STF Jädraås Herrgård

Adress: Gammelboningsvägen 8 A-C, 81691 Jädraås  visa karta
Område: Gästrikland (Naturnära)
Gästbetyg: 97% (59 av 61 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(59 av 61rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

En pärla i skogen

Rekommenderad av Humlenissan, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Vi bokade några dygn på Jädraås Herrgård och det kom att bli en perfekt utgångspunkt för springturer och promenader alldeles i närheten och utflykter i Gästrikland; som Wij trädgårdar, Rönnåsen, Oklagård... Bäst av allt var ändå att vara vid vandrarhemmet med goda böcker och trevligt värdfolk. Hunden Mimmi hade det också bra vid vattendragen och med utevistelse nästan hela tiden.”
STF Jädraås Herrgård svarar (mån 05 aug 2019)
Tack Humlenissan! Vad roligt att höra att ni kunde njuta av vår anläggning samt de fantastiska omgivningarna. Extra roligt att hunden Mimmi också trivdes. Varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personlig präg

Rekommenderad av Niklas, Norge (Norge sön 21 jul 2019)
“Ett vädigt trevligt ställe med personlig. Vi var otroligt tacksamma när Susanne hämtade oss efter en 12 km lång vandring i ösregn. Vi tackar Susanne och Danne för god servide och rekommendationer av vandringsleder och restaurant i Gävle. Vi kommer tillbaka!”
STF Jädraås Herrgård svarar (mån 22 jul 2019)
Bästa Niklas, tack för de fina orden, vi uppskattar det mycket! Ni är varmt välkomna tillbaka för nya äventyr, kanske en sväng i björnskogen? Med vänlig hälsning Susanne Dannberg
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Harmoni

Rekommenderad av Lisbeth Larsson, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Naturskön plats, lugn o harmoni. Bra plats för rekreation. Bra för själen, något sämre för plånboken borde vara ytterligare något billigigar för den som är med i stf sänk med minst 100 kr. Undebart Värdpar. TACK”
STF Jädraås Herrgård svarar (fre 09 aug 2019)
Tack för din fina recension Lisbeth! Vi håller med om att Jädraås är en vacker plats som skänker lugn åt själen! Tack också för din synpunkt om priset. Du valde att bo i Herrgården med egen toalett och dusch samt inklusive frukost vilket är vårt dyraste boende. Vill man komma under lite billigare så har vi nyrenoverade och jättefina rum i Herrgårdens Annex, där kostar ett tvåbäddsrum f.n. från 315 kronor per person vilket vi själva anser är mycket prisvärt för det man får, en unik upplevelse av boende i Herrgårdsmiljö! Den galet vackra naturen, vattnet med egen badbygga och de storslagna omgivningarna får man dessutom på köpet! Med vänlig hälsning / Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jädrabra i Jädraås

Rekommenderad av Ulf & Malena , Sverige (Sverige lör 13 jul 2019)
“Ett synnerligen bra och välkomnande bemötande från första stund tills vi lämnade Jädraås. Värdparet såg till att vi trivdes under vistelsen och hjälpte oss med tips om vandringsförslag mm. Frukosten som serverades var av högsta klass med nybakat bröd, plättar och solsken. ”
STF Jädraås Herrgård svarar (mån 22 jul 2019)
Tack så mycket Ulf & Malena! Vi blir så glada för ert fina omdöme. Extra roligt att vandringsförslagen passade just Er! och att ni gillar våra plättar. Med vänlig hälsning Susanne Dannberg
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En av de bättre boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Mycket bra vandrarhem med hög standard och fantastiskt bemötande. Hög standard på gästkök, rum och toalett /dusch. Mycket god och innehållsrik frukostbuffé. ”
STF Jädraås Herrgård svarar (tis 16 jul 2019)
Vad glada vi blir! Tack så mycket för det fina omdömet. Varmt välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen i Jädraås

Rekommenderad av Anna, Karlskrona, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Ett mycket fint boende vackert beläget med utsikt över en sjö och med egen badbrygga. Byn är spännande med omhändertagna och väl skyltade byggnader och andra lämningar från byns storhetstid med bruk och järnväg bl annat. Jädraås kan verkligen rekommenderas.”
STF Jädraås Herrgård svarar (tis 02 jul 2019)
Tack så mycket för den fina recensionen! Vi tycker också att Jädraås är toppen med sina fina omgivningar! Jätteroligt att ni uppskattade boendet också. Varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgåprd
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härliga dagar i Jädraås

Rekommenderad av Marit och Ezra, Sverige (Sverige lör 29 jun 2019)
“Till att vi, två familjer med varsin ettåring, hade tre riktigt fina dagar i Jädraås, bidrog starkt att personalen på Jädraås herrgård var så hjälpsam och trevlig, samt de goda frukostarna och det välutrustade köket. Vi rekommenderar också starkt att ta en tur med vandrarhemmets kanot. ”
STF Jädraås Herrgård svarar (tis 02 jul 2019)
Vad glad jag blir över att höra att ni uppskattade er vistelse i Jädraås. Stort tack!! Extra roligt att ni passade på att njuta av den vackra Jädraån från kanot. Varmt välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

En sommaridyll!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 15 jun 2019)
“Vi bodde i Annexet. Satt på farstubron och åt frukost med utsikt över vattnet. Middag lagade vi i Annexets kök och sedan åt vi på uteplatsen nedanför Herrgården (också med utsikt mot vattnet). Härliga små promenader finns runt Herrgården. Vi hyrde kanot, det rekommenderas starkt.”
STF Jädraås Herrgård svarar (fre 21 jun 2019)
Tack så mycket! Vi tycker också att det är en idyll. Det gläder oss att ni hade en bra vistelse hos oss! Kul. Välkommen tillbaka! Mvh Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välkommen

Rekommenderad av FotoMatts, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Trevligt och varmt bemötande från början till slut”
STF Jädraås Herrgård svarar (fre 26 apr 2019)
Tack Matts! Vad glad jag blir över att du upplevde ett bra bemötande. Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Supertrevligt ställe

Rekommenderad av Ylwa Häggström, Sverige (Sverige tis 26 mar 2019)
“Kan verkligen rekommendera - superfint ställe, härligt läge och jättetrevligt par som tog hand om oss. Grym frukost!! Vi kommer garanterat tillbaka! ”
STF Jädraås Herrgård svarar (tor 28 mar 2019)
Tack så mycket Ylva! Vi blir glada över att du uppskattade att bo på vår anläggning. Extra roligt att du gillade bemötandet och frukosten. Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället