STF Enaforsholm Fjällgård

Adress: Enafors 289, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 21 av 23 rekommenderar (9 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(21 av 23rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Frukost 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Lillåstugan Enaforsholm

Ej rekommenderad av Frösöfrasse, Sverige (Sverige ons 17 mar 2021)
“Vid incheckning fick vi information om att stugan ska renoveras. Vi möttes av en mycket sliten interiör och inredning, trasiga golvlister mm. Sängarna var bra. Avsaknad av ventilation i toalett/dusch, köksfläkten tog ej undan vattenånga från kokning av ägg, imma insida fönster. Utrustning och porslin i köket sliten och udda. Belysning saknades och det var trasiga lampor. Utemöbler och grill som var framställda var trasiga. Finns rester av en bra kvalitet med gardiner från Jobs, stolar från Stolab (lilla Åland) och några koppar med fat från Rörstrand. Läget och utsikten är mycket bra. Tycker att priset är för högt och avbokar 3 dygn i påsk som vi reserverat Lilllåstugan.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 0 av 0

Nästan så som att vara hemma

Rekommenderad av Daniel, Tyskland (Tyskland tis 27 okt 2020)
“Det vart ett jättefint uppehåll på Enaforsholm Fjällgård - nästan så som att vara hemma. Elonor och Peter vart jätteträvliga och hjälpte mig med olika saker. Frukosten, lunch paket och middag vart jättegott och rikhaltig. Fjällgården ligger underbart fint nära Enafors. Det är mycket nära vandringsleder till fjället. Jag se fram att komma tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lugn trivsam miljö

Rekommenderad av Sylvia, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Vacker natur med möjlighet till vandring och fiske. Mycket trevlig personal och fantastiskt god hemlagad mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bättre än såhär blir det inte!

Rekommenderad av Eva och Esther , Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Fantastisk mat varje dag och alla tre rätter. Väldigt bra frukost, gröt, nybakat/hembakat bröd bl.a. Eleonor och Peter är mycket hjälpsamma och trevliga. Rena rum, ljusa och fint inredda. Dusch och wc rent, ljust och fräscht. Finare och bättre än intrycket jag fick från bilder. Toppbetyg från min dotter och mig!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt ställe! De som sköter stället ä...

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Trevligt ställe! De som sköter stället är hjälpsamma och trevliga! Fint läge. Vi fick en dubbelsäng vilket inte alltid är fallet men det va fint. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Tryggt boende i Corona tider

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Boende att känna sig trygg i nu i Coronatider, möjlighet till social distans, lagom med gäster och glest vid måltiderna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

En stor besvikelse

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Vi hade en dåligt natt pga mycket mugg i rummet och ingen myggnät som kunde skydda oss. Brist på frisk luft i rummet och rummet var ofräscht. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 3 av 5

Perfekt längdskidresa

Rekommenderad av Smålänningarna., Sverige (Sverige mån 02 mar 2020)
“Fantastisk god mat och bra service vad det gäller skidlängdspår,500 mest till buss och tågstation.lungt läge.rekommenderas varmt om man vill ha lungn och ro.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-04-27 12:55:49, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.