STF Stockholm/Zinkensdamm Vandrarhem

Adress: Zinkens väg 20, 117 41 Stockholm
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 63 av 67 rekommenderar (11 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(63 av 67rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Bra rum och närhet till centrum, Svårt m...

Rekommenderad av Christina, Sverige (Sverige tis 24 nov 2020)
“Bra rum och närhet till centrum, Svårt med parkering.Bragarage, mendyrt.,men det är väl så iStockholm.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vårt favoritboende i Stockholm sedan fle...

Rekommenderad av Bengt Almfjord, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Vårt favoritboende i Stockholm sedan flera år.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt vandrarhem och hotell på Södermalm i Stockholm

Rekommenderad av Maria Sundelin, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Vi kan starkt rekommendera STF Zinkensdamm i Stockholm. Det är ett trevligt, ombonat och mysigt vandrarhem och hotell på Södermalm. Vi hade bokat ett vandrarhems rum med dusch för två personer och trodde vi kommit fel när vi såg rummet- det var jättefint och "lyxigt"! Personalen var jättetrevlig och proffsig och restaurangen hade god mat till bra pris frukost, lunch och middag. De allmänna ytorna var roligt inredda med gatuskyltar, gamla telefonkiosker, foton från 1800-talets Södermalm samt konferensrum döpta till Hilding och Lotten (karaktärer ur Per Anders Fogelströms Stad-serie). ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint vandrarhem i vacker miljö

Rekommenderad av Cathis, Sverige (Sverige tis 10 mar 2020)
“Efter ett antal övernattningar känner jag mig som hemma. Allt finns! Ett tryggt och mycket välstädat boende. En särskild eloge till lokalvårdarna! Bra kök! Miljön med kolonilotterna intill är magisk.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt trevligt vandrarhem!

Rekommenderad av Agnès, Tyskland (Tyskland ons 19 feb 2020)
“ Allt är tänkt till den minsta detaljen. Det är mysigt. Jag hade inte bott här på mer än 20 år. Jag skulle komma tillbaka utan att tveka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig anläggning. Fin frukost och trev...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jan 2020)
“Trevlig anläggning. Fin frukost och trevlig restaurang”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Miljö

Rekommenderad av Cathis, Sverige (Sverige ons 22 jan 2020)
“Läget är så perfekt och inomhusmiljön och omgivningarna så vackra! Bar och restaurant finns också för oss som bor på vandrarhemmet. Allt hos er är perfekt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

sodermalm hostel

Rekommenderad av louise, Storbritannien (Storbritannien ons 04 dec 2019)
“a good place to stay for a family trip to Stockholm. nice location in a city park, 5 minutes from a bus stop with regular bus service. it is worth paying extra for the really good breakfast at the adjoining hotel. all the staff were super friendly and helpful.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.