STF Jädraås Herrgård

Adress: Gammelboningsvägen 8 A-C, 81691 Jädraås
Område: Gästrikland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 64 av 64 rekommenderar (27 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(64 av 64rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,7 av 5
Städning 4,9 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

Mycket trevligt bemötande och boende. F...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 apr 2022)
“ Mycket trevligt bemötande och boende. Fina omgivningar att promenera i. Kommer fler gånger.”
STF Jädraås Herrgård svarar (ons 06 apr 2022)
Tack så mycket! Vi blir mycket glada över att ni trivdes hos oss. Alltid välkomna tillbaka till STF Jädraås Herrgård! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt väder och ställe! Tack för v...

Rekommenderad av Rebecca , Sverige (Sverige ons 23 feb 2022)
“Fantastiskt väder och ställe! Tack för vistelsen! ”
STF Jädraås Herrgård svarar (sön 27 feb 2022)
Tack Rebecca för att vi fick ha dig som vår gäst! Alltid välkommen tillbaka. Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rekommenderas!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 feb 2022)
“Hade fina dagar i Jädraås! Fint boende med trevlig personal. Möjlighet till vandring, skidåkning, cykling eller bara vara. ”
STF Jädraås Herrgård svarar (ons 23 feb 2022)
Hjärtligt tack för din fina recension! Jag blir jätteglad över att höra att du trivdes hos oss. Jag instämmer, i Jädraås finns mycket att både göra och uppleva - året runt! Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trivsamt boende

Rekommenderad av pl, Sverige (Sverige tor 13 jan 2022)
“Mysigt boende med trevlig hemma-hos-känsla. Mycket välutrustat kök och inbjudande gemensamma utrymmen. Läget är lugnt och utsikten mot fågelmatningen och sjön härlig. Gångavstånd till två skidspårsområden och intressant kulturvandring direkt utanför huset. Och strålande värdskap.”
STF Jädraås Herrgård svarar (fre 14 jan 2022)
Tack så mycket! Vad roligt att ni uppskattade era dagar hos oss. Extra roligt att ni njöt av både den fina naturen, kulturen och friluftsaktiviteterna som finns utanför dörren. Varmt välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ovärderligt fin service

Rekommenderad av MariaHassan, Sverige (Sverige ons 12 jan 2022)
“-21 grader och bilen startar inte... Inom 3-4 minuter är ägaren/personalen framme med sin bil och startkablar för att hjälpa oss. Tack varde detta så kunde vi fortsätta vår semesterdagar som planerat. Evigt tacksam! Pensionatet är enkelt, charmigt, rent, har alla faciliteter man behöver och ligger jättefint vid vattnet. Om tillfälle ges, så kommer vi tillbaka! ”
STF Jädraås Herrgård svarar (fre 14 jan 2022)
Stort tack för ditt fina och varma omdöme! Alla har väl hamnat i knasiga situationer.... Kan vi hjälpa till så gör vi det mycket gärna. Det gläder oss att ni uppskattade era semesterdagar på STF Jädraås Herrgård. Alltid välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Otroligt hög nivå

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige sön 02 jan 2022)
“En riktigt positivt överraskning att bo på Jädraås vandrarhem. Fina rum, välstädat, fräscht och pittoreska. Därtill ett stort härligt gemensamt kök, stor matsal och veranda samt sällskapsrum på övervåningen. Lägg sedan till ett värdpar som verkar tycka om att ge hög service o det bästa till sina gäster. Det enda vi saknade var ett schackspel, men det sattes genast upp på vandrarhemmets inköpslista.”
STF Jädraås Herrgård svarar (lör 08 jan 2022)
Tack så mycket Joel, vi blir mycket glada över att höra att ni fick en bra vistelse hos oss! Såklart ska det finnas ett schackspel på vårt vandrarhem. Det är tack vare Er, våra gäster som gör att vi vet vad vi ska komplettera eller utveckla i vår verksamhet. Tack!! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt fint och naturnära med goda möj...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 10 nov 2021)
“Väldigt fint och naturnära med goda möjligheter till vandring och mtb-cykling. Vi hade en väldigt lugn vistelse då bara några få sällskap bodde på anläggningen samtidigt med oss. Fick många bra tips av Susanne och vi är sugna på att komma tillbaka under vintern för att prova skidspåren.”
STF Jädraås Herrgård svarar (lör 20 nov 2021)
Tack så mycket! Ja, nu inväntar vi de härliga skidspåren. Ni är varmt välkomna tillbaka!! Varma hälsningar Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla i Gästrikland

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Vi bodde här en natt förra året, för att det låg ungefär halvvägs på vår resa. I år återkom vi och stannade två nätter. Man blir så trevligt bemött och anläggningen är så välskött och trivsam! Det finns väldigt mycket intressant att titta på i närområdet - industriminnen och museijärnväg, till exempel. Trevliga MTB-spår finns för den som vill. De är inte så tekniska, men fungerar utmärkt för den som inte är så van eller för långloppscyklister som vill bygga kondition. Särskilt i kombination med transitspåren till andra anläggningar. Just nu är planen att vi kommer tillbaka nästa år!”
STF Jädraås Herrgård svarar (lör 28 aug 2021)
Tack så mycket Thomas för din fina recension! Vi är så glada över att ni är våra återkommande gäster, som inser att det finns mycket att både göra och uppleva i Jädraås. Roligt att ni njöt av våra fina MTB leder. För den vane cyklisten eller för den som vill utmana sig själv har vi även fina MTB leder som är tekniska. Vi ser fram emot att ha er här som våra gäster nästa år. Alltid välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Matbrist

Rekommenderad av Mawatura, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Det borde framkommit vid bokningen att det inte fanns någon mat att köpa alls i närheten. Vi åkte till Järbo på kvällen för att köpa pizza och till Kungsfors för frukost. Hade vi vetat förutsättningarna, så hade vi väl haft med oss råvaror till mat, där fanns ju väl försett med matlagningsmöjligheter, fast vi hade då inga råvaror.”
STF Jädraås Herrgård svarar (ons 25 aug 2021)
Tack för dina synpunkter. På bokningssidan där du klickar i uppgifter för bokning finns det information om vandrarhemmets anläggning. Där kan du bland annat läsa att ...."i det trivsamma gästköket kan du laga egen frukost, lunch, middag eller bara ta en kopp kaffe och prata med andra gäster". Här finns även bilder över våra gästkök. Vi skickar också ut välkomstbrev med information inför våra gästers vistelse. Av någon anledning har inte du fått någon information från oss. Det beklagar jag. Men jag kan se att jag personligen har skickat välkomstbrev med information om var man kan handla livsmedel till de 3 andra personerna i ditt sällskap. Jag tycker att man som gäst har eget ansvar att läsa både informationen som finns på bokningssidan men också information som anläggningen delger er. Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

så fint bemötande och bra service!

Rekommenderad av maria del pilar, Sverige (Sverige tor 12 aug 2021)
“ Smidigheten och viljan att bemöta gästernas önskemål och lösa eventuella problem eller oväntade behov lyser igenom i värdarnas förhållningssätt. Tillsammans med en avspänd och trevlig ton gör detta vandrarhem till en av mina absoluta favoriter.”
STF Jädraås Herrgård svarar (fre 13 aug 2021)
Tack Bästa Maria, Jag blir glad och varm i hjärtat över att läsa din fina recension. Vi är mycket tacksamma över att du är vår återkommande gäst. Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-08 17:58:13, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.