STF Stockholm Rygerfjord

Adress: Södermälarstrand Kajplats 13, 11825 Stockholm
Område: Stockholm (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 48% 10 av 21 rekommenderar (11 recensioner)

Gästbetyg: 48%

(10 av 21 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2,8 av 5
Städning 3,5 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Frukost 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Inget för en lite äldre turist

Ej rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna ons 10 aug 2022)
“Min recention framgår nedan under rubrike n synpunkter och förslag.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 4 av 5

Inte lika fräscht som Af Chapman ...

Ej rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige mån 08 aug 2022)
“Gillar STF:s båtboenden i Stockholm. Den nivå som Af Chapman ligger på nu borde gälla också Rygerfjord. Men skillnaden är stor, till sistnämndas nackdel. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Skeppet är jättefint att bo i men dusch ...

Ej rekommenderad av Amrit, Tyskland (Tyskland tis 26 jul 2022)
“Skeppet är jättefint att bo i men dusch och toa luktade mycket illa. Antagligen finns det mögel därinne. Boendet är ljudkänsligt och man hör alla som kommer hem fran fest pa smatimmarna. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Different kind of international youth hostel

Rekommenderad av Anna W., Tyskland (Tyskland lör 23 jul 2022)
“We booked the accomondation over the internet for international youth hostelling. We were very excited to stay on a boat. Compared to youth hostels we know and are used to, it was a bit disappointing for us. We are used to a more cleaner environement especially in showers. There has been a lot of mold (which I am allergic to) and some bathrooms did not have a window or possibility for fresh air in. We could not open any window in our room also. So the air hasn´t circulated during cold nights. The stuff was friendly and helpful. We have appreciated breakfast and the view. The towels and linen are clean and also the room was clean, even so the table was not at any use, cause to small and unstable. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

being rocked to sleep at the waterfront

Rekommenderad av greenyoghurt, Tyskland (Tyskland sön 10 apr 2022)
“It's the second time I chose Rygerfjord for a short visit to Stockholm since it's an ideal location and not as pricy as surrounding hotels and I am a boat person, so I really enjoy falling asleep to the sound of the waves splashing to the hull and waking up with a view. This time I have been there just the days when suddenly a snowstorm approached and the next morning the whole area was covered with snow and ice. The room was equipped with an extra heating, just in case, but I was alone and used the blanket of the other bed just to be warm enough for sleeping. The showers were hot, no queues of other guests waiting for it, so it was perfect. The hostel also has a kitchen where you can cook or just boil some water for a warm tea to get over the night. It's a 10-15 minute walk to the next Tunnelbana or bus station, that made it also easy for me who had to leave in the morning at 4:30 for the train back to Germany. If you'd come with a car, in front of the hostel are also public parking spaces you can use and pay the normal parking fees. ”
Totalupplevelse 4 av 5

Kallt i rum och frukostmatsal!

Ej rekommenderad av René Mortensen, Sverige (Sverige tor 10 mar 2022)
“Jag kostade på mig vad jag trodde var det bästa rummet på Rygerfjord - Kaptenens rum - i det "riktiga" skeppet. När jag kom till rummet var det jättekallt och det drog från fönstren. Jag satte igång det extra elementet men det blev inte varmt innan jag skulle gå och lägga mig i den kalla sängen. Låg och frös hela natten. När jag kom till frukostmatsalen var det kallt även där... Tyvärr kommer jag inte att övernatta fler gånger på Rygerfjord. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 2 av 5

Prisvärt

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige mån 21 feb 2022)
“Bra läge, prisvärt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Andra gången

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 feb 2022)
“Andra gången jag bodde på Rygerfjord. Dubbelrummet med dusch och toa hade en mycket skön säng. Frukost valde jag inte eftersom jag skulle resa vidare med tidigt morgontåg. Återvänder gärna till Rygerfjord. Synd bara att ingen busshållplats finns i närheten. Nu tvingas man vandra hela den cirka 600 meter långa vägen i uppförsbacke till Mariatorget t-banestation. Inte lätt för många äldre med tung packning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Actually nice, but…

Ej rekommenderad av wollschuh, Tyskland (Tyskland mån 20 dec 2021)
“1. In the bathroom there is an electric heater and a hair dryer. But no socket, which at least now in winter made the bathroom very cold. 2. I am aware that the ship's cabin does not have much space. That's why there is only a bed and a chair. It would be nice if the cabin had a little storage so that you don't have to put all your stuff on the floor.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Slitet boende centralt på Södra Mälarstrand

Ej rekommenderad av Åsa med familj, Sverige (Sverige ons 10 nov 2021)
“Välutrustat kök, trevligt matrum. Hytterna visserligen små, fint renoverade och välstädat men hårda sängar. Tyckte generellt att båten var sliten, om man jämför med båten af Chapman. Sviktande spånplattor på golvet, fick känslan att det fanns fuktskador? När vi var där luktade det fruktansvärt illa på damernas toalett. Det var rent och nyrenoverat, men luktade galet äckligt.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.