STF Enköping/Bryggholmens gård

Adress: Bryggholmsvägen 7, 74598 Enköping  visa karta
Område: Uppland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 92% (22 av 24 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(22 av 24rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Lugnt, fint trevligt ställe med historik...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Lugnt, fint trevligt ställe med historik och fina omgivningar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt, men utan finess

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 jun 2019)
“Bryggholmens gård var ett mysigt, gammalt hus mysigt inredda rum. Vi uppskattade särskilt balkongen som hörde till vårt rum där vi kunde sitta i kvällssolen och äta middag. Men det fanns i andra avseende mer att önska: Bemötandet när vi kom till ön var inte bra, det kändes som att det mest var jobbigt att det kom gäster till vandrarhemmet. I köket behövde vi diska allting innan vi använde det, eftersom både glas, porslin, alla redskap och maskiner hade ett kalklager på sig. Den största besvikelsen var dock frukosten. På STFs hemsida stod det att det skulle vara "högklassiga råvaror", men i själva verket serveras det färdigskivad ost, juice blandad från koncentrat, 3 gurkskivor per person och köpt bröd som man själv fick tina ur frysen. Vi var mycket besvikna! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar miljö och ett fantastiskt motta...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 23 maj 2019)
“Underbar miljö och ett fantastiskt mottagande, allt vi hoppats på och mer därtill. Tusen tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sommarkänsla

Rekommenderad av Nilla, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Mysigt ställe med höns som går omkring. Kul att man bevarat 1800-tals känslan i huset, dock med moderna badrum och proffs kök. Ett ställe att koppla av på, ta härliga promenader runt ön.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Naturnära

Rekommenderad av Pudelmatte, Sverige (Sverige lör 14 jul 2018)
“Trivsamt och hundvänligt boende på bilfri ö. Fina naturstigar och flera badplatser. Bokade middagspaket och fick väldigt fina ingredienser och spännande recept. Jag kunde måla i lugn och ro och motivet hittade jag på gården, en vacker tupp.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt!

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige mån 18 jun 2018)
“Litet välskött boende med alla faciliteter man behöver, barnvänligt och vackra miljöer både ute och inne. Trevligt bemötande från värdparet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 30 maj 2018)
“Trevligt boende med fint inredda rum och matsal. Bra restaurangkök för gäster att använda. Fina omgivningar, lugnt och skönt. Härlig bastuflotte. Fint bemötande. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla i Mälaren

Rekommenderad av EvaoGunnar, Sverige (Sverige ons 30 maj 2018)
“Bryggholmen gård har en charmig miljö som har bevarat stilen herrgårdstilen. Fina vandringsleder och bad och möjlighet att låna kanot. Utmärkt frukost. Salonger för umgänge och stor trädgård. Lätt att ta sig till. Missa inte mistlarna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bryggholmen är en riktig idyll! Så vacke...

Rekommenderad av Therese , Sverige (Sverige sön 27 maj 2018)
“Bryggholmen är en riktig idyll! Så vackert och fridfullt, och speciellt med alla mistlar i träden. Herrgården med trädgård är vacker och mysig. Kul med fina Bjurholmshöns och -tuppar, och med Roslagsfår. Vackra detaljer på uthus. Spännande att spana efter de vilda djuren, och framför allt bävrarna, som var nya för oss. Fin mat- och pratstund på bryggan i kvällssolen (pga eldningsförbud), och bra upplägg med egengjord frukost i köket när vi ville. Glada labradorer och mysiga färjeöverfarter! Vi hade det bra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig ö, fint gammalt hus, vänligt bem...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 24 maj 2018)
“Trevlig ö, fint gammalt hus, vänligt bemötande. Kul att kunna köpa till middagspaket som vi sedan lagade själva i det välutrustade köket.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället