STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem

Adress: Storgatan 12, 38731 Borgholm
Område: Öland (Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 51 av 56 rekommenderar (17 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(51 av 56rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Trivsamt

Rekommenderad av Justus, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Fint och trevligt med bra läge i stan. Visst störande ljud från restaurangens kylfläktar. Men totalen blir ändå mycket positiv.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ebbas i Borgholm

Rekommenderad av Monica, Sverige (Sverige lör 21 aug 2021)
“Mitt rum vätte mot gatan och det var stökigt på kvällen och natten. Rummen in mot gården såg luftigare och större ut. Det var rent och fräscht på toa och i köket. Köken på vardera håll i korridoren hade endast en kokplatta. Det gjorde matlagningen lite komplicerad. Stora kyl- o frysar. Lätt att hitta parkering alldeles intill. Mat i restaurangen som hör till huset.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Matbord

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Bra rum och bra läge på gågatan. Risk för kö när det bara finns två kök och framför allt bara två matbord”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra location till bra pris

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 12 aug 2021)
“Vi bodde mitt i Borgholm på ett superfint vandrarhem som hade stora o fina rum. Det enda minuset var köken och utrustningen däri annars toppen bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Semester -21

Rekommenderad av PelleG, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Bra läge och trevligt boende. Dock väldigt varmt på rummet vilket innebar att man måste ha öppet fönster. När detta vätter mot stora gånggatan, blir det därför ganska livat kvällstid. Då känns priset kanske lite högt... ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Helt 👍

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige fre 23 jul 2021)
“Sov i dubbelsäng och den var jättemjuk. Hade svårt att somna. Städningen kunde varit bättreeftersom det låg använda snus prillor i soporna på rummet. Den innan hade inte tömt. Och skräp på sängbordet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Julia , Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Bra boende mitt i Borgholm. Rent och snyggt i rum och övriga utrymmen. Nedsjunkna madrasser i sängarna, enda minuset. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gågatan

Rekommenderad av Peliroc, Sverige (Sverige tis 29 jun 2021)
“Fantastiskt ställe mitt i centrala Borgholm”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

CENTRALT i Borgholm!

Rekommenderad av CL, Sverige (Sverige ons 16 jun 2021)
“Enkelt att parkera på gatan utanför. Gångavstånd till restaurang-utbudet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Borgholms bästa boende-EBBAS!!!

Rekommenderad av My, Sverige (Sverige ons 19 maj 2021)
“Ebbas boende och restaurang uppfyller alla mina krav på en bra lillesemester!! Ett fint gammalt hus som man bryr sig om! Fina gamla möbler och kul tavlor! Ser ut som loppisfynd och det gillar jag!Ingen lyx men härliga sängar!! ÄFull frihet att sköta sig själv! Köken är fullt utrustade och badrummen fräscha! Alla får ta ansvar för trivseln! Ebbas restaurang i bottenvåningen och i den rymliga trädgården är trivsam och menyerna kalasgoda! Personalen glad och trevlig och trollar fram det gästerna önskar! Rekommenderas å det varmaste!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.