STF Vickleby/Bo pensionat

Adress: Vickleby bygata 29, 38693 Färjestaden  visa karta
Område: Öland (Naturnära)
Gästbetyg: 91% (53 av 58 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(53 av 58rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 24)

Närproducerat

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Allt på Bo pensionat har en genomgående tanke i hållbarhet. Maten är närproducerad, mycket väl och gott tillagat, känns som att man tar tillvara allt och att matsvinnet blir minimalt. All mat tillagas på Bo pensionat. Miljön har ett lugn, ingen TV på rummet (positivt tycker jag). En plats med närhet till naturen, en riktig retreat upplevelse. Man har en bra strategi för att möta Covid 19 problemen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Mycket lugn och trevlig utemiljö med got...

Rekommenderad av Ensamresande , Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Mycket lugn och trevlig utemiljö med gott om plats att sitta ostörd. Unomhus är det lika mysigt med sköna sittgrupper och lite avskilda sittplatser i burspråket. Maten var god och det fanns mycket att välja på. All personal var väldigt trevlig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Levde inte riktigt upp till förväntningarna

Ej rekommenderad av Lilla Ra, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Till viss del berodde det säkert på slarvig research från min sida men det var en besvikelse att inse att alla dubbelrum (utom ett tydligen) inte låg i huvudbyggnaden utan i ett annat hus. Detta var ganska charmigt, personligt inrett i gammal stil men inte som fina pensionatsbilderna på hemsidan... Ganska säckiga sängar och väldigt lyhört, i övrigt bra rum och en charmig liten trädgård. Det jag saknade var dock sällskapsutrymmen (fanns bara ett rum med en soffa - eftersom vädret var halvdant satt ett par redan där, några olika platser att sitta på hade man önskat) Så hade jag förväntat mig (inser att jag läst på dåligt) en möjlighet till att fixa ngt enkelt på egen hand (en kyl, en kokvrå). Nu var vi helt utlämnade till att äta på restaurangen. Den var visserligen helt ok men verkligen inte mer än så. Trevlig personal men medioker mat - lite fantasilöst, lite välkokt, lite ambitiöst helt enkelt. Ingen riktig finess; som om ingen riktigt tänkt till... Tyvärr hade jag höga förväntningar som inte riktigt uppfylldes. Inte dåligt på ngt sätt men nog finns det betydligt bättre alternativ för pengarna?!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Mycket fint pensionat med god frukost, m...

Ej rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Mycket fint pensionat med god frukost, men vi hamnade i ett litet hus bredvid huvudbyggnaden där det tyvärr luktade väldigt mycket mögel, vilket förstörde intrycket.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 4 av 5

Mysigt

Rekommenderad av Jessica och Ulf Nordlind, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Trevligt för oss stadsbor att få uppleva en mysig och genuin miljö och ett lite gammaldags boende - trevligt på alla sätt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Klaus - Bo pensionats pärla

Rekommenderad av Emla, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Klaus var mycket servicemedveten, generös & kunnig med tips om södra Öland. Uppskattades STORT! Jag sov tre nätter på pensionatet och hade bokat pensionatspaketet. Maten var MYCKET god och varierad och matsalen pittoresk och inbjudande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Totalintryck

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Tyvärr drog vissna blommor/krukväxter ner totalintrycket. Med små medel skulle det kunna bli mycket trevligare och inbjudande.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

I den vackra matsalen mår man som en pri...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“I den vackra matsalen mår man som en prins och förundras över den vällagade, underbart goda och ärliga maten Som serveras från frukost till kväll. Omgivningarna, Capellagården, Vickleby, alvaret och pensionatets stolta historia gör platsen magisk. En plats att drömma om och återvända till, år efter år😀”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Bra läge men ingen hög standard

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 04 jul 2020)
“Ganska mysigt men slitet. Frukosten var B. Snarkningar från grannen hördes in till sovrummet. Ta med eget shampoo och balsam! Bra lokalisation i mysig by varifrån man lätt kan besöka både norra och södra Öland. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 2 av 5

Bo bra

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige sön 14 jun 2020)
“Charmig bomiljö, ypperlig frukost och middag och bra bemötande. Visst underhåll av fastighet befogad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.