STF Karlstad Vandrarhem

Adress: Kasernhöjden 19, 65339 Karlstad  visa karta
Område: Värmland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 91% (102 av 112 rekommenderar) (36 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(102 av 112rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 36)

Det är bekvämt och bra att städning, sän...

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tor 09 maj 2019)
“Det är bekvämt och bra att städning, sängkläder och frukost ingår i priset. Hade det funnits WC och dusch på rummet hade det blivit toppbetyg - även om priset då varit högre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Specialkost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 maj 2019)
“Fantastiskt att det fanns mjölkfr frukostmat och personal som förstod vad jag menade 👍👍👍👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötandet

Rekommenderad av Bengt Bergstrand, Sverige (Sverige sön 07 apr 2019)
“Bemötandet soligt och tillmötesgående trots att vi anlände långt före incheckningstid.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

tack

Rekommenderad av Vik, Sverige (Sverige fre 29 mar 2019)
“”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Billigt och centralt

Rekommenderad av HogSquare, Sverige (Sverige mån 04 mar 2019)
“Bra med frukost tidigt på lördagen. Irriterande att rökande gäster ständigt står och röker vid entrén. Borde anvisas till plats längre bort.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Högt fläktljud eller vattenledning, i öv...

Rekommenderad av john, Sverige (Sverige lör 23 feb 2019)
“Högt fläktljud eller vattenledning, i övrigt bta”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rymligt men undermålig köksutrustning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 18 feb 2019)
“Rymliga ytor trevlig, särskilt duschen. Men köksutrustningen måste inventeras. Fanns t ex inte ens tillbringare.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

-och tilmed dejlig frukost !

Rekommenderad av ErikH1944, Danmark (Danmark lör 16 feb 2019)
“Vi havde bestilt 2 3-sengs rum, som var klar til os på hhv. 3die og 4de våning. Da vi bad om samme våning fik vi et 4-sengs og et 5-sengs rum, begge på 4de våning og vældigt store. Fin service og dejlige rum. Ved vor madlavning fandt vi kun mycket begagnade pannor som var runde i bunden - de kunne gerne skiftes til nye. Der var god plads i køkkenet og mange køleskabe - dejligt. Natten var fin i meget dejlige senge , store og med gode madrasser. Ventilationen var lidt generende høj, og desværre ikke til at slukke. Vi havde bestilt frukost til alle 6 personer og var meget tilfredse med udvalg og kvalitet , også dejlig kaffe. Vi kan klart rekommandere dette vandrehjem og kommer gerne igen, måske allerede på vores returrejse fra ferien på ski i Klæppen. Tack STF 🤗🤗”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tack

Rekommenderad av VK, Sverige (Sverige fre 08 feb 2019)
“...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det var rent, varmt och högt i tak. Men ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 01 feb 2019)
“Det var rent, varmt och högt i tak. Men Luftkonditioneringen var väldigt högljudd, och jag hade svårt att sova pga det. Det gick med öronproppar, men det besvärade mig. Frukosten var helt ok, det fanns olika sorters fil och yoghurt, lite olika varianter av flingor och musli, bröd grönsaker ost och kött-pålägg, ägg, kaffe.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället