STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Adress: Flaggmansvägen 8, 111 49 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (313 av 331 rekommenderar) (83 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(313 av 331rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 83)

Great stay on the Af Chapman!

Rekommenderad av Anonym, USA (USA ons 10 jul 2019)
“My husband and I had a great 2 night stay in Stockholm on the Af Chapman. It was in a central Location on Skeppsholmen Island and we could walk to all destinations in the city. The room was small but functional and clean. We had a 2 bed room with a sink inside. The shower and WC down the hallway were clean and we never needed to wait for a turn. Great affordable stay in Stockholm on a boat! We took beautiful pictures at night from the boat deck. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ideal location for City trip

Rekommenderad av Fran, Tyskland (Tyskland tis 09 jul 2019)
“Due to renovation there were not enough showers and toilets. In the nicht it was very loud due to lots of children and thin walls. Service personnel was very nice. The location of the house is very gold for those doing a City trip since everything can be reached by foot.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Best place to stay in stokholm!! :)

Rekommenderad av Michel Chavarria, Storbritannien (Storbritannien tor 27 jun 2019)
“Quite simply the most amazing place one can stay in Stockholm, the views are amazing, the staff are super friendly and the atmosphere is really relaxed. Plus is great for families too, as I saw many people with children and all, so definetly there is a friendly and welcoming atmosphere for families as well as young people traveling alone as myself. There is also a bar in the boat which offers amazing views and food! Thank you stf :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra standard, fin frukostbuffé, mycket p...

Rekommenderad av V.A., Sverige (Sverige tor 20 jun 2019)
“Bra standard, fin frukostbuffé, mycket prisvärt mitt i centrala Stockholm. Dusharna höll på att renoveras så blir nog ännu bättre framöver. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lägg något i sängen!

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige ons 19 jun 2019)
“Fin båt att bo på. Golvet lutar något men inget som stör nämnvärt. Ska du sova mer än en natt? Då måste du lägga något, ex. en t-shirt, i sängen om du inte vill bädda en gång till. Min familj på fyra fick bädda om tre av bäddarna dag två för att städpersonalen hade tagit allt sänglinne. Jag hade lagt min natt-tshirt på kudden och fick ha sänglinnet kvar. Och killen på kvällen när vi checkade in visste inte om parkeringspriset som man köper av vandrarhemmet. Så vi fick betala ordinarie avgift!! :-(”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Best location, stunning view in the middle of Stockholm

Rekommenderad av Sofi, Grekland (Grekland mån 17 jun 2019)
“I had a very pleasant stay at stf Chapman Skeppsholmen.The location is unbeatable.You can walk everywhere from there.The room I stayed was in the main house a 16 person mix room. Everyone had a bed and a locker and in between the twin beds were a little space and a small space divider, so there was some privacy also.The staff was very nice and kind and helpful.There was also a spacious and well equipped kitchen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Best location as a homebase for a citytrip to Stckholm

Rekommenderad av Christian , Tyskland (Tyskland tor 06 jun 2019)
“Nothing can beat the location and the beautiful view when lying on the upper deck ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Båtsemester

Rekommenderad av Cia, Sverige (Sverige mån 03 jun 2019)
“Bästa boendet i Sthlm. Magiskt att få bo med det läget och barnen älskade det!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig info om renovering

Ej rekommenderad av Erik, Tyskland (Tyskland ons 29 maj 2019)
“Duschar och toaletter var under renovering på vår våning, så vi fick springa i trapporna för att gå på toa. Detta påstod man sig ha informerat om via hemsidan, men vi bokade lång tid i förväg och då stod ingenting om detta. Man ville inte heller slå av på priset, så ett dubbelrum och ett enkelrum utan varesig dusch eller toalett på samma våningsplan kostade 7000SEK för tre nätter. Inte direkt prisvärt. Det geografiska läget räddade situationen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Renoveringar borde ha meddelats

Rekommenderad av Kajper, Sverige (Sverige mån 27 maj 2019)
“Renoveringar efter vattenskador av duschar och toaletter borde ha meddelats vid bokningen och medfört nedsatt kostnad. Svårt att förstå varför jag tvingades boka 2 nätter då jag bara utnyttjade 1??? Bra ned möjlighet till bilparkering. Ta hand om gnälliga dörrar. Man vill kunna visa hänsyn till andra i sovsalarna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället