STF Stockholm/Zinkensdamm Vandrarhem

Adress: Zinkens väg 20, 117 41 Stockholm
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 32 av 34 rekommenderar (6 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(32 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Kök

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige tor 16 sep 2021)
“Mycket bra ställe att bo på! Det enda som vi har lite negativ åsikt om är köket som inte känns fräscht. Det är helt okej att det är gammalt men porslin kändes ofta dåligt diskat av föregående gäster vilket skulle kunna åtgärdas med en diskmaskin. Dessutom var disktrasa, diskborste och svamp otroligt äckliga. Så pass att jag ville slänga svampen (men fick inte för min man). Byte på dessa mer regelbundet känns även det som en hållbar kostnad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vårt andra hem

Rekommenderad av Thomas Mangold, Schweiz (Schweiz lör 07 aug 2021)
“Vi kommer för ungefär 30 år sedan till Zinkensdamm Vandrarhem och det har blivit vårt andra hem i Sverige. Speciellt gästköket är alltid snygg och kylfack systemet finns inte på någon annan plats.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Zinken ett varmt julidygn

Rekommenderad av Agge, Sverige (Sverige ons 21 jul 2021)
“Zinkensdamm levererar! Vi har bott här många gånger under årens lopp och är som alltid mycket nöjda! Enda att anmärka på var att spolningen på toa var nåt knas med. Allt annat toppen! Riklig frukost. Läget är suveränt; i en lugn park mitt på Söder, ca 10 min promenad till t-bana och buss. Fin restaurang, god mat och dryck, gott om platser.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Överraskad över att hitta en sådan härli...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Överraskad över att hitta en sådan härlig oas mitt i smeten ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra rum och närhet till centrum, Svårt m...

Rekommenderad av Christina, Sverige (Sverige tis 24 nov 2020)
“Bra rum och närhet till centrum, Svårt med parkering.Bragarage, mendyrt.,men det är väl så iStockholm.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vårt favoritboende i Stockholm sedan fle...

Rekommenderad av Bengt Almfjord, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Vårt favoritboende i Stockholm sedan flera år.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt vandrarhem och hotell på Södermalm i Stockholm

Rekommenderad av Maria Sundelin, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Vi kan starkt rekommendera STF Zinkensdamm i Stockholm. Det är ett trevligt, ombonat och mysigt vandrarhem och hotell på Södermalm. Vi hade bokat ett vandrarhems rum med dusch för två personer och trodde vi kommit fel när vi såg rummet- det var jättefint och "lyxigt"! Personalen var jättetrevlig och proffsig och restaurangen hade god mat till bra pris frukost, lunch och middag. De allmänna ytorna var roligt inredda med gatuskyltar, gamla telefonkiosker, foton från 1800-talets Södermalm samt konferensrum döpta till Hilding och Lotten (karaktärer ur Per Anders Fogelströms Stad-serie). ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.