STF Stockholm/Zinkensdamm Vandrarhem

Adress: Zinkens väg 20, 117 41 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 94% (214 av 228 rekommenderar) (44 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(214 av 228rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 43)

Miljö

Rekommenderad av Cathis, Sverige (Sverige ons 22 jan 2020)
“Läget är så perfekt och inomhusmiljön och omgivningarna så vackra! Bar och restaurant finns också för oss som bor på vandrarhemmet. Allt hos er är perfekt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

cousy atmosphere

Rekommenderad av vh, Nederländerna (Nederländerna lör 07 dec 2019)
“The combination of Vandrahem and restaurant gives in total a very homely atmospfere. The Zinkendamm is a friendly, enthousiastic, hard working team. The albergue is laying in a park, less noise and centraal for public transport. Many possibilities dormitorie, private room simple, private room de luxe.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

sodermalm hostel

Rekommenderad av louise, Storbritannien (Storbritannien ons 04 dec 2019)
“a good place to stay for a family trip to Stockholm. nice location in a city park, 5 minutes from a bus stop with regular bus service. it is worth paying extra for the really good breakfast at the adjoining hotel. all the staff were super friendly and helpful.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra och smidigt på konferensen

Rekommenderad av AnnaS, Sverige (Sverige fre 29 nov 2019)
“Enkelt, smidigt och bra övernattning”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra men lyhört

Rekommenderad av Helen, Sverige (Sverige sön 17 nov 2019)
“Har vistas några gånger på vandrarhemsdelen i singelrum och störts av att det är väldigt lyhört. Smällar i dörrar och andra ”stökiga” gäster. Verkar vara populär boende för ungdomsgrupper. Väldigt trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Städat och fräscht.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Brattis, Sverige (Sverige sön 10 nov 2019)
“Hade turen att som ensam få ett flerbäddsrum, nära till toalett med tvättställ. Och inte långt från kök och tv-rum. Bättre kunde jag inte haft det. - ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

För mycket spring i korridorerna sent på...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 okt 2019)
“För mycket spring i korridorerna sent på kvällen. Gnisslande dörrar och ljud av tunga dörrar när dom stängdes. Blev svårt att sova. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bästa vandrarhemmet i Stockholm

Rekommenderad av Siwan, Sverige (Sverige tis 08 okt 2019)
“Allt alldeles underbart.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Del i rum

Rekommenderad av Catharina, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Lugnt och trivsamt, de andra i rummet var hänsynsfulla, sängen skön, lagom varmt, saknade bara nyckel till låsbart skåp, men denna gång behövde jag inte skåpet. Bra med bara kvinnor i rummet. Jag kommer tillbaka! Catharina”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var ganska stökigt när jag var på Zinkensdam

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“Blev lite överraskad att det var väldigt många ungdomar på vandrarhemmet och att man hade valt att ge mig ett rum där de fanns. Jag hade bokat för ganska länge sedan. tacksam ändån för att det var lugnt efter ca 22.30 så det var inget fel på ungdomarna. Själv kände jag att det bästa var väl att äta frukost tidigt dvs kl 0700. Men när jag kom till frukosten så fanns det också 40-50 ungdomar som också var tidigt uppe och det hade jag kanske inte väntat mig!!Men efter ett tag så fick även jag frukost.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-24 12:19:04, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.