STF Hemavan Fjällstation

Adress: Fjällstigen 2, 920 66 Hemavan  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (39 av 40 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(39 av 40rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Trivsamt

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige tor 20 sep 2018)
“Jag läste recensioner innan jag bokade, och uppfattade huvudbyggnaden som trevligare än annexet. Så jag bokade ett rum i huvudbyggnaden och är jättenöjd. Det blev ett trivsamt 4-baddsrum för mig själv med utsikt mot älv, lite fjäll och träd i höstskrud. Där finns allmänna och trivsamma utrymmen. Nu var knappt några gäster där så jag hade mycket utrymme för mig själv. Hur det är med många gäster vet jag ej. Där fanns karta att köpa och man tog sig lite tid för vandringstips. Det enda jag inte tyckte om var köket. Det ligger i källarplan, och är lite mörkt med små fönster och inte så trivsamt möblerat. Dock fanns där köksredskap att använda. Jag föredrog att äta på rummet. Övrigt i omgivningen finns en riktigt stor och välsorterad ICA. Fantastisk natur, men Hemavan i sig själv är rätt tråkig. Det ligger så mycket bråte runt i Hemavan, men jag tror de är lite hemmablinda för det.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Boende

Rekommenderad av N Persson, Sverige (Sverige fre 14 sep 2018)
“Trevligt bemötande och fräscht. Borde röjas bland gammal mat i köket. Bodde inte i huvudbyggnaden, utan annexet!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Perfekt utgångsläge

Rekommenderad av Tost, Sverige (Sverige lör 11 aug 2018)
“Har med min småbarnsfamilj hyrt ett rum i annexet på fjällstationen. Har där haft självhushåll och gjort dagsutflykter. Tack vare det fantastiska läget var det enkelt att handla eller ta sig till oliks smultronställen såväl med bil som till fots. Rummet var enkelt, lite slitet men välstädat, lugnt och mycket prisvärt. Vi nyttjade bastun i huvudbyggnaden varje dag och lek/motionsrummet var mycket uppskattat att springa av sig i. Servicen var utmärkt och vi fick mycket bra råd och tips rörande våra dagsutflykter. Vi längtar redan efter att få göra en ny tur hit!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Hög standard för att vara vandrarhem

Rekommenderad av Umefamilj på sommarfjällvandring, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“Vi bodde i huvudbyggnaden i ett fyrbäddsrum med breda underskattar och delat badrum med rummet mittemot. Stora sällskapsrum och hög standard på boendet. Frukosten var lite dyr för vad man fick, och vandrarhemsköket lite påvert, men för övrigt kanonbra och nära till allt - affär, restaurang och centrumliften.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Nice place to start when you want to hik...

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna tis 31 jul 2018)
“Nice place to start when you want to hike the mountains. Clean and nice beds. I missed a weatherreport! Most places have this because its very important for the hikers.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Bode i annexet. Inget byte av skitiga , ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Bode i annexet. Inget byte av skitiga , fläckiga diskhandukar gjordes under vistelsen som man förväntades använda för att torka all disk med. Trevligt bemötande som alltid. Frukosten skulle behövas fräschas till, vilket man med lätthet skulle kunna göra. Mer frukt och grönt, lite större utbud på musli, nötter etc, bättre juicekvalite. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 2 av 5

STF Fjällstation i Hemavan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 jul 2018)
“Krångel med bokning då ingen svarade på stationen eller ringde tillbaka. Kontaktade STF Stockholm och fick boka och betala i förskott. Gick mkt bra. Trots att jag kom sent kunde jag hämta ut nyckeln och det som krånglade förra året var nu åtgärdat. Bra utrustning i köket. Läget är suveränt om man har bil. Har blivit medlem i STF nu och därför kostade rummet lite mindre. Trivs i Annexet, lite mer avskiljt. Är man ensam som jag är det bra med 4 bäddar som kan avlasta packning!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Wc

Rekommenderad av F, Sverige (Sverige fre 20 jul 2018)
“Anexet har för få toaletter”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället