STF Ödeshög/Hembygdsgården Vandrarhem

Adress: Södra vägen 63, 59931 Ödeshög  visa karta
Område: Östergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 93% (26 av 28 rekommenderar) (5 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(26 av 28rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-5 av 5)

Vackert. Spännande historia.

Rekommenderad av boel ballke, Tyskland (Tyskland tor 29 aug 2019)
“Vackert. Spännande historia. Trevligt bemötande. Bökigt, smâtt och krângligt. Är man 70+ kanske man bör tänka sig för.”
STF Ödeshög/Hembygdsgården Vandrarhem svarar (ons 02 okt 2019)
Tack för beröm om kulturmiljön och bemötandet. För den som har svårt för att gå i trappor finns det två fristående stugor att välja på.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt i historisk miljö

Rekommenderad av Anniqa, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Vandrarhemmet består av gamla hus från 1700 - 1800-talet. Byggnaderna bär naturligtvis präg av detta, men det är oerhört charmigt. Sängarna har bra standard. Det fanns kök, toalett och tv-rum i vår byggnad, och dusch i en egen byggnad. Området är lugnt och tyst. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande

Rekommenderad av Bobba, Sverige (Sverige ons 05 jun 2019)
“Mycket bra bemötande på platsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En resa i tiden

Rekommenderad av Capa, Sverige (Sverige sön 26 maj 2019)
“I ett härligt, vackert och parkliknande område i gamla byggnader är detta vandrarhem installerat. Allt fungerade utmärkt och jag rekommenderar stället som också blir en resa bakåt i tiden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det negativa var ett överkänsligt brandl...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 aug 2018)
“Det negativa var ett överkänsligt brandlarm som utlöstes av att vi använde ugnen. Det gick sedan utan anledning kl sju morgonen därpå. Min 11-årige son hade sett hur den anställde, Nils, temporärt stängt av brandlarmet med silvertejp och det var tejpen som hade lossnat. Min son kunde stänga av brandlarmet. Servar ett obehagligt sätt att vakna och det blev ingen sovmorgon. ”
STF Ödeshög/Hembygdsgården Vandrarhem svarar (ons 02 okt 2019)
Det är viktigt att det finns fungerande brandlarm, speciellt i gamla kulturhus som våra. Därför är det viktigt att tänka på att vädra när spis och ugn är igång. Tråkigt att brandlarmet utlöste av misstag och att det orsakade obehag.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.