STF Stockholm/Zinkensdamm Vandrarhem

Adress: Zinkens väg 20, 117 41 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 93% (198 av 213 rekommenderar) (51 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(198 av 213rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 51)

Lite väl spartanskt med enrum för typ 60...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 16 maj 2019)
“Lite väl spartanskt med enrum för typ 600 kronor. Hade man bott fyra i rummet hade det ju förstås varit betydligt mer prisvärt men priset motsvarade tyvärr inte vad jag hade hoppats på. Rummet delvis slitet och dusch på annan våning.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende Zinkensdamm

Rekommenderad av Lisbeth, Sverige (Sverige ons 08 maj 2019)
“Vi kommer gärna tillbaka när vi besöker Söder. Lätt att hitta och lugnt och stilla runt omkring.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

låna ett paraply

Rekommenderad av Renata, Sverige (Sverige ons 08 maj 2019)
“hej, för att hållbarhet ska höjas rekommenderar jag att låna paraply istället för att köpa ett nytt som bidrar till konsumtion och tar på resurser onödigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fräscht boende.

Rekommenderad av AK, Sverige (Sverige fre 03 maj 2019)
“Lättillgängligt. Lite krångligt att hitta dit första gången men fin miljö. Många valmöjligheter utifrån den egna kassan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Superfräscht

Rekommenderad av A-K, Sverige (Sverige tis 30 apr 2019)
“Tyckte att vårt rum var superfräscht och personalen var väldigt trevlig. Dessutom var servicen i intilliggande restaurang superbra, vilket såklart höjde vistelsen. Vandrarhemmet ligger väldigt bra, i fantastiska omgivningar - som upplagt för härliga morgonpromenader med inslag av både koloniglädje, vatten och motion. Samtidigt bara fem minuters promenad från T-stationen Hornstull! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk frukost i härlig miljö

Rekommenderad av MHPass, Sverige (Sverige tis 30 apr 2019)
“För den som vill bo lite billigare i centrala Stockholm är detta är mycket bra alternativ. Enkla rum men härligt läge i Tantolunden och ett mycket generöst frukostbuffébord. Shots, smoothies, belgiska våfflor, croissanter är exempel på det där lilla extra man hittade på buffén. Bor i Sthlm men har provat detta boende 2 gr nu när det varit föräldraförbud i hemmet (läs 2st 18:års kalas) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lovely hostel

Rekommenderad av Ame, Storbritannien (Storbritannien tis 23 apr 2019)
“Zinkensdamm is a lovely hostel in a quiet and picturesque setting, ideally located for local supermarkets and the underground, as well as the bus from Arlanda airport. The hostel accommodation was comfortable, the room quiet and dark, and the staff were very friendly and helpful. The self-catering kitchen got a little busy at times, but it was big enough to cope well with the numbers. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Zinkensdamm Hostel

Rekommenderad av Ali, Storbritannien (Storbritannien tis 02 apr 2019)
“Perfect place to stay for our weekend in Stockholm. The staff were really helpful and friendly. Set on the edge of beautiful parkland and within easy reach (along the waters edge) of the cool Sodo area. Had an amazing meal at the restaurant one evening and the breakfast set us up for the day. Would definitely go back. 👍😊”
STF Stockholm/Zinkensdamm Vandrarhem svarar (mån 22 apr 2019)
Hello Ali! I'm glad you enjoyed your stay here! Thank you for taking the time to tell us, we appreciate it. Welcome back! Frida
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende för några dagar i Stockholm

Rekommenderad av Linn, Sverige (Sverige mån 25 mar 2019)
“Zinkensdamm ligger bra till för att ta sig runt i Stockholm. Nära tunnelbanan och ganska centralt. Bra frukost, bra rum med tv och toalett/dusch. Lite förvirrande korridorsystem, gick vilse och hade svårt att ta mig ut eftersom kortet inte fungerade på några ställen. Bör åtgärdas. Annars var allt bra. ”
STF Stockholm/Zinkensdamm Vandrarhem svarar (mån 22 apr 2019)
Hej Linn! Vad kul att höra att du trivdes. Bra att du påpekade detta med dörrarna, det ska vi genast kika på. Varmt välkommen åter! Frida
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt

Rekommenderad av Bettan, Sverige (Sverige mån 25 mar 2019)
“Jättefin omgovning. Nära city. Fint rum. Så mysigt. Fräscht nyrenoverat. Underbar jazzmusik i matsalen vid frukosten Bra service. Gullig personal. Så nöjd. Perfekt ” nivå””
STF Stockholm/Zinkensdamm Vandrarhem svarar (mån 22 apr 2019)
Hej Bettan! Vad kul att höra att du trivdes här hos oss. Önskar dig varmt välkommen åter! Frida
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället