STF Tjärö

Adress: Järnaviks brygga, 370 10 Bräkne-Hoby  visa karta
Område: Blekinge (Vid kusten)
Gästbetyg: 95% (63 av 66 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(63 av 66rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 20)

Fantastiskt ställe. Se bara till att det...

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige sön 02 aug 2020)
“Fantastiskt ställe. Se bara till att det finns koppar och glas i köket.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Slitet, trångt i köket

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Fin ö för en dag eller två, men boendet är ett klassiskt slitet vandrarhem utan trevliga gemensamma ytor. Ingen corona-anpassning märktes av.”
Totalupplevelse 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5

Bra resmål men med förbättringspotential

Rekommenderad av David och Lisa, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Tjärö var en mycket mysig ö och boende var överlag väldigt bra men det finns förbättringsområden. Rummet vi bodde i samt att självhushållshuset (kök och konferenslokal) skulle förmodligen behöva fräschas upp lite samt att det saknades en del redskap i köket, exempelvis glas och muggar. Dusch och bastu däremot var mycket fräscha och trevliga. Frukosten var okej men inte speciell och med tanke på priset så var den inte så prisvärd. Bemötandet från personalen var god från vissa men något kort från någon annan. Vi skulle gärna besöka ön igen men hoppas kanske på lite förbättringar kring boendet. Att hitta till färjan i Järnavik kunde varit lite tydligare.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Underbart på Tjärö!

Rekommenderad av ThF, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Väldigt fint med brett utbud av boende- och möjligheter att äta. Olika prisklasser och standard. Extra plus för fantastisk restaurang. Plump dock i protokollet pga omedvetenhet kring Coronaviruset. Vid frukosten var det uppdukat buffé-bord utan varje skydd mot eventuellt smittade. Dessutom gjorde det faktum att färjan inte tog ombord mer än ett begränsat antal passagerare att det istället blev knökfullt på bryggan där väntetiden blev två timmar i tät samvaro med andra på väg till fastlandet! Men i allt övrigt hade vi en fullständigt makalös vistelse på denna vackra ö!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Magiskt vackert!

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Tjärö var en glad överraskning då jag inte bott på så många STF boenden, bara i fjällstugor tidigare. Att få bo i Annies stuga nära till klippor o bad, vandra i underbar natur var helt magiskt. En o annan tavla på väggarna kunde höjt mysfaktor ett snäpp, kanske i textil som är ljuddämpande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Charmigt med vandrarhemsstandard men rum...

Rekommenderad av Oskar, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Charmigt med vandrarhemsstandard men rummen är väldigt lyhörda. Restaurangen är bra men har dålig akustik. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Tjärö 13-16 juli, 2020

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Tjärö är en härlig pärla i Blekinge skärgård. Ett besök rekommenderas. Vårt sällskap hade de 4 rummen på bottenvåningen i Anderssons hus. Fina rum och sköna sängar. Det mesta var positivt på vandrarhemmet som helhet men vissa saker kan förbättras: 1) Städningen av rum och gemensamma utrymmen kunde varit bättre. 2) Det gemensamma köket saknade en hel del grundläggande saker, t.ex. glas och teskedar och det fanns bara en kaffekokare och en vattenkokare. Bra med kylutrymmen men det borde vara lite bättre uppmärkt. 3) Ingen källsortering förutom eget kärl för glas. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Paradis

Rekommenderad av Bodil , Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Tjärö är en fantastisk plats och STFs anläggning kronan på verket. Så fint!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fantastisk läge, något sämre standard.

Rekommenderad av Blomman, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Tjärö är en helt fantastisk sommaridyll och i denna idyll ligger vandrarhemmet med sina olika byggnader. Vi bodde i byggnaden längst bort där varje rum hade egen toalett och dusch. Rummet var som man kan vänta av ett vandrarhem men även med det i åtanke så hade tidens tand slitit på faciliteterna. Badrummet var inte så fräscht främst på grund av slitage och ålder. En renovering är på tiden. Förutom vandrarhemmet så hade ön en ganska välbesökt gästhamn vilket gjorde att det var mycket folk i omlopp. Det var svårt att få bord på restaurangen och caféet hade begränsat utbud. Utöver detta så fanns det inga andra ställen att äta på. Lite tydligare info om detta hade varit bra i förväg. Färjan ut från fastlandet fungerade bra men mer info om hur den fungerar hade varit önskvärd. Men vi skulle verkligen rekommendera att besöka ön! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Blekinge skärgård

Rekommenderad av Conny Johansson, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Otroligt bra boende , bra bemötande”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.