STF Jädraås Herrgård

Adress: Gammelboningsvägen 8 A-C, 81691 Jädraås  visa karta
Område: Gästrikland (Naturnära)
Gästbetyg: 96% (52 av 54 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(52 av 54rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 25)

Personlig präg

Rekommenderad av Niklas, Norge (Norge sön 21 jul 2019)
“Ett vädigt trevligt ställe med personlig. Vi var otroligt tacksamma när Susanne hämtade oss efter en 12 km lång vandring i ösregn. Vi tackar Susanne och Danne för god servide och rekommendationer av vandringsleder och restaurant i Gävle. Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jädrabra i Jädraås

Rekommenderad av Ulf & Malena , Sverige (Sverige lör 13 jul 2019)
“Ett synnerligen bra och välkomnande bemötande från första stund tills vi lämnade Jädraås. Värdparet såg till att vi trivdes under vistelsen och hjälpte oss med tips om vandringsförslag mm. Frukosten som serverades var av högsta klass med nybakat bröd, plättar och solsken. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En av de bättre boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Mycket bra vandrarhem med hög standard och fantastiskt bemötande. Hög standard på gästkök, rum och toalett /dusch. Mycket god och innehållsrik frukostbuffé. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen i Jädraås

Rekommenderad av Anna, Karlskrona, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Ett mycket fint boende vackert beläget med utsikt över en sjö och med egen badbrygga. Byn är spännande med omhändertagna och väl skyltade byggnader och andra lämningar från byns storhetstid med bruk och järnväg bl annat. Jädraås kan verkligen rekommenderas.”
STF Jädraås Herrgård svarar (tis 02 jul 2019)
Tack så mycket för den fina recensionen! Vi tycker också att Jädraås är toppen med sina fina omgivningar! Jätteroligt att ni uppskattade boendet också. Varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgåprd
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härliga dagar i Jädraås

Rekommenderad av Marit och Ezra, Sverige (Sverige lör 29 jun 2019)
“Till att vi, två familjer med varsin ettåring, hade tre riktigt fina dagar i Jädraås, bidrog starkt att personalen på Jädraås herrgård var så hjälpsam och trevlig, samt de goda frukostarna och det välutrustade köket. Vi rekommenderar också starkt att ta en tur med vandrarhemmets kanot. ”
STF Jädraås Herrgård svarar (tis 02 jul 2019)
Vad glad jag blir över att höra att ni uppskattade er vistelse i Jädraås. Stort tack!! Extra roligt att ni passade på att njuta av den vackra Jädraån från kanot. Varmt välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

En sommaridyll!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 15 jun 2019)
“Vi bodde i Annexet. Satt på farstubron och åt frukost med utsikt över vattnet. Middag lagade vi i Annexets kök och sedan åt vi på uteplatsen nedanför Herrgården (också med utsikt mot vattnet). Härliga små promenader finns runt Herrgården. Vi hyrde kanot, det rekommenderas starkt.”
STF Jädraås Herrgård svarar (fre 21 jun 2019)
Tack så mycket! Vi tycker också att det är en idyll. Det gläder oss att ni hade en bra vistelse hos oss! Kul. Välkommen tillbaka! Mvh Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välkommen

Rekommenderad av FotoMatts, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Trevligt och varmt bemötande från början till slut”
STF Jädraås Herrgård svarar (fre 26 apr 2019)
Tack Matts! Vad glad jag blir över att du upplevde ett bra bemötande. Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Supertrevligt ställe

Rekommenderad av Ylwa Häggström, Sverige (Sverige tis 26 mar 2019)
“Kan verkligen rekommendera - superfint ställe, härligt läge och jättetrevligt par som tog hand om oss. Grym frukost!! Vi kommer garanterat tillbaka! ”
STF Jädraås Herrgård svarar (tor 28 mar 2019)
Tack så mycket Ylva! Vi blir glada över att du uppskattade att bo på vår anläggning. Extra roligt att du gillade bemötandet och frukosten. Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Susanne som driver Jädraås Herrgård är s...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 20 mar 2019)
“Susanne som driver Jädraås Herrgård är så fantastisk och tillmötesgående i alla lägen. Frukosten är super god med hembakat bröd som man längtar efter. Tusen tack för hjälpen och den fina servicen!”
STF Jädraås Herrgård svarar (tor 21 mar 2019)
Tack så mycket för ditt fina omdöme. Jag blir jätteglad över att du uppskattar bemötandet. Det är det viktigaste och absolut roligaste, att få möta alla fantastiska gäster. Tack & välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt boende på ett charmig plats.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 mar 2019)
“Trevligt boende på Jädraås herrgård med fint mottagande av värdparet. ”
STF Jädraås Herrgård svarar (sön 10 mar 2019)
Tack för ert fina omdöme! Jag blir glad över att du fick ett bra mottagande. Det tycker vi är viktigt att våra gäster får. Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället