STF Jädraås Herrgård

Adress: Gammelboningsvägen 8 A-C, 81691 Jädraås  visa karta
Område: Gästrikland (Naturnära)
Gästbetyg: 97% (72 av 74 rekommenderar) (28 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(72 av 74rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 33)

Mycket trevligt o fint vandrarhem i härlig gammal bruksmiljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Ett av de trevligare vandrarhem jag bott på. Mycket trevlig o serviceinriktat värdpar, som gjort Jädraås Herrgård till ett mycket fint ställe där man vill stanna längre och återvända till. Kan varmt rekommenderas. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helt underbart!!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“En fantastisk plats... mottagandet av ägarna underbart. Det finns så mycket att upptäcka. Miljöerna runt tågstationen, bruket smedjan sååå mycket historia. Cykling i skogen, bada i sjön nedanför boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint och fräscht boende i fantastisk bruksmiljö

Rekommenderad av Karin, Lund, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Härlig miljö. Både den allra närmaste (ljuvlig badbrygga i trädgården och fantastisk grässlänt ner mot den breda ån/dammen) och de omgivningar man kunde nå under trevlig kvällspromenad (smedjan med informativa skyltar om verksamheten i svunna tider, den imponerande hyttan, Erskine’s radhusområde). Fint och fräscht överallt inomhus och välordnat kök. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

God service och trevligt boende

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Trevligt boende med jättefint läge nära vattnet. Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående. Nöjda med boendet helt enkelt.”
STF Jädraås Herrgård svarar (tis 04 aug 2020)
Tack Sofia för en mycket fin recension! Det gläder oss att du fick en fin vistelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla

Rekommenderad av Gun , Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Verkligen ett toppen ställe. Rent och fint, mysig atmosfär. Trevliga och hjälpsamma vandrarhemsvärdar.”
STF Jädraås Herrgård svarar (tis 04 aug 2020)
Tack Gun! Vad roligt att du upplevde oss som hjälpsamma, det värmer. Och kul att du tyckte att det var rent & snyggt. Vi arbetar hårt med det. Tack!! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utmärkt och personlig service

Rekommenderad av Anki, Sverige (Sverige tor 16 jul 2020)
“Vill varmt rekommendera Jädraås herrgård! Värdarna Susanne och Danne var mycket hjälpsamma med många olika tips på utflykter, gjorde egna, anpassade kartor för cykling i omgivningen och skapade en väldigt trivsam stämning. Stort tack!”
STF Jädraås Herrgård svarar (tis 04 aug 2020)
Tack så mycket Anki för ditt fina omdöme! Kul att du uppskattade våra turtips. Då kommer vi att fortsätta jobba med dessa, för i Jädraås finns det hur mycket som helst att uppleva eller göra. Välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevligt par som driver herrgårde...

Rekommenderad av Helene, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Mycket trevligt par som driver herrgården, kunniga om området och gav många fina tips. Fick välja bästa rummet i Annexet 😀 mycket bra utrustat kök. Få boende så egen toa och dusch. Gick en intressant guidad vandring i Jädraås hytta, rekommenderas! ”
STF Jädraås Herrgård svarar (tis 04 aug 2020)
Tack så mycket Helene! Så roligt att höra att du uppskattade att bo på STF Jädraås Herrgård! Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt återseende

Rekommenderad av Gunilla Olivecrona, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Det var som väntat mycket trevligt och avkopplande att återvända till Jädraås Herrgård. Ett toppenställe med fantastisk trevliga värdar! Vi ses igen nästa år!”
STF Jädraås Herrgård svarar (tis 04 aug 2020)
Bästa Gunilla, såå roligt att ha återkommande gäster! Vi ser fram mot att träffa er igen. Tack så mycket för er fina recension. Vi uppskattar det mycket. Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Övernattning i herrgårdsmiljö

Rekommenderad av Caroline , Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Jag och en vän vandrade längs Gästrikeleden och valde att avsluta med en övernattning i Jädraås. Här var det underbar miljö att vistas vid och så trevligt bemötande av värdparet. Hit kommer vi tillbaka!”
STF Jädraås Herrgård svarar (tis 04 aug 2020)
Tack Caroline, Gästrikeleden är fantastisk med sin varierade och i Jädraås vilda natur. Vad roligt att ni uppskattade att avsluta er fina vandring hos oss. Alltid välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

5 stjärnor

Rekommenderad av Mikaels, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“En riktig pärla, ägarna är otroligt trevliga, herrgården ligger så otroligt vackert och allting är fin och fräscht. Vi kommer definitivt tillbaka.”
STF Jädraås Herrgård svarar (fre 10 jul 2020)
Tack så mycket för den 5 stjärniga recensionen! Vi blir så glada över att ni var nöjda med er vistelse hos oss! Välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.