STF Stockholm/Zinkensdamm Vandrarhem

Adress: Zinkens väg 20, 117 41 Stockholm
Område: Stockholm (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 93% 54 av 58 rekommenderar (21 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(54 av 58rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

Inte handikappanpassat

Ej rekommenderad av Imresi, Sverige (Sverige sön 08 maj 2022)
“Rummet och de allmänna ytor var välstädade. Köket också men trots påpekande gällde det inte för mikrougnen. Problemet för mig är att detta boende inte är rullstolsanpassat trots att det står i beskrivningen och jag kollade i förväg. Man måste boka med badrum om man vill nå rummet och komma åt en dusch. Dörren är dock väldigt tung. Köket är tillgänglig via trappa likaså de allmänna duschar eller rum utan dusch och toalett. Det finns en hiss men nyckeln till den lämnades först inte ut trots efterfrågan. Till rummen finns en dörröppnare men också den fick jag först senare. Tror det är ett trevligt boende för personer utan funktionsnedsättning. För mig blev det frustrerande. I receptionen fanns trevlig ny personal men den som var erfaren kändes inte så villig att hjälpa mig att få en välfungerande boendesituation med rullstol. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mitt favoritställe i Stockholm

Rekommenderad av Simone, Sverige (Sverige mån 25 apr 2022)
“Det här är tredje gången jag bodde på Zinkensdam. Det är mysigt och ligger lugnt. Jag hade ett 4-bädsrum åt mig själv. Annars hade jag kanske önskat att det fanns mer förvaringsplats i rummet. För 4 pers kan det bli väldigt trångt. Kök: Bra med låsbara skåp i kylskåpet. Dessvärre kunde köket ha lite bättre utrystning, jag kommer inte riktigt ihåg vad som fattades, men durkslagen var trasiga, jag hittade inga dl-mått. Att hitta passande lock till kastrull var också en utmaning. Och en nuppsättning salt och peppar tycker jag kunde också räknas till kökets grundutrystning. Dusch: Duschen på höger sidan blev inte varma. Problemet verkar vara bekant. I såfall borde man sätta upp skyltar :-) om man inte kan laga det. Annars blev jag väldigt glad över det fina frukostbuffeet och det trevliga bemötandet vid receptionen. Tack för det!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra vandrarhem

Rekommenderad av Magda, Sverige (Sverige tis 29 mar 2022)
“Ett vandrarhem med hemkänsla. Skön & bekväm säng, trevlig personal och bra läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt & bra boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 25 mar 2022)
“Mycket smidigt och fräscht enkelt boende till en bra kostnad. Mycket välutrustat om man vill laga egen mat och bra duschmöjlighet. Också ett mycket bra läge på Södermalm med gångavstånd till allt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsel

Rekommenderad av Mormor Catharina, Sverige (Sverige ons 09 mar 2022)
“Att bo på Zinkensdamms vandrarhem är som att komma till ett andra hem. Man möts av välkomnande personal och trivsam miljö. Bra ordning i vandrarhemsköket. Rent och fint på toaletter och duschar. Där trivs jag!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Best place in Stockholm

Rekommenderad av Agnesgenas, Frankrike (Frankrike mån 21 feb 2022)
“We feel at home when staying at Zinkensdamm, our favorite place to stay in Södermalm,this was our second time here . The cosy atmosphere of the place, the nice restaurant with good products, the calm in the rooms. We definitely want to come back soon.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Zinkens vandrarhem i Stockholm

Rekommenderad av Jaker, Sverige (Sverige tis 25 jan 2022)
“Jag anlände till vandrarhemmet på lördag förmiddag och checkade in. Fick trevligt bemötande i recptionen och god service senare på kvällen eftersom jag behövde nyttja tvätt och tork-maskinerna. Reste iväg dagen efter och kände att hit kommer jag nog att återvända ifall jag behöver bo på söder i Stockholm igen.”
STF Stockholm/Zinkensdamm Vandrarhem svarar (tor 10 feb 2022)
Hej Jaker! Vad roligt att se att du hade en trevlig vistelse hos oss! Jag önskar dig varmt välkommen åter! Frida
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa vandrarhemmet

Rekommenderad av Göran E., Sverige (Sverige fre 31 dec 2021)
“STF Zinkensdamm är ett mycket bra och prisvärt vandrarhem. Möjlighet att välja standard efter plånbok, bra självhushåll (låsbara kylfack) bra frukostbuffé och restaurang, trevlig personal, nära till tunnelbana, möjlighet att hyra garageplats i källaren, trevlig parkomgivning ändå nära till centrum, lekplats helt nära, rent och välhållet. Konferensrum. ”
STF Stockholm/Zinkensdamm Vandrarhem svarar (mån 24 jan 2022)
Hej Göran, Tack för ditt fina omdöme! Det uppskattas mycket av oss! Varmt välkommen åter! Frida
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa vandrarhemmet - bra jobbat!

Rekommenderad av Knut och Eva, Sverige (Sverige ons 22 dec 2021)
“Väldigt trevlig personal. Mysig pub/restaurant med god mat och bra öl. Vi bodde i ett bra rum och sov gott i sköna sängar. Med Zinkensdamm Tbana som utgångspunkt gjorde vi utflykter runt om i stan.”
STF Stockholm/Zinkensdamm Vandrarhem svarar (tis 04 jan 2022)
Hej Knut och Eva! Vad roligt att ni trivdes hos oss! Och tack för att ni tog er tid att skriva, det uppskattas mycket. Varmt välkomna åter! Hälsningar, Frida
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som ett andra hem

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 13 dec 2021)
“Man får alltid ett trevligt bemötande och som återkommande gäst känner man sig alltid sedd väl omhändertagen. Zinken har allt man kan önska som gäst vad gäller boende, måltidsmöjligheter - med kök och restaurang, fräscha toalett- och duschutrymme och ett mysigt ”vardagsrum” för den som vill titta på TV och/eller bara vara. Som extra bonus ligger Zinken i en underbar omgivning, mitt i parken. ”
STF Stockholm/Zinkensdamm Vandrarhem svarar (tis 04 jan 2022)
Hej Eva! Vad roligt att höra! Tack för att du tog dig tid att skriva, vi uppskattar det verkligen! Varmt välkommen åter! Frida
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.