STF Vickleby/Bo pensionat

Adress: Vickleby bygata 29, 38693 Färjestaden
Område: Öland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 93% 71 av 76 rekommenderar (29 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(71 av 76rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

det är fortfarande coronatider

Ej rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige fre 27 aug 2021)
“Det ska hållas avstånd vid frukostbuffe`n o bytas gafflar och skedar när man förser sig med mat. Sällskap o de som övernattar flera dagar har namngivna bord. Bar en natt, hitta ett ensamt bord o det blev i buffe´rummet. Det som förvånade var, att inga portionsbröd (t.ex frallor) fanns! Alla skulle hålla i samma limpa och såga sin skiva, några använde det tygstycke som fanns ,att hålla i brödet, andra inte. I övrigt ok.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Trevligt och tillmötesgående värdpar. Ku...

Rekommenderad av ASB, Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Trevligt och tillmötesgående värdpar. Kunniga om både mat, dryck och Öland. Vällagad pensionatsmiddag och god dryck. Charmig miljö och bra läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Underbart boende!

Rekommenderad av Jenny Linde, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Världens charmigaste pensionat med superbra service och fantastisk mat. Perfekt för vuxna som vill unna sig lugn och ro på ett ypperligt trevligt ställe. Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

MKT god mat, både frukost och middag! Va...

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“MKT god mat, både frukost och middag! Vackra omgivningar, trevlig personal. Enkelrummen i stora huset var fina, dubbelrummen i lilla pensionatet hade sämre standard. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 2 av 5

Mysigt boende i vacker miljö.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Mysigt boende i vacker miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Mottagandet var sådär. Värden var lite b...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Mottagandet var sådär. Värden var lite blassé och måttligt hjälpsam. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Pensionatsnostalgi

Rekommenderad av Per o Pia, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Sällan har så många haft så få att tacka för så mycket. Vi har upplevt fantastiska 3 dgr i en lugn och skön pensionatsmiljö Mycket god service av alla inkl förstås ägarna Klaus och Eva Vilka frukostar och middagar. Går inte att klaga på något Vi kommer gärna tillbaka❤️🇸🇪👍 Per o Pia E. (8-11/7)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt pensionat vid randen av Stora Alvaret

Rekommenderad av uppenbarelsen, Sverige (Sverige mån 12 apr 2021)
“Gästvänligt och charmigt pensionat, där vi tillbringade två nätter med halvpension undetr påsken 2021. På sommaren är det nog lockande att hänga även i den trevliga trädgården. Pensionatet blev en bra bas för bilutflykter, och fungerar säkert bra även för den som bara vill vandra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Godmat

Rekommenderad av Walle, Sverige (Sverige tor 08 apr 2021)
“Lysande kok, underbart gott, både kött o fisk, det bästa jag ätit på en stf anläggning”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt boende med bra service

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige tis 06 okt 2020)
“Exteriören gör ett skamfilat intryck, huset behöver målas och trädgården göras i ordning men inomhus möts man av charmigt boende och mycket trevligt bemötande. Mysiga rum och jättefina gemensamma utrymmen, ombonat med olika sittgrupper. Vi hade paket med halvpension, fin frukost med allt man kan önska sig och toppengoda och väl tilltagna middagar (3 kvällar) med varmrätt och efterrätt. Det saknas TV, men det var inget som vi sakande men kan vara bra att veta. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.