STF Ydre/Kalvefalls gård Vandrarhem

Adress: Kalvefalls gård, 570 62 Ydre  visa karta
Område: Östergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 92% (12 av 13 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(12 av 13rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Lugnet i skogen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“I en glänta i Norra Vi möts man av lugn och trevligt bemötande i restaurangen som nästan bara serverar lokalproducerat. Rummet har allt man kan behöva och underbart sköna sängar. En härlig bas för cykelturer i Ydre och kommunerna omkring.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inne i skogen

Rekommenderad av Anders Eliasson, Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“Det var ovanligt att bo i ett visthus. Läget passade mig utmärkt för det besök jag gjorde i trakten”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert,lärorikt och välsmakande!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Vackert,lärorikt och välsmakande!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En mycket vacker dalgång uppe i skogen v...

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“En mycket vacker dalgång uppe i skogen vid sidan om allfarvägarna! Och en rejäl krog också. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Håller inte vad man lovar

Ej rekommenderad av boel ballke, Sverige (Sverige ons 12 jun 2019)
“Underbar natur. Okay boende. Man sover gott i ett stort, luftigt sovrum med sköna sängar och gott om krokar att hänga kläder på. Torftigt köksutrustning. Stort duschrum. Hemsidan bör tonas ned och liksom priset. Ingen möjlighet till ridning och kanotpaddling. Inget erbjudande om rena sängkläder och lakan liksom frukost och middag, Ingen nätanslutning. Priset 500 SEK per person och natt är på tok för högt. Känslan av att vandrarhemmet befinner sig i en nedåtgående spiral dominerar vårt intryck. Sorgligt! Vi önskar den vänlige värden allt gott i framtiden.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Kalvefall

Rekommenderad av Christine, Sverige (Sverige tis 24 jul 2018)
“Fantastisk natur och fina, välskötta hästar! Underbart god mat! Väldigt trevligt värdpar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

John Bauer

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Mysigt ställe mitt I skogen, trevliga människor, tyvärr alldeles för varmt, denna sommar är ju inte normal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kunnigt och bra bemötande. Bra middag oc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 24 jun 2018)
“Kunnigt och bra bemötande. Bra middag och frukost. Ett intressant och kanske litet udda ställe.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bondgård ute i skogen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 12 jun 2018)
“Trevligt med en krog långt från allfartsvägarna”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews