STF Almdalens Fjällgård

Adress: Almdalen 105, 83562 Föllinge
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 35 av 36 rekommenderar (14 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(35 av 36rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Inga problem

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“På Almdalens Fjällgård finns inga problem. Randi och Håkan väljer att alltid se lösningar istället för problem. De bjuder på ett fantastiskt personligt bemötande. Deras gård ligger på en fantastisk sydsluttning. När solen skiner är det fantastiskt! I de paket där mat ingår blir man bortskämd! Dom utklassar hotellfrukostar på alla hotellkedjor. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärd och smått unik upplevelse

Rekommenderad av Ronney, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“Almdalen är ett ställe som inte liknar något annat. Långt ute i "ingenstans" får man finfin service och väldigt god mat av det utmärkta värdparet Randi & Håkan. Boendet är enkelt, men funktionellt och miljön förstklassig. Ettställe att "koppla av på"!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dold pärla

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“En, i alla fall för mig, tills nu dold pärla i Jämtlands fjällvärld. Lätt att nå, vinterleden nio km lätt skidåkning, med rejäl stigning sista kilometern. Gården ligger vackert inbäddad bland de rätt så dramatiska topparna runtom. Vi var dessutom mycket nöjda med den trerätters middag vi förbeställt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Almdalen är unikt

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige ons 07 apr 2021)
“Om man vill bort från exploaterade fjäll så är Almdalen perfekt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

jätte omtänksamt värdskap

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 apr 2021)
“jätte omtänksamt värdskap”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla i väglöst land

Rekommenderad av Hudikbor, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Vi bodde 3 nätter på detta underbara ställe. Här finns allt man kan önska sig. Välutrustade stugor,mycket god mat och bra service. Randi och Håkan vilka underbara människor . ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Med historiens vingslag

Rekommenderad av Margit, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Tänk att nybyggarna på 1800-talet slog sig ner i väglöst land och skapade ett hem vid fjället. Fantastiska Almdalen! Idag bor Randi och Håkan på samma plats och bevarar kulturarvet! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Genuin miljö bortanför alla turistfällor...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Genuin miljö bortanför alla turistfällor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vilmarksoas

Rekommenderad av Nöjda gäster, Sverige (Sverige fre 26 mar 2021)
“Almdalens Fjällgård, en vildmarksoas en mil från all förbindelse i norra Jämtlands fjällkanter. Inte så många bäddar i de spridda husen på gården, men med en jättefin liten restaurang där man serveras gårdens produkter t.ex. rökt lammhjärta med hjortronsylt, välhängd älgfransyska m picklad lök o kantarellsås och som dessert brylépudding med rabarberbotten. - Bara så gott! På dagarna kan man fiska, åka vanliga skidor eller mycket avancerad åkning i fjällkanterna ovanför. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Away from civilization

Rekommenderad av Satisfied German-Indian couple, Sverige (Sverige fre 01 jan 2021)
“A cost, remotely located mountain cottage was a perfect getaway during corona times. Randi and Håkan were very warm hosts. We chose "helpension" or all-inclusive meals and we were more than satisfied with the quality and taste of the food (all credit to Håkan's cooking). At least one local ingredient in every 3 course dinner was the cherry on the top! Very many possibilities for back-country ski touring in the wild without marked trails. A snowmobile trail and some other marked hiking trails also exist in the area. The cottages are from the 80's with firewood oven heating, so be prepared for some uneven heating in case you're not used to working a fireplace. The remote location (9km from nearest road) and no public transportation makes it necessary to have own car or to hire a taxi. Car engine heaters exist. The toilets are either outdoor toilets without water or attached toilets with only cold water. Good to know to expect a compromise in this respect especially during winter trips to this place. We wish to visit again sometime!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-04-27 12:55:49, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.