STF Tänndalen/Skarvruet Fjällstation

Adress: Skarvruvägen 20, 84098 Tänndalen  visa karta
Område: Härjedalen (Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (33 av 34 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(33 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Kanon

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige ons 19 feb 2020)
“Rent, fint inrett, saknade någonstans att hänga blöta kläder-Det enda negativa. Det absolut finaste STF vandrarhem jag bott på. Skidspåren gick förbi, så bara spänna på sig skidorna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt,funktionellt och billigt bra boende.

Rekommenderad av Målarbocken AB, Sverige (Sverige sön 15 dec 2019)
“Enkelt och funktionellt. Perfekt boende och standard för en billig peng. Vi kommer absolut tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mycket trevligt bemötande!!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 okt 2019)
“Mycket trevligt bemötande!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

God mad i trevlig fjell

Rekommenderad av Birthe og Jörgen, Danmark (Danmark sön 15 sep 2019)
“Vi blev taget godt i mod. Vi havde en rigtig god lille hytte- Vandre hjemmet ligger i et dejligt område. og giver mulighed for at komme med bil og få nogle dages vandreture i et fint fjellterän. Vi fik her på hele to dage vores absolut bedste middagsmad på hele vor 11 dage lange rejse i gennem Sverige og Norge. Her kunne de slå al den övrige mad vi fik på hoteller og restauranter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Vandrarhem med hotellstandard. Personlig...

Rekommenderad av Önne , Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Vandrarhem med hotellstandard. Personligt bemötande och god service. Fjällhotell med härlig inredning och retro känsla. Kanongod mat!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig personal!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Mycket trevlig personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trivsamt och personligt boende

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Eget boende i hemtrevlig liten stuga i vacker naturmiljö. Bra service och trevligt, personligt bemötande. God frukost i mysig miljö. Uppskattar särskilt att stället är ganska litet, vilket ger en avslappnad, hemtrevlig atmosfär.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt bemötande av alla! Vi blev h...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Fantastiskt bemötande av alla! Vi blev hämtade vid bussen vid ankomst till Funäsdalen, kunde njuta av bastu under kvällen och blev skjutsade till ledens start dagen efter. Mycket tillmötesgående och fin service i alla lägen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personligt boende på Skavriets högfjällshotell

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Vi hade en stor och bekväm stuga med gott om plats för vår hund. Ulla och Jonas som driver hotellet var mycket hjälpsamma med allting och Jonas är dessutom en mycket bra kock. Eftersom vi var så få gäster på fjället i värmen fixade Ulla och Jonas långbord med hemgjord pizza en av kvällarna. Charmigt och trevligt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Varm och välkomnande miljö!

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Mycket nöjd med min vistelse. Fint boende i lägenhet,fräscht och bra utrustat. Mycket goda måltider i restaurangen varav en italiensk delikatessbuffe på soliga verandan, riktigt gott och trevligt! Återvändningsfaktorn är hög! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.