frukostens buffé slut tidigt. Vi kom dit va 40 min innan buffén skulle stänga, och redan då vsr mycket redan slut och det kö des inte värt att betala extra för så lite. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Snug and cosy

Rekommenderad av Jenn , Australien (Australien sön 27 jan 2019)
“Pick the captain’s cabin aboard af Chapman and you are in for a real treat. It was fun, comfortable and right near a local bus Doesn’t get much better. We loved it. And the hostel hosts were So knowledgeable and helpful. Don’t miss this one if you are in Stockholm. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ta med tofflor och öronproppar

Rekommenderad av Vintergäst, Sverige (Sverige fre 18 jan 2019)
“Rummen har blivit fina efter renovering men duschar och toaletter behöver tas itu med. Golvet är iskallt, det går inte att låsa om sig och duschen spolar väldigt korta stunder. Det är lyhört från korridor med många unga gäster i huset kan det vara lite livat på kvällen innan alla kommit till ro.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag hade störd nattsömn så helhetsintryc...

Rekommenderad av Gäst, Sverige (Sverige sön 13 jan 2019)
“Jag hade störd nattsömn så helhetsintrycket blev inte så bra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt sköna sängar, lugnt läge, fi...

Rekommenderad av Cella, Sverige (Sverige mån 07 jan 2019)
“Fantastiskt sköna sängar, lugnt läge, fin utsikt genom gluggarna mot slottet och gamla stan, trevligt mottagande i receptionen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Very Nice Hostel

Rekommenderad av JY, Tyskland (Tyskland sön 30 dec 2018)
“The staffs are very friendly. We stayed on the ship and had a very nice view of the old town through the window. The cabin was very clean. The bunks are rather low, so that one cannot sit up straight on the bed. But it was a good experience of staying under the deck. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället