STF Ödeshög/Hembygdsgården Vandrarhem

Adress: Södra vägen 63, 59931 Ödeshög
Område: Östergötland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 88% 38 av 43 rekommenderar (12 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(38 av 43rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Personligt och priviligerat

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige mån 13 jun 2022)
“Få förunnat att övernatta i hembygdsgård. Rent och fint, vackra omgivningar och lokaler, god frukost och bra service. Vi kommer gärna tillbaka och utforskar omgivningarna mer. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk historisk miljö

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige ons 08 jun 2022)
“Vi bodde två nätter i Granlien, den äldsta rödfärgade byggnaden. Vi uppskattade mycket den charmiga historiska miljön både exteriört och interiört. Unikt att få bo som på Skansen. Bra och prisvärt vad gäller sängar och sängkläder, rummets möblering, köket för självhushåll och de tre toaletter som delades mellan fem rum i byggnaden. Beroende på vad man har för preferenser kan det upplevas som låg standard men allt var rent och fungerande. Lite omständligt att behöva gå till grannhuset för att duscha i källaren, men helt relevant att inte förstöra 1700-talshuset Granlien med att bygga duschar! Vi hade det toppen! Kanske inte är samma komfort när det är fullbokat. När vi bodde där var endast två av fem rum bokade. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Basalt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 sep 2021)
“Behöver du bo i Ödeshög är det helt ok: enkelt men funkar.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevlig miljö

Rekommenderad av Bi, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Hembygdsgård med varierande boende, nära till affärer. Mycket att besöka i närheten. Finns inget dåligt väder, bara opassande kläder. Behövde fler linnen i packningen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Historia

Rekommenderad av Mammika , Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Vandrarhem i en hembygdsgård med mycket historia. Charmigt och lugnt utan internetuppkoppling.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hade varit bra om det var tydligare inst...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 18 aug 2021)
“Hade varit bra om det var tydligare instruktioner på vart man checkar in”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

A nice place with history

Rekommenderad av Anne, Elfenbenskusten (Elfenbenskusten fre 13 aug 2021)
“I was the only guest in the house which was an interesting experience. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhem

Ej rekommenderad av Peter Hansson, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Att vandrarhem håller en lägre standard än hotell är självklart, men denna standard är inte acceptabel för vår del. Vi har nu provat att bo på vandrarhem två nätter i rad och det första var över förväntan till skillnad mot detta. Vi tar erfarenheten med oss och kommer inte att bo på vandrarhem igen.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Mysig miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“i stort sett var totalupplevelsen bra. Mysig miljö/ rum Trevlig huvudbyggnad. Där vi även åt frukost. Rummet var dock inte så städat. Grus på golvet när vi kom och madrasserna hade fullt m gräs och annat på sig Började med att dammsuga. Tidigare gäst som ej städat? Väldigt lyhört. Vi hade en grupp med 5-6 barn i rummet ovanför oss. Dusch/ toaletter kunde varit bättre städade. Toapapper saknades vid flera tillfällen. Samma sak i kök. Övriga gäster plockade ej undan efter sig ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vilket toppenvandrarhem!!

Rekommenderad av Emelie Sundberg , Sverige (Sverige tor 15 jul 2021)
“Jag har nog aldrig varit med om så bra service på ett vandrarhem. Värden var inte där när vi kom fram, men hade lämnat ett nummer man kunde ringa och i telefon fick vi instruktioner vart vi kunde hämta nyckeln. Där låg nyckeln och ett handskrivet brev med instruktioner. Bland annat hade hon bytt rum åt oss så vi fick bättre tillgång till wc med dusch. Vi hade även hyrt sänglakan. Dessa hade hon gjort ett varsitt "paket" med som hon lagt på sängen med ett fint snöre runt. De innehöll även handdukar vi fick låna. Vi hade beställt frukost på morgonen och den var jättegod! Fanns mycket att välja på. Mycket trevligt. Mycket bra service :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-08 17:58:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.