STF Ödeshög/Hembygdsgården Vandrarhem

Adress: Södra vägen 63, 59931 Ödeshög  visa karta
Område: Östergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 92% (48 av 52 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(48 av 52rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Gemytligt

Rekommenderad av Edvard, Sverige (Sverige tor 10 sep 2020)
“Blev superbra bemött och sov som en prins! Frukosten var väldigt god och väl tilltagen. Är väldigt nöjd med min vistelse och rekommenderar varmt detta fina Vandrarhem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi bodde i fin miljö i gammalt hus på öd...

Rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige lör 15 aug 2020)
“Vi bodde i fin miljö i gammalt hus på ödeshögs hembygdsgård. Det var ett trevligt och lugnt boende. Jag kan gärna tänka mig att återvända. Upplevde dock rummet som slarvigt städat med tandkrämsrester i handfatet och damm/skräp under sängen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ödeshögs vandrarhem

Rekommenderad av Bo-Kolan Kraft, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Vacker milljö. Trevliga rum. Trevlig personal. Nära Ödeshögs centrum med allt vad som erbjuds där.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint gammalt hus men obekvämt...

Ej rekommenderad av Sussi, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Vi bodde i det gamla huset, som är ett museum på nedervåningen. Huset är mycket gammalt, och det har sin charm! Men förklarar också varför det är ganska obekvämt... Trappan till övervåningen var brant med smala fotsteg, kan vara svårt framför allt att gå ner med mycket bagage. Toan minimal, handfatet väldigt lågt, ingen dusch i huset. Vi slog huvudet i den låga dörren... Rumsdörren var svår att låsa/låsa upp. Från insidan gick den inte att låsa alls! Köket trevligt men litet, med äldre standard. Ok för en regnig natt...”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra om man får rätt rum

Rekommenderad av Christer, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Trevlig plats och hus samt gratis parkering men jag hade mycket svårt att sova på grund av närliggande motorväg. Trafiken är så högljudd att det inte hjälpte att stänga fönstret. Detta är troligtvis inte ett problem för alla rum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert. Spännande historia.

Rekommenderad av boel ballke, Tyskland (Tyskland tor 29 aug 2019)
“Vackert. Spännande historia. Trevligt bemötande. Bökigt, smâtt och krângligt. Är man 70+ kanske man bör tänka sig för.”
STF Ödeshög/Hembygdsgården Vandrarhem svarar (ons 02 okt 2019)
Tack för beröm om kulturmiljön och bemötandet. För den som har svårt för att gå i trappor finns det två fristående stugor att välja på.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt i historisk miljö

Rekommenderad av Anniqa, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Vandrarhemmet består av gamla hus från 1700 - 1800-talet. Byggnaderna bär naturligtvis präg av detta, men det är oerhört charmigt. Sängarna har bra standard. Det fanns kök, toalett och tv-rum i vår byggnad, och dusch i en egen byggnad. Området är lugnt och tyst. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande

Rekommenderad av Bobba, Sverige (Sverige ons 05 jun 2019)
“Mycket bra bemötande på platsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En resa i tiden

Rekommenderad av Capa, Sverige (Sverige sön 26 maj 2019)
“I ett härligt, vackert och parkliknande område i gamla byggnader är detta vandrarhem installerat. Allt fungerade utmärkt och jag rekommenderar stället som också blir en resa bakåt i tiden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.