STF Vickleby/Bo pensionat

Adress: Vickleby bygata 29, 38693 Färjestaden  visa karta
Område: Öland (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (32 av 32 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(32 av 32rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Frukost 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Bo Pensionat och vandrarhem

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige fre 10 maj 2019)
“Supertrevligt ställe och jättegod mat. Rekommenderas varmt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Boendet är som sagt bra och prisvärt, me...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Boendet är som sagt bra och prisvärt, men vi saknade två saker: 1. Det behövs mera avställningsytor/bord/hyllor i såväl rummet som badrummet. Det är svårt att hålla ordning på sina prylar, och också lite ohygieniskt, om allt måste stå på golvet. Det lilla runda bordet och sängborden samt den lilla byrån i rummet räckte inte till, heller inte sidokanterna på tvättstället i badrummet. 2. Det hade varit väldigt praktiskt att få veta i förväg vilken av de två dagarnas påskerbjudande som påskbuffén serverades! Vi hade utgått från att den skulle serveras på påskafton, och blev helt tagna på sängen av buffén på långfredagen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Toppen vistelse i kulturell miljö

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige lör 20 apr 2019)
“Skulle absolut återkomma. Vacker miljö och god mat till bra pris.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hemtrevligt

Rekommenderad av Filip, Sverige (Sverige sön 04 nov 2018)
“Mycket bra bemötande, familjär atmosfär.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Idyll i Vickleby

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Hemtrevligt boende i idylliska Vickleby. God frukost men saknar möjlighet till självhushåll - annars perfekt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Trevlig trädgård

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 jul 2018)
“Trevlig trädgård, och väldigt fint rum (rum 1 med röda tapeter). ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Trivsamt pensionat

Rekommenderad av Sanna, Sverige (Sverige ons 04 jul 2018)
“Maten på pensionatet var suveränt god. Vi hade turen att pricka in en grillkväll i trädgården med buffe' och levande musik. Rummet var enkelt men trivsamt. De allmänna utrymmena på Pensionatet var personligt inredda och präglades av omtanke om gästerna. Servicen var mycket bra, vänlig och glad personal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Ett mysigt boende

Rekommenderad av Richard Olofsson, Sverige (Sverige tis 19 jun 2018)
“Bo pensionatets hus var väldigt trevligt inrätt och välkommnande. Uteplatsen på bakgården var stor och vacker. Rummen var fina och trevliga. Hade allt jag behövde för att koppla av och vila mig inför nästa dag. Det var tyst och lugnt vid området och man kände sig fullständigt trygg. Maten var underbar, det är en trevlig och väl bemötande personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ett fantastiskt pensionat i en underbar ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 26 maj 2018)
“Ett fantastiskt pensionat i en underbar miljö. Man känner sig förflyttad bakåt i tiden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Vilsam

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige lör 14 apr 2018)
“Vår vistelse på Bo pensionat var vilsam ock skön. Maten var fantastisk! Liksom omgivningarna. Ett trevligt och glatt bemötande av all personal och vår lilla hund var välkommen. Vi var helnöjda och rekomenderar gärna Bo pensionat!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället