STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Adress: Flaggmansvägen 8, 111 49 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (390 av 410 rekommenderar) (105 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(390 av 410rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 108)

Prissättning

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 09 nov 2019)
“Den prissättning ni tillämpar rimmar dåligt med STF:s grundprinciper. Skall ni bli en hotellrörelse som alla andra nu? Tycker detta är en fråga för STF:s ledning och förväntar mig en dialog med dem Det är inte anläggningens sak att ta denna diskussion Är medlem sedan många år och vill att grundprinciperna skall gälla”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av HEJO, Sverige (Sverige fre 08 nov 2019)
“Klart prisvärt boende med bra läge att utforska Stockholm Med en liten investering i form av några krokar för handdukar och ett litet bord istället för den puff som fanns höjs trivselnivån ytterligare”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Family of 3 in October

Rekommenderad av TravellinMac, Irland (Irland fre 08 nov 2019)
“Despite a late check in, just after midnight, we received a friendly greeting and easy registration. We were a family of three and had booked to stay on the ship rather than the main hostel block. Our cabin was clean and neat, and after making up our bunks we had a pleasant sleep. We stayed for four nights and were very happy with our stay. The toilet and shower facilities were clean and well maintained. We didn't avail of the breakfast buffet but instead treated ourselves to cinnamon buns with juice/coffee for breakfast in the main block each morning :) We were able to purchase travel passes for public transport in the main block and made good use of them during our stay. The nearest bus stop is simply a minute's walk away ! A mention to Magnus for his pleasant service at the main desk and the coffee counter during our stay, We hope to return in 2020.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Håller nästan vad de livar

Rekommenderad av Vevva, Sverige (Sverige lör 02 nov 2019)
“Vi saknade mat att beställa och äta , det står ju på hemsidan att restaurang finns. En väldigt trött och förkyld personal ursäktade sig med att man inte hunnit skaffa fram mat efter helgen. Förmodligen inte hennes fel utan dåligt ledarskap!? Det är en bra bit att gå till en restaurang med barn, så vi fick köpa några nudelsoppor vi hittade i ett skåp vid receptionen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett mycket prisvärt boende, med perfekt ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 01 nov 2019)
“Ett mycket prisvärt boende, med perfekt läge. Extra plus för möjligheten till en väldigt bra frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sthlm 24h

Rekommenderad av My Josefsson, Sverige (Sverige tis 29 okt 2019)
“Vi kom tidigt till vandrarhemmet men fick våra rum trots att in-check var kl 15.00! Detta gjorde oss mycket glada! Fräscha rum, välstädade. Sköna sängar. Läget på vandrarhemmet är toppen. Promenad till Kungsträdgården på 12min.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi kom en period när toaletter renoverad...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 okt 2019)
“Vi kom en period när toaletter renoverades och det var mycket besvärligt med så få toa. Inte så konstigt. Önskar att det fans några rum med egen toa annars har vi trivts bra de gånger vi bott på Skeppis.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Af Chapman är ett självklart, citynära p...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 okt 2019)
“Af Chapman är ett självklart, citynära prisvärt boende i Stockholm. Avståndet till SJ Centralen är helt OK. Det bästa är nog ändå frukosten. Trivsamt bemötande och fräscht. Jag kommer gärna tillbaka och som pensionär boende i glesbygd passar det mig perfekt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

billigt och bra

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 18 okt 2019)
“Jag älskar 16-bäddsrummet!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt läge mitt i Stockholm

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige tis 08 okt 2019)
“STF Skeppsholmen är ett utomordentligt boende med nära till det mesta i Stockholm, 5 minuter till Dramaten och 10 till många skärgårdsbåtar och lika långt till centrala Stockholm med butiker och restauranger. En riklig frukost serveras, men det finns också möjlighet till självhushåll, liksom en servering med enklare lunchrätter och gott fika. Personalen är mycket trevlig och tillmötesgående och rummen utmärkta, många med fantastisk utsikt över vattnet och Slottet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews