STF Arholma/Bull-August gård

Adress: Arholma Södra Byväg 8, 76454 Arholma  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Vid kusten)
Gästbetyg: 100% (62 av 62 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(62 av 62rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 23)

Allt var toppen,utom det för varma täcke...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Allt var toppen,utom det för varma täcket,men så är det överallt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Rumsinredning

Rekommenderad av Lars och Maud Sundin, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Rum August. Det hade varit bra med två stolar och med fler hängare. Frukosten var mycket bra! Härligt med nybakat bröd!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Underbart rofyllt på Bull-August

Rekommenderad av Anna i Täby, Sverige (Sverige tor 18 jul 2019)
“Vi har bott flera somrar på Bull-August och vi är lika förtjusta varje gång. Allting är välordnat, sängarna jättesköna, vackert porslin i köken, goda utrymmen i kyl och frys, vilda blommor i vaser i kök och allrum, gårdsplanen med den vackra aspen ljuvlig med plats för lek, måltider och många trevliga kontakter med övriga gäster. Allrummet välförsett med spel, TV, radio och böcker, inte minst böcker om skärgården, t o m den senast utgivna Brända hemman om rysshärjningarna i Roslagen 1719! Bra med släpkärror till och från båten. Skönt att uppleva genuin skärgårdsnatur och -samhälle som inte bygger på kommersiella inslag. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett vandrarhem att längta tillbaka till i vinter!

Rekommenderad av Johannes Jacks, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Man kände sig förflyttad långt bort från civilisationen, till lugn, vacker natur, tystnad och gott om tid. Ett mycket vackert vandrarhem som behåller en särskild plats i mitt hjärta! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Charmigt, rent, god frukost och trevlig och hjälpsam personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Väldigt mysigt ställe med en fin liten f...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Väldigt mysigt ställe med en fin liten frukostbuffé med lokala produkter samt sköna sängar! Rekommenderas”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skärgårdsvistelse

Rekommenderad av Solveig, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Mycket trevligt och bekvämt boende på Bull August vandrarhem, Arholma. Allt var mycket väl ordnat från att det fanns dragkärror nere vid bryggan för bagage till rum standard, kök, duschar, wifi och bra cykel att hyra. Ett vanligt problem på vandrarhem brukar vara trängseln i köket när alla gäster ska laga mat. Det var dock inget problem. Det finns två kök, och man kan köpa lagad frukost ifall man vill. Dessutom finns det en krog/restaurang en kort promenad från vandrarhemmet med fantastisk utsikt, som jag tror många gäster äter åtminstone en måltid i. Förutom promenader, bad och cykeltur rekommenderar jag ett besök på Båken, ett lotstorn. Det finns en liten men mycket intressant utställning om Båken, militärenshistoria på ön, samt lokalt konsthantverk till försäljning. Det är öppet 13-16 varje dag och kostar endast 20 kr.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt och trevligt!

Rekommenderad av Anneli, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Ett mycket mysigt och trevligt boende med charmiga rum som har myggfönster att sättas i vilket jag uppskattade då det var väldigt varmt i mitt lilla rum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det är trist när man själv förväntas stä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 jun 2019)
“Det är trist när man själv förväntas städa och det inte är städat när man kommer - dammtussar i hörnen och skräp under matbordet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Harmoni

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige tis 22 jan 2019)
“Att bo på Bull-Augusts gård, ströva runt på ön, bada bastu och spana på örnen, mer än så behövs inte för att känna harmoni i våra stressade moderna kroppar. Rekommenderar starkt ett besök. Speciellt en fin vinterhelg när naturen slumrar fint. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället