STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Adress: Flaggmansvägen 8, 111 49 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (367 av 388 rekommenderar) (102 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(367 av 388rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 102)

Att bo så centralt är härligt och atmosf...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Att bo så centralt är härligt och atmosfären är fantastiskt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gem in Venice of the North

Rekommenderad av Deborah , Spanien (Spanien sön 08 sep 2019)
“The location is absolutely fab based right in the centre of Stockholm . its super clean even though their are renovations going on whilst we there even so its kept immaculate as the housekeeping is constantly cleaning . . Everything looks brand new , Lounge and relax areas are tastefully modern and comfortable. although the Kitchen area is a little small and feel could do with more counter space . Great views all around I would definitely go and stay here again. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Duschrenovering

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 sep 2019)
“Dusch- och toaletter renoverades och jag upplevde det som bökigt att ta sig till annan våning för att besöka dessa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt fungerade. Inte färdigreparerat, så...

Rekommenderad av Monica Lundgren, Sverige (Sverige fre 06 sep 2019)
“Allt fungerade. Inte färdigreparerat, så man får ta det som det är. Frukost bra men ganska trångt vid buffebordet. Bodde i sovsalen som var utmärkt. bra luft bra akustik tysta medboende som visade stor hänsyn. Men jag kommer att minnas de två som snarkade så att det inte gick att sova en stor del av två nätter. Men det har ju inte med boendet i sig att göra. Bra säng, bra sängbord bra läslampa. Bra, med bra centralt läge. Jag har bott på anläggningen tidigare”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt i Stockholm

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige ons 04 sep 2019)
“Bra och prisvärt boende centralt i Stockholm. Bra med gästparkering nära reception till ett bra pris per dygn. Rekommenderas varmt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hytt på af Chapman

Ej rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Mycket varm dag så ventilationen kändes dålig. Lyhört mellan rummen. En konstant dålig lukt i rummet från rör? ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Renovering för långvarig

Rekommenderad av Pendlaren, Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Mitt favoritboende i Sthlm är Af Chapman. Jag är i Sthlm minst en gång i månaden. Men nu tycker jag att det börjar bli för jobbigt att renovering av duschar o toa aldrig blir klart. Dessutom kostar det mer nu. Prishöjningarna borde ha kommit efter färdig renovering. Det kommer att bli bra igen men just nu är det inte prisvärt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stolta stad

Rekommenderad av Leo, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Tänk att få bo i denna stolta och vackra stad, med kungen som närmaste granne, en strålande sommardag. Vad kan man mera begära?”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stockholm Holiday from 15 th to the 20th of august

Rekommenderad av Bine aus NRW, Tyskland (Tyskland lör 24 aug 2019)
“Super freundliches Personal. Frühstück super und reichhaltig. War eine schöne Zeit und wir kommen gerne wieder. Ist zu empfehlen, wir haben in einer 6 Kabine auf der af Chapman genächtigt. Mann kommt wenn man will schnell mit anderen Menschen in Kontakt. War eine sehr schöne Zeit.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

This was the 6th time that I stayed at S...

Rekommenderad av L from Belgium, Belgien (Belgien tor 22 aug 2019)
“This was the 6th time that I stayed at STF Skeppsholmen. I wouldn't return if I wasn't pleased about the hostel. But this time I was disappointed about the cleanliness of the kitchen. The staff should really insist that people clean up after them, dry the dishes AND put everything back in the cupboards. I think it is important for the staff to pop into the kitchen regularly to check and to approach the guests if necessary. Staff should provide clean towels everyday for people to be able to clean up and dry. I think that the I think the kitchen is not suited for big groups preparing meals - it is then absolutely impossible for a single traveller to prepare some food in the kitchen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället