STF Karesuando Vandrarhem

Adress: Laestadius väg 110, 98016 Karesuando  visa karta
Område: Lappland (Naturnära)
Gästbetyg: 82% (32 av 39 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 82%

(32 av 39rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 3,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Fin lägenhet dåliga öppettider

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Mycket fin lägenhet men dåliga öppettider. Vore bättre att man gick till grillen och hämtade sin nyckel istället för att vänta så länge på att de skulle öppna.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende men osäker information.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Boendet var fräscht och bra. Måste ringa för att checka in. Oklart hur jag skulle checka ut. Löste sig. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket bra rum och vänligt bemötande

Rekommenderad av Pierre, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Vi hade bokat ett rum som visade sig ligga en (lång) trappa upp - men fick genast ett annat på bottenvåningen när jag berättade att min fru hade gjort illa sitt knä och hade svårt att gå i trappor. Det nya rummet var ännu rymligare och hade ett välutrustat kök. Mycket tacksamma för detta fina bemötande. Förbättringsförslag: a/c behövs nog när det är varmt, liksom myggnät. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

När vi kom till Karesuando, fanns det in...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“När vi kom till Karesuando, fanns det ingen på plats, efter många telefonsamtal får vi veta att vi inte var inbokade, men det kommer en man och släpper in oss, ingen bodde på boendet mer än vi. Mycket mygg på WC/dusch. STF: Byt detta boende, det måste finnas någon som är bättre, lokalerna är bra, men värden borde bytas ut, någon med ett gott ordningssinne. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Karesuando vandrarhem

Ej rekommenderad av Lalla, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Varför jag inte skulle rekommendera detta vandrarhem beror på att: 1. Fönster saknar myggnät. 2. Sovrummet helt utan fönster. Lägenheten nyrenoverad och fin dock. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rummet var trångt men i övrigt helt ok. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Rummet var trångt men i övrigt helt ok. Vi var nästan de enda gästerna på hemmet. Personal tillkallades med hjälp av jourtelefon. Helt ok bemötande.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det var en hel del krångel i samband med...

Ej rekommenderad av Ninansi , Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Det var en hel del krångel i samband med incheckningen. Det ena rummet var dessutom inte städat. Efter en del väntan rättades det till och vi fick även kontakt med ansvarig som var mycket tillmötesgående. Så det blev bra till slut. Det gemensamma köket på vandrarhemmet var bra och väl utrustat för självhushåll. Rummen var helt ok. Nackdelen var att det var galet mycket mygg och varmt när vi var i Karesuando. Tyvärr fanns det inget myggnät på rummen så det gick inte att vädra. Trots stängda fönster kom det in stora mängder av mygg, vilket gjorde vistelsen oangenäm.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hej, Mycket bra om hade städats lite bät...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 24 jan 2020)
“Hej, Mycket bra om hade städats lite bättre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fältarbetsvecka i Karesuando

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Vi hade vandrarhemmet i Karesuando som bas för botaniskt fältarbete, vilket fungerade utmärkt eftersom orten ligger centralt för det vi ville göra. Karesuando har tillgång till affärer, bensinstation, turistbyrå och ett par enklare matställen (även på finska sidan), vilket gör att man har det man behöver på orten. Höstfärgerna i det karga landskapet är fina i månadsskiftet augusti-september.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett nystartat vandrarhem

Rekommenderad av Jm, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Allt fullt acceptabelt men en del installatipnsarbeten kvarstår. Personalen lite ovan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.