STF Tänndalen/Skarvruet Fjällstation

Adress: Skarvruvägen 20, 84098 Tänndalen  visa karta
Område: Härjedalen (Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (33 av 34 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(33 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Mycket trevligt bemötande!!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 okt 2019)
“Mycket trevligt bemötande!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

God mad i trevlig fjell

Rekommenderad av Birthe og Jörgen, Danmark (Danmark sön 15 sep 2019)
“Vi blev taget godt i mod. Vi havde en rigtig god lille hytte- Vandre hjemmet ligger i et dejligt område. og giver mulighed for at komme med bil og få nogle dages vandreture i et fint fjellterän. Vi fik her på hele to dage vores absolut bedste middagsmad på hele vor 11 dage lange rejse i gennem Sverige og Norge. Her kunne de slå al den övrige mad vi fik på hoteller og restauranter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Vandrarhem med hotellstandard. Personlig...

Rekommenderad av Önne , Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Vandrarhem med hotellstandard. Personligt bemötande och god service. Fjällhotell med härlig inredning och retro känsla. Kanongod mat!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig personal!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Mycket trevlig personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trivsamt och personligt boende

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Eget boende i hemtrevlig liten stuga i vacker naturmiljö. Bra service och trevligt, personligt bemötande. God frukost i mysig miljö. Uppskattar särskilt att stället är ganska litet, vilket ger en avslappnad, hemtrevlig atmosfär.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt bemötande av alla! Vi blev h...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Fantastiskt bemötande av alla! Vi blev hämtade vid bussen vid ankomst till Funäsdalen, kunde njuta av bastu under kvällen och blev skjutsade till ledens start dagen efter. Mycket tillmötesgående och fin service i alla lägen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personligt boende på Skavriets högfjällshotell

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Vi hade en stor och bekväm stuga med gott om plats för vår hund. Ulla och Jonas som driver hotellet var mycket hjälpsamma med allting och Jonas är dessutom en mycket bra kock. Eftersom vi var så få gäster på fjället i värmen fixade Ulla och Jonas långbord med hemgjord pizza en av kvällarna. Charmigt och trevligt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Varm och välkomnande miljö!

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Mycket nöjd med min vistelse. Fint boende i lägenhet,fräscht och bra utrustat. Mycket goda måltider i restaurangen varav en italiensk delikatessbuffe på soliga verandan, riktigt gott och trevligt! Återvändningsfaktorn är hög! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

En totalupplevelse utöver det vanliga!

Rekommenderad av Siv o Anders, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Bemötande, service, atmosfär och mat i en underbar kombination som saknar motstycke! Dessutom beläget precis intill skidspåren och bara en kort biltur till bra backar! Rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nästan som hemma!

Rekommenderad av Petra, Sverige (Sverige mån 25 feb 2019)
“På Skarvruet blir man som en av alla familjemedlemmar, vänner och bekanta som vistas på hotellet. Förutom att man inte behöver laga mat eller städa förstås. Det är otvunget, mysigt och ombonat och samtidigt fräscht. Läget är perfekt för skidåkning upp på fjället eller i spåren!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews