STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem

Adress: Storgatan 12, 38731 Borgholm  visa karta
Område: Öland (Vid kusten)
Gästbetyg: 88% (64 av 73 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(64 av 73rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 24)

Prisvärt med citypuls!

Rekommenderad av Ölandstjejen, Sverige (Sverige ons 30 sep 2020)
“Bra boende i centrala Borgholm med närhet till allt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bekvämt enkelt rum passar bra för en kort vistelse

Rekommenderad av M N, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Bra läge, inget att klaga på. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt vandrarhem. Smidig in och utche...

Rekommenderad av Lovisa, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Trevligt vandrarhem. Smidig in och utcheckning. Det enda negativa var att rummetrummet blev väldigt varmt och kvavt så fort dörren stängdes och det inte längre blev korsdrag.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

ALLT TOPPEN UTOM SÄNGEN !

Rekommenderad av ETEPA, Sverige (Sverige lör 15 aug 2020)
“Jag tyckte allt var jättetrevligt och bra. Fick t ex ett väldigt stort och luftigt rum in mot gården med tre bäddar och tvättfat i stället för det lilla rum med två bäddar mot gatan med uteservering under som jag bokat. MEN för mig var problemet att alla tre sängarna i vårt rum var väldigt mjuka och min rygg trivs inte med det. Fick ont i ryggen. Eftersom ungefär hälften av rummen var lediga med olåsta dörrar gick jag inledningsvis runt ett varv där och provlåg några av de andra. Övervägde att be att få byta rum eftersom en del sängar i de andra rummen var betydligt fastare. B l a tvåvåningssängarna i familjerummen och en ny dubbelsäng i ett jättelitet rum mot gatan. De var betydligt fastare och som jag tyckte jättesköna. Men jag avstod då det vi fått var väldigt vackert och luftigt och låg mot gården samt då min guddotter som var med mig är liten och lätt och ung trivdes bra med sin säng liksom med hela rummet och läget av rummet i huset. Vi solade och badade i kommunens näraliggade (ca två kvarter bort) pool område. Jag simmade även i det lika fina badhuset bredvid. Hade gärna badat i gamla kallbadhuset också men den här tiden på året kan endast borgholmsbor med nyckel dit göra det. Men solen sken som på högsommaren men det var ingen trängsel utan lugnt och skönt Sommarbutikerna hade reor, de många restaurangerna fortfarade öppa liksom Solliden mm. Lätt att hyra bil på ok. Inspirerande fiskaffären Nisses fisk och ljuvliga handesträdgården, jättefina promenadstigarna i vackra ljuvliga lövskogen mellan slottsruinen, havet och staden. Ja ljuvligt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Triumph gubben

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Lite synd att man inte kan ställa mcn på ett säkert ställe på natten men det funkade på p rutorna utanför boendet triumphgubben”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt vandrarhem med gammal charm

Rekommenderad av Lilla Ra, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Perfekt läge i Borgholm har detta vandrarhem med äldre charm. Sköna sängar, helt ok kök och duschar. (Dock var ena köket och ena badrummet avstängt när vi var där) Det mesta man behöver finns och stället präglas av en avslappnad men vänlig stämning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Bra läge, enkelt med in och utcheckning, familjärt och trevligt boende”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fukt

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige lör 04 jul 2020)
“Kändes en ofräsch fuktlukt i badrummet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ebbas i borgholm

Ej rekommenderad av Kingen, Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“Funkar att sova en natt eller dylikt. Mycket varmt på rummet, en fläkt eller liknande hade behövts. Något dyrt pris jämfört med vad man får.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Falsk försäkran.

Ej rekommenderad av Wendy Woollhead, Danmark (Danmark tis 03 sep 2019)
“Falsk försäkran. Brandlarmet lyser rött. Brandsläckare skall inspekteras 2009. Utsedd brand trappa helt låst med trädgårdsredskap och trädgårds kuddar. Allt kan dokumenteras med foton. ............ Ingen reception. Ingen personlig kontakt ensam e-post och SMS. Vistelse under perioden 24. Augusti-26. Augusti 2019. Rummen ligger på 1: a. Sal av 100 år gammalt vackert radhus i trä. Caféet på bottenvåningen var stängt för sommaren. Ebbas, enligt vår erfarenhet, är inte värde att vara en del av STF. Vi kan ge de bästa rekommendationerna på Stora Frögården. Vänliga hälsningar Wendy Woollhead Engparken 19 DK-2690 Karlslunde Tel. 0045 20485579 ”
STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem svarar (mån 16 sep 2019)
Hej vi har tagit del av din recension. önskar dig en fin höst.
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.