STF Enköping/Bryggholmens gård

Adress: Bryggholmsvägen 7, 74598 Enköping  visa karta
Område: Uppland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 95% (19 av 20 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(19 av 20rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Sommarkänsla

Rekommenderad av Nilla, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Mysigt ställe med höns som går omkring. Kul att man bevarat 1800-tals känslan i huset, dock med moderna badrum och proffs kök. Ett ställe att koppla av på, ta härliga promenader runt ön.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Naturnära

Rekommenderad av Pudelmatte, Sverige (Sverige lör 14 jul 2018)
“Trivsamt och hundvänligt boende på bilfri ö. Fina naturstigar och flera badplatser. Bokade middagspaket och fick väldigt fina ingredienser och spännande recept. Jag kunde måla i lugn och ro och motivet hittade jag på gården, en vacker tupp.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt!

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige mån 18 jun 2018)
“Litet välskött boende med alla faciliteter man behöver, barnvänligt och vackra miljöer både ute och inne. Trevligt bemötande från värdparet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 30 maj 2018)
“Trevligt boende med fint inredda rum och matsal. Bra restaurangkök för gäster att använda. Fina omgivningar, lugnt och skönt. Härlig bastuflotte. Fint bemötande. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla i Mälaren

Rekommenderad av EvaoGunnar, Sverige (Sverige ons 30 maj 2018)
“Bryggholmen gård har en charmig miljö som har bevarat stilen herrgårdstilen. Fina vandringsleder och bad och möjlighet att låna kanot. Utmärkt frukost. Salonger för umgänge och stor trädgård. Lätt att ta sig till. Missa inte mistlarna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bryggholmen är en riktig idyll! Så vacke...

Rekommenderad av Therese , Sverige (Sverige sön 27 maj 2018)
“Bryggholmen är en riktig idyll! Så vackert och fridfullt, och speciellt med alla mistlar i träden. Herrgården med trädgård är vacker och mysig. Kul med fina Bjurholmshöns och -tuppar, och med Roslagsfår. Vackra detaljer på uthus. Spännande att spana efter de vilda djuren, och framför allt bävrarna, som var nya för oss. Fin mat- och pratstund på bryggan i kvällssolen (pga eldningsförbud), och bra upplägg med egengjord frukost i köket när vi ville. Glada labradorer och mysiga färjeöverfarter! Vi hade det bra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig ö, fint gammalt hus, vänligt bem...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 24 maj 2018)
“Trevlig ö, fint gammalt hus, vänligt bemötande. Kul att kunna köpa till middagspaket som vi sedan lagade själva i det välutrustade köket.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Med kajak i Mälaren

Rekommenderad av Lennarth, Sverige (Sverige tis 15 maj 2018)
“Vill man göra en bekväm helgtur i kajak i Mälaren och övernatta på ett idyllisk ställe så är Bryggholmen perfekt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lämpligt ställe att övernatta på vid paddelturer

Rekommenderad av JW, Sverige (Sverige mån 14 maj 2018)
“Den rogivande miljön är i sig värt en utflyckt, men jag tänkte tipsa om detta mål i samband med paddelturer. Bryggholmen ligger så beläget att man har stor valfrihet att välja utgångspunkt för en paddeltur med övernattning. Vi paddlade ända från Strängnäs, vilket blev 26 km. Ett alternativt ställe att parkera bilen är Oknöbadet, vilket innebär en ganska kort paddling om 7 km till Bryggholmen, men då kan man istället ta ut någon extrasväng runt någon annan ö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugn oas!

Rekommenderad av Linda m familj, Sverige (Sverige sön 13 maj 2018)
“Vi hade en jättefin kristihimmelsfärdshelg på ön. Rummet var jättefint med stor härlig balkong, det fanns många lagom långa leder att gå för oss med en treåring, och extra mysigt att gå viltsafari på kvällen med mat över lägereld. Ett fint minne, och vi kommer absolut återvända! Dessutom perfekt avstånd från Stockholm!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället