STF Vickleby/Bo pensionat

Adress: Vickleby bygata 29, 38693 Färjestaden  visa karta
Område: Öland (Naturnära)
Gästbetyg: 92% (70 av 76 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(70 av 76rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 28)

Mysigt boende med bra service

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige tis 06 okt 2020)
“Exteriören gör ett skamfilat intryck, huset behöver målas och trädgården göras i ordning men inomhus möts man av charmigt boende och mycket trevligt bemötande. Mysiga rum och jättefina gemensamma utrymmen, ombonat med olika sittgrupper. Vi hade paket med halvpension, fin frukost med allt man kan önska sig och toppengoda och väl tilltagna middagar (3 kvällar) med varmrätt och efterrätt. Det saknas TV, men det var inget som vi sakande men kan vara bra att veta. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bo pensionat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“Vi fick efter önskemål byta rum. Golv var mycket dammigt. Trevligt bemötande. God mat men i dyraste läget. Saknade Wifi och tv i något rum, fanns inte alls.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Personligt och trevligt bemötande. Intr...

Rekommenderad av Maggan, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Personligt och trevligt bemötande. Intressant historia. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Konstig lukt i huset

Rekommenderad av Dick, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Allt var toppen, men det fanns en konstig ganska påträngande lukt i huset som framför allt slog emot en i korridoren på övervåningen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Fint boende på BoPensionat

Rekommenderad av Andreas , Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Fint hus, härlig trädgård för frukost och grillkväll. Mycket bra frukost för att vara vandrarhem - nybakat bröd varje morgon, ägg, pålägg - jättenöjd! Trevlig personal och härligt vardagsrum att ta ett glas vin i på kvällen i stillheten. Det enda som var något vi inte räknat med, var att det är ganska lyhört. Det är ju trots allt ett vandrarhem och inte hotel, och huset är gammalt. Vi hamnade mitt i korridoren med en natt-skrikande bebis på ena sidan, snarkande farbror på andra och en brummande air conditioner utanför fönstret. Men till pensionatets försvar skall nämnas att de direkt erbjöd ett annat rum i "annexet", men vi tyckte det inte var lika mysigt så vi valde själva att vara kvar. Så inget klagomål här inte, mest en upplysning till kommande gäster. Vi kommer säkert tillbaka igen!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevlig vistelse

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Charmigt boende. Välrenoverat på insidan ej utanpå husen. Lite tråkig frukost, med torftig frukost. Men vi trivdes.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

covid - säkert

Rekommenderad av Flok, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Intelligent och tryggt tänk kring buffé och covid 19. Var och en tar bara en gång med sin sked vid varje maträtt och lägger sedan besticket i en skål för disk. Smart. Trevligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bo på Bo

Rekommenderad av Biltur på Öland , Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Bra läge på Södra Öland. Trevlig miljö runt om. Vi bodde i annexet där flera rum ligger. Utsidan kan nog behöva ett lyft (kanske på gång) men insidan är helt ok! Sköna sängar och bra med eget badrum. Standarden är vandrarhemsrum med lite plus. Det vi saknade i badrummet var en pall eller bättre/större hylla ställa våra necessärer på. Tänk att det så ofta saknas. Kan ju lösas så lätt med en pall. Alla gäster har ju en necessär med sig och alltid trevligare ha den på en pall eller hylla istället för på golvet. Stort önskemål till ringa kostnad. Mycket bra frukost som man verkligen tänkt till och fixat bra med tanke på Coronarestriktioner. Gott bröd och pålägg från trakten. Miljön i matsal och reception är en liten pärla. Vi åt inte middag där men kanske något vi borde ha gjort. Närmaste granne är Capellagården vilket också är värt ett besök. Tack för besöket! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Närproducerat

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Allt på Bo pensionat har en genomgående tanke i hållbarhet. Maten är närproducerad, mycket väl och gott tillagat, känns som att man tar tillvara allt och att matsvinnet blir minimalt. All mat tillagas på Bo pensionat. Miljön har ett lugn, ingen TV på rummet (positivt tycker jag). En plats med närhet till naturen, en riktig retreat upplevelse. Man har en bra strategi för att möta Covid 19 problemen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Mycket lugn och trevlig utemiljö med got...

Rekommenderad av Ensamresande , Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Mycket lugn och trevlig utemiljö med gott om plats att sitta ostörd. Unomhus är det lika mysigt med sköna sittgrupper och lite avskilda sittplatser i burspråket. Maten var god och det fanns mycket att välja på. All personal var väldigt trevlig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.