STF Arholma Bull-August gård

Adress: Arholma Södra Byväg 8, 76454 Arholma
Område: Stockholms skärgård (Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 53 av 53 rekommenderar (22 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(53 av 53rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

En liten skärgårdspärla

Rekommenderad av Marianne, Sverige (Sverige mån 30 maj 2022)
“Otroligt mysigt litet vandrarhem på charmiga Arholma. En autentisk miljö med fräscha rum och allmänna utrymmen. Andra gången jag var här och fler kommer det bli.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Idylliskt, rent och välkomnande boende

Rekommenderad av Från Stockholm , Sverige (Sverige mån 30 maj 2022)
“Tredje gången vi besöker denna plats. Boendet är fräscht, rent och det finns allt man behöver i kök och även i badrum och toalett. Tex det finns toapapper, kökshanddukar tvål och diskmedel mm. Boendet ligger på en idyllisk plats och är välbevarat och passar både barnfamiljen och kompisgänget. Trevlig bemötande och hjälpsam värd som finns tillgänglig för frågor. Väldigt fin frukostbricka som man kan köpa till - tips! Vi kommer åka tillbaka fler gånger. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppenboende i vackra omgivningar

Rekommenderad av M&M, Sverige (Sverige tor 19 maj 2022)
“Bodde en natt i Bagarstugan. Fint och travligt inredd stuga. Extra plus för möjligheten att elda i kaminen. Hela anläggningen mycket välhållen, välutrustad och ren. Frukosten mycket bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Perfekt!

Rekommenderad av Mia och Limpan, Sverige (Sverige mån 02 maj 2022)
“Jättemysigt ställe som ligger nära fina promenader, den lilla byn och några sevärdheter. Trivsamt och välstädat. Trevliga ägare/personal. Både jag och min hund kände oss mycket välkomna. Vi kommer gärna tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert beläget. Fantastiskt trevliga vä...

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige sön 10 okt 2021)
“Vackert beläget. Fantastiskt trevliga värdar och toppenfrukost. Speciellt bra utrustat med tofflor, kärra och tom. ficklampor att låna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bull-August

Rekommenderad av Ylva, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Jättefin gård med underbar natur. Sköna sängar och en jättefin lyxfrukost. Vi kände oss så nöjda och väl omhändertagna fastän vädret var svalt och mulet. Möjlighet att bada bastu (Skärgårdsstiftelsen) och bada i havet i var pricken över i. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Arholma - en lisa för själen

Rekommenderad av Jessica, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Bull-Augusts gård på Arholma en regnig augustivecka. Så vackert och vänligt, så mycket fint att se och så skönt att njuta av lugnet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig miljö & härligt boende & mycket prisvärt

Rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige fre 27 aug 2021)
“Härligt igenomtänkt boende med mysig design . En underbar natur direkt utanför dörren. En underbar frukost och gästvänliga personal. Bra information angående övrigt i närområdet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sommarens besök på Arholma är en skön up...

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Sommarens besök på Arholma är en skön upplevelse. Då bor vi gärna på trivsamma Bull-August gård. Gärna i slutet AB säsongen med lite känsla av vemod.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stockholms bästa frukost!

Rekommenderad av Maggi, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Hemlagad smarrig frukost på lokala råvaror, urgulliga miljöer både inne och ute och supertrevligt bemötande av Lisa. Här får du det bästa av Svensk landsbygd och ö-liv. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-08 17:58:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.